• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
حجم بارش به نظرم تا الانم خيلي بالا بوده !50 تا هم بباره عاليه !

من فردا عازم نقاط تا ارتفاع 200 متر رشت هستم ! اميدوارم برفي باشه !

فکر کنم ارتفاع 200 متر جنوب رشت الان 4 5 سانت برف باریده با توجه به اینکه فاصله هم دارن از دریا.

الان تله کابین لاهیجان دیدنیه!

محمد جان برف میشه. یکم باید صبرکنیم. اینجا کامل برفه. ولی نه برفی که بشینه. 1 درجه مونده تا برف شدید
سمت دانشگاه گیلان مثل اینکه برف خیلی خوبی باریده

امیدوارم بشه.امسال کلا دوبار شرایط به برف نزدیک شد که 1 سانت هم نشد مجموعش.اینم سومیشه،ببینیم چیکار می کنه.

Arashtranslater

New member
اینجا رشت... 2 بعد از ظهر 16 اسفند:شاد:
کوچمون... اطراف توشیبا

ez4rqtjmeh24r8a1z7ud.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اين خبر سوخته زودتر اعلام كردم! به نظرتون چند سانت برف مياد! من كه به برف بالاي 60 سانت در محلتون و نيم متر در بقيه شهر اعتقاد دارم

هادی جان

من هنوز به جمع بندی نرسیدم. بعد از شروع روند کاهش دما بهت میگم ولی اگه همون روند قوچان تو مشهد رخ بده یعنی دمای 7+ یکدفعه بشه 2- زیر صفر میشه به بارش برف بالای 40 سانتیمتر امیدوار شد.

سیبری

کاربر ويژه
دوستان عزیز در مشهد !
اصلا به دما ی الان نگاه نکنین
قوچان تا همین 2 ساعت پیش تو دمای 7 درجه داشت بارون میومد (حدث من اینه که تا ساعت 3 قوچان باید چیزی حدود 23 میل بارش داشته باشه) اما یه دفعه انگار کن فیکون شد در عرض یه ساعت دما از 7+ تو ساعت 11 به 4 در ساعت 12 رسید و ساعت 1 هم برف شروع شد
الان دما باید زیر 1- باشه و کولاک وحشتناکی به راه افتاده

felan123

New member
meteogram.php
:گل:
miaaaaaaaaaaaaaaaaaaad:نی نی:

محمد جان ممنونم که به فکر سمنانی
سمنان انگار از ایران جداست چون هر وقت که من یادم میاد کل ایران برف میومده حتی هواشناسی خود استان هم برف پیش بینی میکرده تمام نقشه ها هم به نفع بوده ولی یهو باد رامیفته همه چی رو خراب میکنه
حالا یه شب عصر هوا صاف صاف بودن ابر صبح که پاشدیم برف باریده بود تا 13 سانت هیچ نقشه ای نمیگفت که برف میاد من تعجب کرده بودم
باز امسال هم همین اتفاق افتاد تهران نبارید حتی هیچ جای ایران برف نداشت سمنان 22 سانت برف امد
بعد از این اتفاق ها تصمیم گرفتم کلا نقشه کاربرد هواشناسی رو بزارم کنار
وقتی که میگم برف نمیاد میدونم بازم امیدوارم ببینیم چی میشه خداکنه برف بیاد
ادرس این سایت که از توش گرفتی رو بده ممنونم

pokerface

متخصص هواشناسی
ممنون از توضیحات خوب‌تون. فقط می‌خواستم بپرسم جبهه‌ها رو توی چه نقشه‌هایی می‌شه تشخیص داد؟ اینطور که من متوجه شدم یه جورایی کانتر تیکنس 540 دکامتر می‌تونه مرز جبهه‌ سرد رو مشخص کنه

ماهان جان جبهه‌‌ها رو بر اساس نقشه‌های ضخامت ۵۰۰-۱۰۰۰ و خطوط هم فشار سطح رسم می‌کنن،از نقشه‌های رطوبت نسبی‌ ۷۰۰ و نقشه ابر هم کمک گرفته میشه.اما اینکه کنتور ۵۴۰ جبهه‌ سرد رو مشخص میکنه من جائی‌ نخوندم.کنتور ۵۴۰ یک خطّ مرزی هست که در کنار سایره عوامل برای پیش بینی احتمال برف استفاده میشه.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

هادی جان

من هنوز به جمع بندی نرسیدم. بعد از شروع روند کاهش دما بهت میگم ولی اگه همون روند قوچان تو مشهد رخ بده یعنی دمای 7+ یکدفعه بشه 2- زیر صفر میشه به بارش برف بالای 40 سانتیمتر امیدوار شد.

ميگم محافظه كار شدي نگو نيستي ! بيشتر از 40 سانت مياد

mohamad_73

کاربر ويژه
محمد جان ممنونم که به فکر سمنانی
سمنان انگار از ایران جداست چون هر وقت که من یادم میاد کل ایران برف میومده حتی هواشناسی خود استان هم برف پیش بینی میکرده تمام نقشه ها هم به نفع بوده ولی یهو باد رامیفته همه چی رو خراب میکنه
حالا یه شب عصر هوا صاف صاف بودن ابر صبح که پاشدیم برف باریده بود تا 13 سانت هیچ نقشه ای نمیگفت که برف میاد من تعجب کرده بودم
باز امسال هم همین اتفاق افتاد تهران نبارید حتی هیچ جای ایران برف نداشت سمنان 22 سانت برف امد
بعد از این اتفاق ها تصمیم گرفتم کلا نقشه کاربرد هواشناسی رو بزارم کنار
وقتی که میگم برف نمیاد میدونم بازم امیدوارم ببینیم چی میشه خداکنه برف بیاد
ادرس این سایت که از توش گرفتی رو بده ممنونم
http://www.foreca.com/Iran/Semnan
:گل::گل:

سیبری

کاربر ويژه
مرسی داداشی:گل:،واللا چهارتا دونه برف زپرتی که تبریک نداره:خنده1::خنده1:،الان یکی از فامیلامون زنگ زد،چنارانه،داره میاد بجنورد،قوچان وضعیت چطوره؟؟هنوزم داره برف میاد؟؟؟

محمد جان قوچان کولاکه و جاده باید وضعش خیلی خراب باشه

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان جبهه‌‌ها رو بر اساس نقشه‌های ضخامت ۵۰۰-۱۰۰۰ و خطوط هم فشار سطح رسم می‌کنن،از نقشه‌های رطوبت نسبی‌ ۷۰۰ و نقشه ابر هم کمک گرفته میشه.اما اینکه کنتور ۵۴۰ جبهه‌ سرد رو مشخص میکنه من جائی‌ نخوندم.کنتور ۵۴۰ یک خطّ مرزی هست که در کنار سایره عوامل برای پیش بینی احتمال برف استفاده میشه.

ممنون از توضیحات کامل‌تون
این سوال ر. پرسیدم چون همچین نقشه‌‌ای دیدم و فکر کردم شاید ارتباطی وجود داشته باشه:

euro4.144hr.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من که رفتم! خسته شدم واقعا! اگر بارون هم داشتیم یه چیزی!!

دوستان فعلا :گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
اگه وقت اجازه بده و این امتحان لعنتیه برد ،دوست دارم مبحث سیکلون عرضهای میانه رو کامل با کمک همه جلو ببریم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا کاهش دما قشنگ به چشم میاد. و دیگه رسما بخار از دهان آدم خارج میشه . بادش هم سوز برف داره:گل:

mohamad_73

کاربر ويژه
shahmirzad
15 March
13.png
01d.png
04.png
01d.png
04.png
02d.png
02d.png
03d.png
03d.png
-8°-3°-2°10°12°
10 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0050.340.png
vindpil.0025.295.png
vindstille.png
vindpil.0000.265.png
vindpil.0000.155.png
vindstille.png
vindpil.0000.305.png
vindpil.0000.240.png
vindpil.0025.245.png

mahmood600

کاربر ويژه
[FONT=BNazanin_Mehr]بارش 15 تا 20 سانتیمتری برف در محور اسالم به خلخال

رشت – خبرگزاری مهر: اداره کل راه و شهر سازی گیلان اعلام کرد: در شهرستان تالش و در محور اسالم به خلخال 15 تا 20 سانتی متر برف باریده و عبور و مرور از این محور با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، در محور کوهستانی حشمت آباد و کلیشم شهرستان رودبار نیز از شب گذشته بارش خفیف برف آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
همچنین در راه های مناطق کوهستانی دیلمان و آبی نام شهرستان سیاهکل نیز 10 سانتی متر برف باریده و عبور از این جاده ها با احتیاط و همراه با لوازم ایمنی امکان پذیر است.
در مناطق اشکورات شهرستان رودسر نیز بارش برف به صورت خفیف ادامه دارد و جاده های این مناطق نیز لغزنده اعلام شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا