• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
فردا صبح میخوام برم دانشگاه !! ظهر میرم دکون تا بعد از ظهر خوب فردا لباس چی ببرم با خودم؟؟:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن عزیز
ودر که سنگ تموم گذاشته
شاخص ao و شاخص nao هم که از دیروز صعودی شدن من که هیچ دلیلی برای کاهش بارش نمیبینیم پیشاپیش این برف رو به همه همشهریای خوبم تبریک میگم . امروز داشتم فکر میکردم کلا پنجشنبه رو مرخصی بگیرم و تو خونه استراحت کنم چون وضعیت خیابونا از لحاظ ترافیک قطعا مشابه برف قبلی میشه و خوب استانداری محترم هم که طبق معمول خوابه و اون روزو تعطیل نمیکنه!!!

الان دیگه من سر از پا از خوشحالی نمی شناسم:شاد:

دیگه وقتی شما بگید همه چی حله دیگه هیچی جلودارش نیست:توافق:

mohammadsadat

کاربر ويژه
این اقلیم کوهرنگ حرص منو درآورده:رو مخ:
ساعت 3 بعد از ظهر بارون در دمای 3+ بود الان بارون در +6
آقا امیرمحسن نمیدونی هوای سرد کی میاد؟

Amir Masoud

کاربر ويژه
به قدری اینجا هوا سرد و سوزناک شده که نگو!

دمای فعلی 2- هست و باد نسبتا تندی میاد فک کنم دمای حسی 7- بشه... 2 ساعتی میشه برف دانه دانه با باد ملقب به (snow grains) میاد ولی اصلا سفید نکرده هنوز

Abbath

New member
توی شهر خیلی از درختا شکوفه کردن
بیچاره ها نمیدونن که قراره یخ بزنن:خنده1:
ولی خوب عیب نداره مـــــــــــــــــــــــــــــــرد بار میان

یه نهال زغال اخته بردم کاشتم تو حیاط عمومینا تو مشهد،الان درخت شده تقریبا امسالم شکوفه های خوبی داده،امروز زنگیدم به پسرعموم گفتم که برو مشما :خنده1: بیگیر قراره سرما بیاد.بکشه رو درخت شکوفه ها نسوزه،مال حیاط ما که به احتمال زیاد میسوزه،بیماری فراخی متاسفانه نمیزاره برم پلاستیک بگیرم بکشم دورشون :سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این اقلیم کوهرنگ حرص منو درآورده:رو مخ:
ساعت 3 بعد از ظهر بارون در دمای 3+ بود الان بارون در +6
آقا امیرمحسن نمیدونی هوای سرد کی میاد؟

هوای سرد با صلایت داره از اون بالا بالاها میاد ببینش چه ابهتی داره:

rgr2vgf8wixrtq6ejafl.jpg

s@d3q

کاربر ويژه
محمد و صادق عزیز ممنون بابت نظرتون:گل:
صادق راست میگی
اگه اون برق گیر نبود برج میلاد با هر صاعقه نابود میشد!!
سالانه کلی صاعقه به برج میزنه که صحنه های قشنگیو ایجاد میکنه

بله آریا جان..خواهش می کنم:گل:

samann

کاربر ويژه
سلام سامان جان . نظرتون درباره برف پنجشنبه تهران چیه ؟ رخ میده یا نه و میزانش ؟

سلام محمد جان
والا به نظر من هم نیمه شمالی پایتخت برف خواهد بارید اما خوب به دلیله اینکه زمین گرم هست و دمای هوا خیلی پایین نمیاد انتظار اینکه برف بشینه انتظار به جایی نیست. اما خوب ارتفاعات تهران قطعا برف تجمعی خوبی خواهد داشت انشالله.
همینطور در شمال غرب کشور نیز امشب و فردا به نظر برفی خواهد بود
یه مطلب هم در باره مقایسه تهران و مشهد از لحاظ بارشی بگم که فک کنم چند شب پیش بحث شده بود نظر من اینه که مشهد در برابر شمال تهران هیچ حرفی برای گفتن نداره
من 2 سال پیش که اطلاعات زیادی درباره اقلیم تهران نداشتم این اشتباهو میکردم که فکر میکردم بارندگی تهرانو باید با مهراباد سنجید در صورتی که نیمی از تهران اقلیمی کاملا متفاوت از مهراباد داره.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]آپدیت : سه شنبه 15 اسفند 1391 ساعت 21:00
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]انیمشن فشار سطح دریا- نرخ بارش باران و برف

6 الی 42 ساعت آینده

uqsuz6qngxglpq48s3.gif
[FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif][FONT=Vazir,times,serif]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این انیمیشنی که در بالا گذاشتم اگه به مقایسش نگاه کنید تا 50 میلیمتر برف رو هم برای شمال شرق ایران نشون میده به خدا .

حالا چیکار کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام محمد جان
والا به نظر من هم نیمه شمالی پایتخت برف خواهد بارید اما خوب به دلیله اینکه زمین گرم هست و دمای هوا خیلی پایین نمیاد انتظار اینکه برف بشینه انتظار به جایی نیست. اما خوب ارتفاعات تهران قطعا برف تجمعی خوبی خواهد داشت انشالله.
همینطور در شمال غرب کشور نیز امشب و فردا به نظر برفی خواهد بود
یه مطلب هم در باره مقایسه تهران و مشهد از لحاظ بارشی بگم که فک کنم چند شب پیش بحث شده بود نظر من اینه که مشهد در برابر شمال تهران هیچ حرفی برای گفتن نداره
من 2 سال پیش که اطلاعات زیادی درباره اقلیم تهران نداشتم این اشتباهو میکردم که فکر میکردم بارندگی تهرانو باید با مهراباد سنجید در صورتی که نیمی از تهران اقلیمی کاملا متفاوت از مهراباد داره.:گل:

نسبت مهراباد تهران به اقدسیه که باز نسبت به بقیه ی جاهای شمال شهر بارش کمتری داره مثل نسبت کویر های استان خراسان رضوی به مشهد هستش:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا