• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
تهرانپارس جان نظرت راجع به تهران چیه ؟ برفی میاد امشب یا فردا و مقدارش ؟

Dr.ben

کاربر ويژه
دوباره دونه های برف توی آسمون دیده میشن ولی همچنان باران بسیار غالب بر برف هست.

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر ایرج گرامی و تبریک بابت برف سنگینتون :گل: کم پیدایین قربان:گل:​

بیکران سپاس نوید جان ،کم سعادتیم عزیز
والا مشغول کاریم ولی امروز یکم وقت آزاد پیدا کردم که این وقت آزاد بخاطر گرونیه چون گرونی باعث شده کار ما که تولید گز و شیرینیه برای اولین بار در طول تاریخ بشریت در همچین موقعی افت کنه

Abbath

New member
خب از رطوبت معلومه چه خبره دیگه،نشستیم اینجا سماق می مکیم

[h=4]Current weather observation
The report was made 11 minutes ago, at 13:00 UTC
Wind 14 kt from north
Temperature 6°C
Humidity 45%
Pressure 1015 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 3000 ft

Abbath

New member
اینطور که من خبردار شدم ارتفاعات شمالی دره شاهرود الان در حال بارش برف هست(مثل معلم کلایه و گرمارود)،نمیدونم چرا رطوبت به اندازه کافی سمت دامنه جنوبی نیست،آخه کوه های بلندی هم بینشون نیست،نهایت ارتفاعشون 2800 باشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
بیکران سپاس نوید جان ،کم سعادتیم عزیز
والا مشغول کاریم ولی امروز یکم وقت آزاد پیدا کردم که این وقت آزاد بخاطر گرونیه چون گرونی باعث شده کار ما که تولید گز و شیرینیه برای اولین بار در طول تاریخ بشریت در همچین موقعی افت کنه

همه کارهای تولیدی الان همینه دیگه!!!
هر کی بیشتر زحمت می کشه سودش کمتر میشه !! بعد آقایون دلال و انباردار و کارچاق کن سودشو می برن

amir551

کاربر ويژه
نیشابور هم اکنون در حال بارش برف است پس باید تا دقایقی دیگر شاهد آغاز بارش برف در مشهد باشیم.:گل::135:

فکر نکنم نیشابور برفش شروع شده باشه
فورکا هوای فعلی قوچان رو برای نیشابور هم میزنه اغلب اوغات

شاید، اما شاید هم شروع شده باشد.در کل مثل اینکه 50،50 است.:گل:
نه دوستان
خبری نیست فعلا
ابریه هوا فقط

mohamad$

کاربر ويژه
اینطور که من خبردار شدم ارتفاعات شمالی دره شاهرود الان در حال بارش برف هست(مثل معلم کلایه و گرمارود)،نمیدونم چرا رطوبت به اندازه کافی سمت دامنه جنوبی نیست،آخه کوه های بلندی هم بینشون نیست،نهایت ارتفاعشون 2800 باشه

اقا اصن دقت کردی جدیدا سیستم های گرم بارش های خوبی ایجاد میکنند در دامنه جنوبی ولی سیستم های سرد کاملا بی بخار شدن و فقط سرما دارن

rahsazan

کاربر ويژه
15-Day Forecast [Updated: Mar 06 2013 / 04:47 PM IRST ]
Day High Temp.Low Temp.Wind Speed/Dir.HumidityComfort LevelUV IndexPrecip. Probability24hr. Precip. Total
Thu, Mar 7
heavy_snow.gif

Heavy snow. Mostly cloudy. Chilly.2°C-6°C18 km/h / ENE92%-8°CMinimal100%46.85cm
Fri, Mar 8
light_snow.gif

Snow flurries. Breaks of sun late. Chilly.1°C-8°C3 km/h / ESE89%-0°CMinimal39%3.47cm

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا