• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان در غرب مشهد وحشتناک وحشتناک وحشتناک داره برف میباره

دید افقی همینک مشهد زیر صفر

از صبح تا حالا باید بگم این شدیدترین برف مشهد بود

اگه میخواین ارتفاع واقعی برف در غرب مشهد رو ببینید با من همراه شید تا عکسهایی که الان گرفتم رو بذارم ولی به جرات میگم اینجا 30 سانتیمتر رو رد کرده شیرین

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان بارش برف تو محله ما خیلی شدید شده. دید افقی هم خیلی پایین رفته. الانم رفتم بالا پشت بوم. حدود 16- 18 سانت روی زمین برف هست.

saeed hh

کاربر ويژه

اگه میخواین ارتفاع واقعی برف در غرب مشهد رو ببینید با من همراه شید تا عکسهایی که الان گرفتم رو بذارم ولی به جرات میگم اینجا 30 سانتیمتر رو رد کرده شیرین

امیر محسن زود باش عکس بگیر که دیگه طاغت ندارم تونستی فیلم هم بگیر:فرار:

saeed hh

کاربر ويژه
شرق تهران هم به شدت ابری هست فکنم شرق داره برف میاد درحالی که غرب اسمون صاف صاف هست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

اينجا واقعا شديد داره ميباره نزديك 30 تا هم اينجا باريده خيلي باحاله

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جدیدترین تصاویر از بارش برف در شامگاه چهارشنبه 6 دی ماه 1391 ( ساعت 17:35 ) در غرب مشهد:

j559u7d9njje29yjvdb.jpg

4qy6n3z61ovycgqvsx2v.jpg

awu7ck71m5utp5lhek4d.jpg

co68w82ldtrqvwqzcuxj.jpg

llghiia7j3va3ydxky.jpg

lyuavxje4eph774ejo6y.jpg

7j6xjezgj7d77phef4za.jpg

kdchorboqsu7u3a19896.jpg

fzee8ye844afr7yv2rez.jpg

songing

کاربر ويژه
​فکر کنم اون توده ابری که تو عراق سیل راه انداخته داره نزدیک مشهد میشه برای همین اب وهوای مشهد غیر قابل پیش بینی است

songing

کاربر ويژه
فکر کنم سال 76یا77 میخواد تکرار بشه ان وقت مشهد نزدیک به 1 متر برف بارید طی 2 روز:بای:

hamed*zagros

کاربر ويژه
بارش دیشب بغداد 68 میلیمتر:تعجب2:

تبریک میگم به دوستان شمال شرقی ماشالا برف خوبی باریده.
6 روز از دی ماه گذشت و همچنان هوای غرب بهاریست، حداقل تا 15 دی هم خبری از برف و سرما و حتی بارون نیست:ناراحت:

پاییز که گرم بود نیمی از دی هم گرم. پس بدون شک بهمن سرد و پربرفی در انتظار غرب است( اینو از روی تجربه میگم)

songing

کاربر ويژه
یادمه سال 62 بود توی یکی از شهرستانهای جنوبی استان بودم طی یک ساعت 25 سانت برف امد هر دونه برف اندازه ته نعلبکی بود خدا کنه امشب از اون برفها ببینیم چند روز کلاغها خیلی سر وصدا میکردند خوب نشانه برف بود هوا هم خیلی قرمزه برف خوبیه البته اینا بر اثر تجربه بدست اومده:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
بارش دیشب بغداد 68 میلیمتر:تعجب2:

تبریک میگم به دوستان شمال شرقی ماشالا برف خوبی باریده.
6 روز از دی ماه گذشت و همچنان هوای غرب بهاریست، حداقل تا 15 دی هم خبری از برف و سرما و حتی بارون نیست

پاییز که گرم بود نیمی از دی هم گرم. پس بدون شک بهمن سرد و پربرفی در انتظار غرب است( اینو از روی تجربه میگم)

چرا غرب کشور اینجوری شده لانینا برف درست حسابی نمیاد النینو برف درست حسابی نمیاد پس کی میخاد بیاد:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا