navid-mashhad
کاربر ويژه
فردا صبح میخوام برم دانشگاه !! ظهر میرم دکون تا بعد از ظهر خوب فردا لباس چی ببرم با خودم؟؟:خنده1:
سلام محسن عزیز
ودر که سنگ تموم گذاشته
شاخص ao و شاخص nao هم که از دیروز صعودی شدن من که هیچ دلیلی برای کاهش بارش نمیبینیم پیشاپیش این برف رو به همه همشهریای خوبم تبریک میگم . امروز داشتم فکر میکردم کلا پنجشنبه رو مرخصی بگیرم و تو خونه استراحت کنم چون وضعیت خیابونا از لحاظ ترافیک قطعا مشابه برف قبلی میشه و خوب استانداری محترم هم که طبق معمول خوابه و اون روزو تعطیل نمیکنه!!!
فعلا مقدار باران ریزش کرده در مجموع اینجا زیاد نیست طبق ظرف اندازه گیری.
توی شهر خیلی از درختا شکوفه کردن
بیچاره ها نمیدونن که قراره یخ بزنن:خنده1:
ولی خوب عیب نداره مـــــــــــــــــــــــــــــــرد بار میان
این اقلیم کوهرنگ حرص منو درآورده:رو مخ:
ساعت 3 بعد از ظهر بارون در دمای 3+ بود الان بارون در +6
آقا امیرمحسن نمیدونی هوای سرد کی میاد؟
الان دیگه من سر از پا از خوشحالی نمی شناسم:شاد:
دیگه وقتی شما بگید همه چی حله دیگه هیچی جلودارش نیست:توافق:
هوای سرد با صلایت داره از اون بالا بالاها میاد ببینش چه ابهتی داره:
دوستان فعلا با اجازه،امیدوارم نروژ واسه سرتاسر نیمه ی شمالی آبدیت خوبی بکنه،تا 22:40 خدانگهدار:گل:
محمد و صادق عزیز ممنون بابت نظرتون:گل:
صادق راست میگی
اگه اون برق گیر نبود برج میلاد با هر صاعقه نابود میشد!!
سالانه کلی صاعقه به برج میزنه که صحنه های قشنگیو ایجاد میکنه
سلام سامان جان . نظرتون درباره برف پنجشنبه تهران چیه ؟ رخ میده یا نه و میزانش ؟
الان دیگه من سر از پا از خوشحالی نمی شناسم:شاد:
دیگه وقتی شما بگید همه چی حله دیگه هیچی جلودارش نیست:توافق:
هر چی سیستم تو زمستون 91 اومد تهران رعد و برق زد . اصلن یکی امسال زمستون میومد تهران زندگی میکرد میگفت اینجا منطقه حاره ای هست .
سلام محمد جان
والا به نظر من هم نیمه شمالی پایتخت برف خواهد بارید اما خوب به دلیله اینکه زمین گرم هست و دمای هوا خیلی پایین نمیاد انتظار اینکه برف بشینه انتظار به جایی نیست. اما خوب ارتفاعات تهران قطعا برف تجمعی خوبی خواهد داشت انشالله.
همینطور در شمال غرب کشور نیز امشب و فردا به نظر برفی خواهد بود
یه مطلب هم در باره مقایسه تهران و مشهد از لحاظ بارشی بگم که فک کنم چند شب پیش بحث شده بود نظر من اینه که مشهد در برابر شمال تهران هیچ حرفی برای گفتن نداره
من 2 سال پیش که اطلاعات زیادی درباره اقلیم تهران نداشتم این اشتباهو میکردم که فکر میکردم بارندگی تهرانو باید با مهراباد سنجید در صورتی که نیمی از تهران اقلیمی کاملا متفاوت از مهراباد داره.:گل: