• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
سلام محمد جان
والا به نظر من هم نیمه شمالی پایتخت برف خواهد بارید اما خوب به دلیله اینکه زمین گرم هست و دمای هوا خیلی پایین نمیاد انتظار اینکه برف بشینه انتظار به جایی نیست. اما خوب ارتفاعات تهران قطعا برف تجمعی خوبی خواهد داشت انشالله.
همینطور در شمال غرب کشور نیز امشب و فردا به نظر برفی خواهد بود
یه مطلب هم در باره مقایسه تهران و مشهد از لحاظ بارشی بگم که فک کنم چند شب پیش بحث شده بود نظر من اینه که مشهد در برابر شمال تهران هیچ حرفی برای گفتن نداره
من 2 سال پیش که اطلاعات زیادی درباره اقلیم تهران نداشتم این اشتباهو میکردم که فکر میکردم بارندگی تهرانو باید با مهراباد سنجید در صورتی که نیمی از تهران اقلیمی کاملا متفاوت از مهراباد داره.:گل:

والا همین مهراباد بابام میگفت تو برفاش باید تونل میزدی واقعا من نمیدونم این قدیمی ها راست میگن یانه اخه چه جور میشه محل ما انقدر پربرف بوده باشه ولی الان هیچی نیاد!!!
البته سامیارهم شبیه حرفای بابای منو میزنه من که گیج شدم:تعجب2:

Dr.ben

کاربر ويژه
به قدری اینجا هوا سرد و سوزناک شده که نگو!

دمای فعلی 2- هست و باد نسبتا تندی میاد فک کنم دمای حسی 7- بشه... 2 ساعتی میشه برف دانه دانه با باد ملقب به (snow grains) میاد ولی اصلا سفید نکرده هنوز

تبریک فراوان به امیر مسعود عزیز. آقا برف رو همین جور دست به دست کنید یخورده بیاد این طرفا :19:

navid-mashhad

کاربر ويژه
این انیمیشنی که در بالا گذاشتم اگه به مقایسش نگاه کنید تا 50 میلیمتر برف رو هم برای شمال شرق ایران نشون میده به خدا .

حالا چیکار کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!

اقوام و دوستان غافل حرفمو باور نمی کنن
من الان همون احساسی رو دارم که نوح هنگام ساختن کشتی داشت:سکوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من امشب رفتم مایع شیشه شور بخرم بعد به آقاهه گفتم اینا ضد یخ زدن هست دیگه درسته . گفت نه دیگه کی تو این هوا مایع ضد یخ زدگی میخره و من بهش گفتم یک خبرهایی حتما قراره بشه که من یکی همچین چیزی میخوام.

بعد آقاهه کلی به ما خندید و گفت این موقع سال و برف و یخبندان و با این هوای گرمتر از بهار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من گفتم جوجه رو آخر پاییز میشمارن .

شب دراز است و قلندر بیدار:تعجب2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
تبریک فراوان به امیر مسعود عزیز. آقا برف رو همین جور دست به دست کنید یخورده بیاد این طرفا :19:

قربونت بهزاد گل و با معرفت:گل:

آقا از همین الان داریم دست به دست میکنیم ... از اردبیل تا رشت حدود 250 کیلومتره ، فردا شب هوای سرد مهمون شماست به امید خدا

saeed hh

کاربر ويژه
حالا مامان بزرگم میگفت شب زیر کرسی میخوابیدیم واسه این که از زیرش بیرون نیای شب یه کاسه اب میزاشتی تا نصف شب تشنت شه پاشی بخوری میگفتش بلند میشدم اب بخورم میدیدم یه لایه یخ روی کاسه رو گرفته خیلی حرفه ها اب روی کرسی تو اتاق یخ بزنه!!:تعجب2:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان
والا به نظر من هم نیمه شمالی پایتخت برف خواهد بارید اما خوب به دلیله اینکه زمین گرم هست و دمای هوا خیلی پایین نمیاد انتظار اینکه برف بشینه انتظار به جایی نیست. اما خوب ارتفاعات تهران قطعا برف تجمعی خوبی خواهد داشت انشالله.
همینطور در شمال غرب کشور نیز امشب و فردا به نظر برفی خواهد بود
یه مطلب هم در باره مقایسه تهران و مشهد از لحاظ بارشی بگم که فک کنم چند شب پیش بحث شده بود نظر من اینه که مشهد در برابر شمال تهران هیچ حرفی برای گفتن نداره
من 2 سال پیش که اطلاعات زیادی درباره اقلیم تهران نداشتم این اشتباهو میکردم که فکر میکردم بارندگی تهرانو باید با مهراباد سنجید در صورتی که نیمی از تهران اقلیمی کاملا متفاوت از مهراباد داره.:گل:

تشکر سامان جان والا ما رو شرمنده کردید . من کلا نظرم بر این هست این بحثایی که بگیم فلان جا اصلا در حد فلان جا نیست نهایتش کدورت پیش میاره . چون کسی که به منطقه خودش علاقه زیاد داشته باشه ممکنه با وجود اینکه بدونه حرف طرف مقابل صحیحه ولی برای اینکه کم نیاره میگه نه حرف شما غلطه و به فلان دلیل شما حرفی در برابر ما ندارید . خوب از نظر بارشی فکر میکنم بنا بر گزارشات دوستان غرب مشهد میانگین سالانش از فرودگاه شاید 50 میل هم بالاتر باشه و بالای 300 میل باشه که به دلیل نداشتن ایستگاه متاسفانه ارقامش گزارش نمیشه . امیدوارم پیشبینیتون درست باشه و برف بیاد تهران و خدا کنه سفید پوش هم بشه لاقلش شمال شهر

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا کنه ECM هم خوب آبدیت کنه تا خیالمون جمع بشه. ولی کلا دوستان زیاد هم نه با این نقشه ها خوشحال بشین نه ناراحت. چون اگه یادتون باشه تقریبا همه نقشه ها برای برف 6 دی مشهد بارشا رو نزدیکای روز بارش کم کردن. همین نروژ بارشمون رو حدود 17 18 میلیمتر کرد ولی در عمل 30 میلیمتر اومد. به هر حال منم امیدوارم یه برف و بارون تاریخی رو در شهرمون داشته باشیم و از شدت و زیباییش فردا شب رو نخوابیم:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
من امشب رفتم مایع شیشه شور بخرم بعد به آقاهه گفتم اینا ضد یخ زدن هست دیگه درسته . گفت نه دیگه کی تو این هوا مایع ضد یخ زدگی میخره و من بهش گفتم یک خبرهایی حتما قراره بشه که من یکی همچین چیزی میخوام.

بعد آقاهه کلی به ما خندید و گفت این موقع سال و برف و یخبندان و با این هوای گرمتر از بهار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من گفتم جوجه رو آخر پاییز میشمارن .

شب دراز است و قلندر بیدار:تعجب2:

:خنده1::خنده1:

من دقیقا امروز ظهر رفتم بخرم! یارو گفت دیگه هوا خوب شده چرا میخوای بخری؟؟؟

بهش گفتم اولا الان هوا خرابه! ولی فردا خوب میشه ، منتظر باش ببین فردا چی میشه بعد خندیدم رفتم... اونم خندید:خجالت2::شاد::شاد:

abtinT

کاربر ويژه
والا همین مهراباد بابام میگفت تو برفاش باید تونل میزدی واقعا من نمیدونم این قدیمی ها راست میگن یانه اخه چه جور میشه محل ما انقدر پربرف بوده باشه ولی الان هیچی نیاد!!!

زمان قدیم تمام شمال تهران باغ بود ماشین و وسایل گرمایشی کم بود و........................
ولی الان تا وسط کوه خانه ساختن از غرب هم تهران به کرج وصل شده با این همه ماشین و خانه باعث بالا رفتن دما می شه .
چرا زیاد قدیم بریم همین 20 سال پیش رو من خودم یادمه خونه فامیلمون در میدان پاستور تهران برف های سنگین میومد که نگو ولی الان اونجا چند ساله رنگ برف رو ندیده

aria_tehran

کاربر ويژه
تهران

Now
nt_cloudy.gif

Overcast
Temperature
13 °C
Feels Like 13 °C

Wind(km/h)
11

Sunrise / Set
6:29 AM
6:03 PM

Moon
Last Quarter
More Astronomy

Tonight
nt_rain.gif
8 °C
Rain80% chance of precipitation

Tomorrow
chancerain.gif
13 °C
Chance of Rain70% chance of precipitation

Tomorrow Night
nt_chancesnow.gif
1 °C
Chance of Snow70% chance of precipitation

Thursday
chancesnow.gif
4 | -3 °C
Chance of Snow50% chance of precipitation

Friday
clear.gif
8 | 0 °C
Clear

Saturday
mostlycloudy.gif
10 | 6 °C
Mostly Cloudy

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
فردا صبح میخوام برم دانشگاه !! ظهر میرم دکون تا بعد از ظهر خوب فردا لباس چی ببرم با خودم؟؟:خنده1:
سلام
با گرماي اين دو سه روز، فردا صبح مشهديا با لباس تابستاني از خونه ميرن بيرون، بيچاره اونهايي كه شب برميگردن!
ضمنا شما هم يك تيشرت يا پيراهن براي صبح تا ظهر، ژاكت براي عصر ،كاپشن براي شروع بارش و يك اوركت، كلاه و دستكش براي شب تو يك سارق ببند با خودت ببر.

samann

کاربر ويژه

خوب درست میگن سعید جان
متاسفانه این ما انسان ها هستیم که این بلا رو بر سر طبیعت آوردیم تهران 40 سال پیش چقدر جمعیت داشته؟
شهری که در حال حاظر بالای 7 میلیون جمعیت داره گذشته از اینهمه ماشینو و کارخونه و سیستم گرمایشی خونه ها و.... فقط مردمش نفس بکشن کلی هوا رو گرم میکنه

saeed hh

کاربر ويژه
خوب درست میگن سعید جان
متاسفانه این ما انسان ها هستیم که این بلا رو بر سر طبیعت آوردیم تهران 40 سال پیش چقدر جمعیت داشته؟
شهری که در حال حاظر بالای 7 میلیون جمعیت داره گذشته از اینهمه ماشینو و کارخونه و سیستم گرمایشی خونه ها و.... فقط مردمش نفس بکشن کلی هوا رو گرم میکنه

به نظرم به جمعیت ربط نداره وگرنه نیویورک وخیلی جاهای دنیا نباید برف میومد به نظرم زیر ساختامون مشکل داره شهرهای غیر اصولی با هدر رفت انرژی عجیب غریب با این ماشین های مزخرفمون اینم از وضع کیفیت بنزینمون دیگه ادم چی بگه!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
همش 8 درجه کم داریم! از الان تا فردا شب هم فرصت داریم. یعنی می تونیم؟!! :فرار:
فردا یا این شکلی میشیم :8:
یا این شکلی :75:

samann

کاربر ويژه
تشکر سامان جان والا ما رو شرمنده کردید . من کلا نظرم بر این هست این بحثایی که بگیم فلان جا اصلا در حد فلان جا نیست نهایتش کدورت پیش میاره . چون کسی که به منطقه خودش علاقه زیاد داشته باشه ممکنه با وجود اینکه بدونه حرف طرف مقابل صحیحه ولی برای اینکه کم نیاره میگه نه حرف شما غلطه و به فلان دلیل شما حرفی در برابر ما ندارید . خوب از نظر بارشی فکر میکنم بنا بر گزارشات دوستان غرب مشهد میانگین سالانش از فرودگاه شاید 50 میل هم بالاتر باشه و بالای 300 میل باشه که به دلیل نداشتن ایستگاه متاسفانه ارقامش گزارش نمیشه . امیدوارم پیشبینیتون درست باشه و برف بیاد تهران و خدا کنه سفید پوش هم بشه لاقلش شمال شهر
خواهش میکنم انشالله که سفید پوش خواهد شد .
مراکز جمعیت در ایران به این نوع بارشها نیاز مبرم دارن.

saeed hh

کاربر ويژه
همین چهار دیواری بابابزرگم میگفت یه قلیون خونه بود دورش چارتا دیوار داش میگفت بهش میگفتون چاردیواری بد میگفت کوهاش تا دسته پردرخت بود که الان واحد علوم تحقیقات هست میگفت فقط صبح تا ظهر میتونستی بری چون بداز ظهر به بعد خرس و گرگ دنبالت میکردش :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا