• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان برای ما 40-50 میلیمتر دیده بود به زور 3 میلیمتر باریده!

اما سمت شما هوای سرد تاثیر بیشتری داره، نگران نباش بارش خوبی دشت میکنید.

خداکنه آرش جان،همین که همچین موردی واسه تهران پیش اومده ترسم رو بیشتر میکنه!!وایییی،امروز کلی به دوستام گفتم که فردا بجنورد 10سانت برف میاد!!اگه نیاد چی؟؟؟!!!!تازه با یکی شرط بستم سر 6تا ساندویچ!!!!واییییییییییی!!!

خدایا به خودت توکل میکنم و امیدوارم که ناامید نشم،ای خدا!!!!

Abbath

New member
فرودگاه پیام کرج

Current weather observation

The report was made 23 minutes ago, at 09:00 UTC
Wind 16 kt from northwest
Temperature 0°C
Humidity 93%
Pressure 1015 hPa
Visibility 2000 m
Scattered clouds at a height of 3000 ft , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 2000 ft
Overcast at a height of 8000 ft

نمیدونم محمد جان،من از روی فورکا گفتم،مگه سورس فورکا همین سایت نیست؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خداکنه آرش جان،همین که همچین موردی واسه تهران پیش اومده ترسم رو بیشتر میکنه!!وایییی،امروز کلی به دوستام گفتم که فردا بجنورد 10سانت برف میاد!!اگه نیاد چی؟؟؟!!!!تازه با یکی شرط بستم سر 6تا ساندویچ!!!!واییییییییییی!!!

خدایا به خودت توکل میکنم و امیدوارم که ناامید نشم،ای خدا!!!!

یادش بخیر ما هم دبیرستان بودیم از این شرط ها میکردیم و چه کیفی میداد دور هم بودن ها، بچه ها قدر این روزهای جوونی و بدون مسئولیت رو بدونید که بعدا حسرت میخورید!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ديدي چه زود دعام مستجاب شد؟

ماشاالله به بچه های مشهد!!!اون از نوید که تو بیشتر کردن بارش ها مهارت داره!!!و اینم از شما که تو امور معنوی دستی تمام داری!!!!:خنده1:،پس بی زحمت یه دعای دیگه بکن تا 2برابر بارش های پیش بینی شده بارش داشته باشیم!!!خلاصه یه 30سانتی برف بیاد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
ماشاالله به بچه های مشهد!!!اون از نوید که تو بیشتر کردن بارش ها مهارت داره!!!و اینم از شما که تو امور معنوی دستی تمام داری!!!!:خنده1:،پس بی زحمت یه دعای دیگه بکن تا 2برابر بارش های پیش بینی شده بارش داشته باشیم!!!خلاصه یه 30سانتی برف بیاد

فعلن همين 20 سانت را داشته باش تا برم با مقامات بالا مذاكره كنم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا