• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
محسن قوچان چه خوب باريده!تبريک مي گم...
مشهدم بايد شروع کنه دير نشه!از جنوب خراسان خبري نداريد؟

s@d3q

کاربر ويژه
دوستان سلام..از رشت چه خبر ؟طی خبر تلفنی که گرفتم آستانه و لاهیجان سفید شدن..کلاچای هم برفش تقریباً شروع شده و برخی جاها نشسته...تهران هم که:قاطی:

mohamad$

کاربر ويژه
والا به خدا منم از خدامه من از سامیارم بیشتر برف دوست دارم و علی جان امکانات پول و وقته مناسب میخاد . وگرنا الان منم تو نافه کوهستانهای البرزه مرکزی بودم.

دقیقا . مثلا الان برم به بابام بگم خب پدر عزیز سوییچ و بده من میخوام برم کندوان 10 درجه زیر صفره 40 سانتم برفه بعدشم شب میمونم اونجا میام . پدر هم بگه چشم فرزندم این سوییچ اینم ماشین برو خدا به همراهت:خنده1:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
از شهر هایی مثل آستانه و لاهیجان گزارش رسیده برف خوبی می باره.
عصری بیرون که بودم (نامجو)ماشین هایی که از طرف جاده تهران اومده بودن تا 10 سانت هم روشون برف بود.انگار خارج شهر رشت برف خوبی باریده.

سمت امام زاده هاشم هم برف شدید گزارش شد دقایقی قبل.

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دما به 7 و دماي حسي به 2 و سرعت وزش باد به 33 كيلومتر بر ساعت در فرودگاه منحوس رسيده

سیبری

کاربر ويژه
5 بعد از ظهر
کنار تامین اجتماعی قوچان

phoz575wkcdsyp2swyn7.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دوستان سلام..از رشت چه خبر ؟طی خبر تلفنی که گرفتم آستانه و لاهیجان سفید شدن..کلاچای هم برفش تقریباً شروع شده و برخی جاها نشسته...تهران هم که:قاطی:

سلام . برای تهران باید تا فردا صبح صبر کنید . سامیار گفت ابرای شمال از کندوان رد شدن و گچسر احتمالا برفی شده . داره به سمت جنوب میاد ابرا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان

تبریک میگم.

یک عکس از وضعیت فعلی قوچان هم اگه بگیری خیلی صفا داره:خجالت2::گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
معمولا وقتی دمای اردبیل به 6- یا کمی پایین تر می رسه موقع بارش،رشت هم در دمای 0 برف می باره.اما الان فعلا شهر داره در مقابل دانه های برف سقوط کرده از ابر ها مقاومت می کنه و آبشون می کنه!

ali.doosti

کاربر ويژه
دقیقا . مثلا الان برم به بابام بگم خب پدر عزیز سوییچ و بده من میخوام برم کندوان 10 درجه زیر صفره 40 سانتم برفه بعدشم شب میمونم اونجا میام . پدر هم بگه چشم فرزندم این سوییچ اینم ماشین برو خدا به همراهت:خنده1:
:15:
چه داغ ها تازه شد اين وسط! بابا خب باشه شما هم عاشق حله!:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
:غش2:
آره دقیقا همینطوره.
وگرنا خیلی از ماها به جای اینکه بشینیم پای اینترنت و :دعا: بخونیم که 1 سانت امشب محلمون برف بیاد میزدیم تو کوه حالشو میبردیم.
به هر حال حقیقت همیشه تلخه:نه::نه::کسل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا