The report was made 17 minutes ago, at 15:30 UTC |
Wind 06 kt from west/southwest |
Temperature 1°C |
Humidity 100% |
Pressure 1033 hPa |
Visibility 2000 m |
Broken clouds at a height of 500 ft Few clouds at a height of 1000 ft , Cumulonimbus. Overcast at a height of 6000 ft |
snow rain |
مهراباد +4 شد
Current weather observation
The report was made 5 minutes ago, at 15:30 UTC Wind 20 kt from west Temperature 4°C Humidity 65% Pressure 1013 hPa Visibility 10 km or more Few clouds at a height of 3500 ft
Scattered clouds at a height of 10000 ft
چه عجب این دیده بان فرودگاه یه چیزی دید بالاخره
The report was made 17 minutes ago, at 15:30 UTC Wind 06 kt from west/southwest Temperature 1°C Humidity 100% Pressure 1033 hPa Visibility 2000 m Broken clouds at a height of 500 ft
Few clouds at a height of 1000 ft , Cumulonimbus.
Overcast at a height of 6000 ftsnow rain
شدت بارش خوبه محمد جان
چه عجب این دیده بان فرودگاه یه چیزی دید بالاخره
The report was made 17 minutes ago, at 15:30 UTC Wind 06 kt from west/southwest Temperature 1°C Humidity 100% Pressure 1033 hPa Visibility 2000 m Broken clouds at a height of 500 ft
شدت بارش خوبه محمد جان
يك چيزايي داره باد مياره و الان داره رويت ميشه! البته در منطقه بازي هستم اگه برف باشه اصلن تعجب نميكنم چون خيلي سرده!
عزیزان طبیعیه که با تاریک شدن هوا و گذشت مقداره کمی از زمان دماتون حداقل 1 درجه سردتر میشه و برفه خالص میشهچه عجب این دیده بان فرودگاه یه چیزی دید بالاخره
شدت بارش خوبه محمد جان
سلام امیر عزیز خوشحالم اینجایی..امیدوارم هر دو حالت رخ رخ بده:گل:محمد جان به نظر میاد برفو افتادیم
حالا یا مثل چند هفته پیش بوران و کولاک 1 یا 2 ساعته خواهد بود یا برف مداوم چند ساعته با شدت معمولی که باتوجه به فعالیت سیستم در شهرهای شمال غربی که باد و سرمای شدید بوده و اینکه بارش قابلی برای تهران پیشبینی نشده به نظر من احتمال اینکه اولی اتفاق بیفته زیاد است ولی قطعا همه جای تهران برف خواهد بارید
من با این کاهش دما خیلی امیدوار شدم
:غش2:
آره دقیقا همینطوره.
وگرنا خیلی از ماها به جای اینکه بشینیم پای اینترنت و :دعا: بخونیم که 1 سانت امشب محلمون برف بیاد میزدیم تو کوه حالشو میبردیم.
به هر حال حقیقت همیشه تلخه:نه::نه::کسل:
دمای نیشابور از کجا دیدی؟17:30 ( سرما در دروازه های مشهد )
مشهد +8 ابری
قوچان 0 برفی
گلمکان ( 35 کیلومتری مشهد ) بارانی +3 ( 14 متر بر ثانیه وزش باد غربی )
نیشابور +12 ابری
مهر آباد 3 +
سلام امیر عزیز خوشحالم اینجایی..امیدوارم هر دو حالت رخ رخ بده:گل:
الان مشکلمون خیلی دما نیست توده ابره بارشی این نزدیکی تهران نداریم:ناراحت:اینتلیکست زده ؟ اون مثلا +3.9 هم میزنه +3 . +4 هست هنوز
دقیقاً..امیدوارمممنونم لطف دارید صادق جان.:گل:
خداکنه کنه یه اتفاق غیر عادی ورای پیشبینیها بیفته چون آخرین حرکت زمستان هست.
محمد جان به نظر میاد برفو افتادیم
حالا یا مثل چند هفته پیش بوران و کولاک 1 یا 2 ساعته خواهد بود یا برف مداوم چند ساعته با شدت معمولی که باتوجه به فعالیت سیستم در شهرهای شمال غربی که باد و سرمای شدید بوده و اینکه بارش قابلی برای تهران پیشبینی نشده به نظر من احتمال اینکه اولی اتفاق بیفته زیاد است ولی قطعا همه جای تهران برف خواهد بارید
من با این کاهش دما خیلی امیدوار شدم
اینتلیکست زده ؟ اون مثلا +3.9 هم میزنه +3 . +4 هست هنوز
محسن جان
تبریک میگم.
یک عکس از وضعیت فعلی قوچان هم اگه بگیری خیلی صفا داره:خجالت2::گل: