• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان الان مشهد بارش باران دونه درشت ولی خفیف شروع شده. قوچان چکار کرده واقعا تا ساعت 4 20 میلیمتر برف و بارون گزارش کرده!!!:تعجب2:

Abbath

New member
اقا اصن دقت کردی جدیدا سیستم های گرم بارش های خوبی ایجاد میکنند در دامنه جنوبی ولی سیستم های سرد کاملا بی بخار شدن و فقط سرما دارن

دقیقا همین طوره،سیستم شمالی وقتی میاد که رطوبتی وجود نداره تا بارش بشه و بباره،مگر اینقدر قوی باشه که رطوبت دریای مازندران رو بیاره بریزه رو دامنه جنوبی مثل آذر امسال

آرش-مشهد

کاربر ويژه
15-Day Forecast [Updated: Mar 06 2013 / 04:47 PM IRST ]
DayHigh Temp.Low Temp.Wind Speed/Dir.HumidityComfort LevelUV IndexPrecip. Probability24hr. Precip. Total
Thu, Mar 7
heavy_snow.gif
Heavy snow. Mostly cloudy. Chilly.2°C-6°C18 km/h / ENE92%-8°CMinimal100%46.85cm
Fri, Mar 8
light_snow.gif
Snow flurries. Breaks of sun late. Chilly.1°C-8°C3 km/h / ESE89%-0°CMinimal39%3.47cm

چه پیشبینی هیجان انگیزی کرده:فرار:

aria_tehran

کاربر ويژه
فکر کنم تهران دیگه بارشی رخ نده چه برسه به برف یا بارون
موجا امسال یکی پس از دیگری ضد حال بوده برای تهران

mohamad$

کاربر ويژه
دقیقا همین طوره،سیستم شمالی وقتی میاد که رطوبتی وجود نداره تا بارش بشه و بباره،مگر اینقدر قوی باشه که رطوبت دریای مازندران رو بیاره بریزه رو دامنه جنوبی مثل آذر امسال

اره ولی اخه اگر از اول این شهرا وضعشون این بود که باید برفشون با یزد و بیرجند و اونطرفا برابر میشد ولی واقعیت اینه که در گذشته و طی سالیان قبل که خودمونم دیدیم برف اینجا ها خیلی خیلی بیشتر بوده . الان اصلن برفی دیگه نمیاد . حتی کوهای دامنه جنوبی هم دیگه برفاش به درد نمیخوره . واقعا دلیلش چی میتونه باشه ؟! فکونم قزوین پارسال هم وضع زمستونش جالب نبود ؟

Abbath

New member
اره ولی اخه اگر از اول این شهرا وضعشون این بود که باید برفشون با یزد و بیرجند و اونطرفا برابر میشد ولی واقعیت اینه که در گذشته و طی سالیان قبل که خودمونم دیدیم برف اینجا ها خیلی خیلی بیشتر بوده . الان اصلن برفی دیگه نمیاد . حتی کوهای دامنه جنوبی هم دیگه برفاش به درد نمیخوره . واقعا دلیلش چی میتونه باشه ؟! فکونم قزوین پارسال هم وضع زمستونش جالب نبود ؟

آخرین برف درست و حسابیش همون 86 بود،برای بار دوم فک کنم 35 سانت اومد،قشنگ یادمه اون برف رو،سال 89 هم البته یه 15 سانتی بارید،ودیگر هیچ

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برفش برف بسیار باحالیه!!!!ریز و تند داره میاد!!اگه تا فردا صبح به همین شکل بباره؛شک نکنید که بجنورد شگفتی ساز خواهد شد!!!ولی حیف که به همین صورت نمیباره!!!شرط میبیندم پس از فرستادن این پست برف یواش میشه!!!:خنده1:

دوستان نظر شما چیه؟؟برف به همین شکل ادامه خواهد داشت؟؟؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
برفش برف بسیار باحالیه!!!!ریز و تند داره میاد!!اگه تا فردا صبح به همین شکل بباره؛شک نکنید که بجنورد شگفتی ساز خواهد شد!!!ولی حیف که به همین صورت نمیباره!!!شرط میبیندم پس از فرستادن این پست برف یواش میشه!!!:خنده1:

برف ریز و تند جون میده برای نشستن
سیستم هم که تا جمعه فعاله پس جای نگرونی نیست

mikadd

کاربر ويژه

شمال شرق بجنورد مشهد و شهرهای ناحیه پتانسیل 40 سانت به بالا از این سیستم دارن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برف ریز و تند جون میده برای نشستن
سیستم هم که تا جمعه فعاله پس جای نگرونی نیست

هرچی بگم از خوبی این برف کم گفتم بخدا،بقول شما خیلی حال میده واسه نشستن ولی همونطور که حدس زدم؛پس از فرستادن پست قبلی از مقدار و شدت بارش کاسته شد!!!!:قاطی::قاطی:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
شمال شرق بجنورد مشهد و شهرهای ناحیه پتانسیل 40 سانت به بالا از این سیستم دارن.

واللا میلاد جان من 40 سانت نمیخوام!!!20 سانت هم بیاد کافیه ولی اقلیم بجنورد یه جوریه که خیلی کم پیش میاد برف بالای 15سانت بیاد!!!ولی آره،مشهد پتانسیل 40 و حتی 50-60 رو هم داره!!!اینو قبول دارم.

navid-mashhad

کاربر ويژه
تبریز -2 (8 متر بر ثانیه وزش باد) دمای حسی -8
تبریز از اون سوزهای معروفش داره میاد الان !!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:گریه::گریه::گریه::قاطی::قاطی::قاطی:

برف وایستاد!!!!من رفتم بخوابم!!سرم درد گرفت از بس هی میگیره و ول میکنه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا