• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
البته سیستمهای شمالی اکثر مواقع رو خوده تهران عملکرد بهتری داشتن تا شهرای اطراف مثل کرج یا قزوین.ولی در کل فکر نکینم جز یه رگبار شدید برف که برای یه ساعت حدود 5 سانت سفید کنه از این سیستم چیزه دیگه ای در بیاد

اگر قراره 5 سانت بیاد پس خدا کنه کل شهر 5 سانت و بیاد . ولی بی بی سی که زده برف سنگین باز امیدواری ایجاد میکنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته سیستمهای شمالی اکثر مواقع رو خوده تهران عملکرد بهتری داشتن تا شهرای اطراف مثل کرج یا قزوین.ولی در کل فکر نکینم جز یه رگبار شدید برف که برای یه ساعت حدود 5 سانت سفید کنه از این سیستم چیزه دیگه ای در بیاد

سلام میلاد جان

والا من دیگه نمیدونم چی باید بذارم که تهران در ساعات پیشرو برف داره تا شما دوستان اینقدر نا امید نباشید!!!!!!!!!!!!!

13030700_2_0606.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه

به حق چیزهای نشنیده!!!!!!!!!!!!!!!!!

با این همه ابر چجوری آفتاب در اومد!!!!!!!!!!!!!!!!

o2a4qnaxngidkp1keowz.jpg

درود بر امیرمحسن خان{طبق خواسته ی خودتون نگفتم استاد!!!}

دبگه بجنورد دیگه!!!!هرکار غیرمنتظره ای{منظور منفی}ازش برمیاد!!!نمیدونم چی کار کنم!!!حالم گرفته ست!!!حتی بارون هم نمیاد!!!فقط صبر میکنم!!!

Bojnūrd
نقشه وضعیت آب و هوا, ایران

[h=4]شرایط فعلی
d412.png
+2 درجه سانتی گراد

پوشیده از ابر و برف سبک
دمای مورد انتظار:+2°
بارومتر: 1020.0 هوای فشار بالا
نقطه شبنم: -1°
رطوبت: 80.4%
قابلیت دید: 3 کیلومتر

ماهان.

کاربر ويژه
بارش 6 ساعت گذشته بالای 10 میلیمتر

رشت: 31
بندر انزلی: 24
قوچان: 20
یاسوج: 16
قائمشهر: 10

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان

من دیگه باید برم سر کار

یک بخشی از کارم امروز عصر بیرون و تو فضای باز هست باز اگه خبری شد عکس مگیریم و زمانیکه به نت دسترسی داشتم واستون میذارم.

فعلا...............

mahmood600

کاربر ويژه
یاسوج رکورد دار شد و صدر جدول رو لحظاتی قبل از رامسر و رشت پس گرفت رقابت بین رامسر -رشت-یاسوج بسیار نزدیک است

mikadd

کاربر ويژه

سلام میلاد جان

والا من دیگه نمیدونم چی باید بذارم که تهران در ساعات پیشرو برف داره تا شما دوستان اینقدر نا امید نباشید!!!!!!!!!!!!!

13030700_2_0606.gif

درود امیر محسن جان.والا این زمستون کلا جوری بوده برای تهران که همه تهرانی ها از جمله خودم رو بدبین کرده.امیدوارم این یبار دیگه برف درست درمونی بیاد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
اخطاریه سازمان هواشناسی خراسان رضوی

اخطاریه شماره
7 مورخه 16/12/1391
پیرو اطلاعیه شماره 28مورخ 14/12/91 به استحضار می رساند:
با توجه به فعال بودنسامانه بارشی و تقویت آن بر روی استان ، پیش بینی می شود طی امروز چهارشنبه (16/12/91) و فردا پنج شنبه(17/12/91) وقوع بارش برف و باران و در مناطق مستعد رگبار و رعدوبرق همراه با بارش تگرگ و وزش باد نسبتا شدید باعث اختلال در سیستم حمل و نقل استان و همچنین با توجه به حجم بارش ها موجب آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها گردد،ضمن اینکه ازاواخر وقت امروز دما در سطح استان بطور قابل ملاحظه ای کاهش ، و حتی در بعضی از نقاط سرد سیر استان دمای حداقل شبانه تا
10 درجه سانتی گراد زیر صفر خواهد رسد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا