• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های جی اف اس تا 66 ساعت آینده آپدیت شد:

12122906_2_2612.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه با نقشه های بالا هنوز مشهد در حدود 5 الی 8 میلیمتر دیگه شانس بارش داره

ali.doosti

کاربر ويژه
مشهد شنبه میشه ده درجه!یه سوال!شما مشهدیا صبح که می خاید برید بیرون چطور میفهمید امروز باید کاپشن.بپوشید یا نه ؛)

saeed hh

کاربر ويژه
بچه های مشهد دیگه عکس نمیذارید چرا فکنم تا اخر بارش نیم متر بشه الان دمای مشهد چند هست

samann

کاربر ويژه
مشهد شنبه میشه ده درجه!یه سوال!شما مشهدیا صبح که می خاید برید بیرون چطور میفهمید امروز باید کاپشن.بپوشید یا نه ؛)
شما بر چه مبنایی میگید مشهد شنبه میشه 10!!!!! مشهد روز شنبه دماش به زور به 4 درجه خواهد رسید!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه های مشهد دیگه عکس نمیذارید چرا فکنم تا اخر بارش نیم متر بشه الان دمای مشهد چند هست

غرب مشهد هنوز خوب میباره

والا من دیگه انرژی واسم نمونده از بس که از صبح تا حالا عکس و نقشه گذاشتم و آپدیت کردم:خجالت2:

اگه دوستان کمک کنند خیلی متشکر میشم.

samann

کاربر ويژه

والا تو این شرایط فقط میشه تا دم در خونه رفت. من ظهر که بر میگشتم( البته به لطف برنامه ریزی استاندار و شهردار ........عصر رسیدم خونه !!! ) با هزار تا سلام و صلوات و صدقه رسیدم!!!چند تا عکس گرفتم حسش باشه میذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا