• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من به سمت کلاردشت حرکت کردم و امشب و فرداشب اونجام روز دوستان خوش و ارزوی برف بیسابقه در مشهد رو برای دوستان مشهدی هم دارم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارش بارون اينجا داره شدت ميگيره!
امير محسن جان سوالم اين بود كه چرا پيش بيني بارشت اينقدر محافظه كارانست شايد به نظرم يك دليلي داشته باشه! بر اساس جي اف اس بايد نزديك 50 ميل برف داشته باشيم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش بارون اينجا داره شدت ميگيره!
امير محسن جان سوالم اين بود كه چرا پيش بيني بارشت اينقدر محافظه كارانست شايد به نظرم يك دليلي داشته باشه! بر اساس جي اف اس بايد نزديك 50 ميل برف داشته باشيم

خدا روشکر
پیش بینی من در مورد بارش محافظه کارانه است یا سازمان؟

من که دیگه خیلی بی پروا دارم پیش بینی میکنم:تعجب2:

rahsazan

کاربر ويژه
میدان امام حسین(ع)
192.168.46.220.jpg

میدان جهاد
192.168.95.53.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من اومدم!!!

سلام دوستان،پس از گذشت نیم ساعت،بالاخره تونستم 22 صفحه رو بخونم!!!:تعجب2::تعجب2:،هوا نسبتا سرده وگاهی هم برف و بارون قاطی میاد!!!دما هم فکر کنم 2 یا 3 درجه باشه!!!

متاسفانه در آبدیت های جدید بارش بجنورد بشدت کاهش یافته ولی یه حسی بهم میگه دوبرابر بارش های پیش بینی شده،بارش خواهیم داشت!!!

meteogram.php

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زمان انتشار:۱۲:۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۶|نسخه چاپی
امتیاز به این مطلب:2 نفر

IMAGE634936019778288514.jpg

[h=3]بارش برف درکرج
1.png
[h=2]محیط زیست - در حالی که در چند روز گذشته گرمای هوا این نوید را می داد که سرما و زمستان بازگشتنی نیست ،امروز در کرج برف بارید.
[h=4]بارش برف در کرج آن هم در روزهای پایانی سال از آن جهت جای تعجب دارد که تهرانی ها این روزها لذت هوای بهاری را تجربه می کنند.
البته سازمان هواشناسی از دو روز پیش در هشداری نسبت به کولاک، بارش برف و تگرگ و افت ناگهانی دما هشدار داد و از کشاورزان خواست مراقب محصولات خود باشند.
سازمان هواشناسی اعلام کرده بود طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در برخی استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین، البرز، تهران، سمنان و در روزهای پنجشنبه و جمعه در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، اصفهان، چهارمحال وبختیاری، لرستان و کرمانشاه کاهش شدید دمای بیش از 15 درجه پیش‌بینی می‌شود.که البته هنوز این کاهش دما به تهران نرسیده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خدا روشکر
پیش بینی من در مورد بارش محافظه کارانه است یا سازمان؟

من که دیگه خیلی بی پروا دارم پیش بینی میکنم:تعجب2:

خوب خدا را شكر پس نكته ابهام آميزي در نقشه ها نيست! آخه چند روز ميگي بين 30 تا 40 ميل مياد در صورتيكه هم جي اف اس هم ecm بارها پيش بيني بالاي 50 ميل داشتند

mohamad$

کاربر ويژه
زمان انتشار:۱۲:۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۶|نسخه چاپی
امتیاز به این مطلب:2 نفر

IMAGE634936019778288514.jpg

بارش برف درکرج
1.png

محیط زیست - در حالی که در چند روز گذشته گرمای هوا این نوید را می داد که سرما و زمستان بازگشتنی نیست ،امروز در کرج برف بارید.

بارش برف در کرج آن هم در روزهای پایانی سال از آن جهت جای تعجب دارد که تهرانی ها این روزها لذت هوای بهاری را تجربه می کنند.
البته سازمان هواشناسی از دو روز پیش در هشداری نسبت به کولاک، بارش برف و تگرگ و افت ناگهانی دما هشدار داد و از کشاورزان خواست مراقب محصولات خود باشند.
سازمان هواشناسی اعلام کرده بود طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در برخی استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین، البرز، تهران، سمنان و در روزهای پنجشنبه و جمعه در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، اصفهان، چهارمحال وبختیاری، لرستان و کرمانشاه کاهش شدید دمای بیش از 15 درجه پیش‌بینی می‌شود.که البته هنوز این کاهش دما به تهران نرسیده است.

تهران 2500 مترش هم برفی نیومده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد

Snowfall from Wednesday evening into late Thursday night will total 15-25 cm

مشهد

20-35 cm of snow Wednesday evening through Friday morning

نیشابور

Snowfall from Wednesday evening into late Thursday night will total 15-25 cm

قوچان

Snowfall from Wednesday evening into late Thursday night will total 40-60 cm

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب بارشا رگباری بودن و الان تو دانشگاه فردوسی بارش قطع شده آفتاب هم یکمی در اومده. فرودگاه مشهد هم در ساعت 13:00 رگبار باران با شدت متوسط گزارش کرده.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا