• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
دوستان خراسانی جواب ندادند، رکورد برف مشهد و قوچان چقدره، تاریخشم نمیدونید حدودی کفایت میکنه:خنده1:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان خراسانی جواب ندادند، رکورد برف مشهد و قوچان چقدره، تاریخشم نمیدونید حدودی کفایت میکنه:خنده1:

تا اونجایی که من از دوستان شنیدم بر اساس تجربه سنگین ترین برف مشهد نیم متر مربوط به بهمن 76 بوده. ولی برای خودم به شخصه برف اوایل دی امسال سنگین ترین برفی بود که یاد دارم

mohamad$

کاربر ويژه
امیدوارم خدا دلش برای مردمان البرز جنوبی بسوزه . از قزوین تا تهران . اماری که عباس جان از برف این چند ساله قزوین دادن نشون میده چقدر وضع البرز جنوبی خراب بوده سالای اخیر .

برفی

کاربر ويژه
سلام حامد جان نظرت درمورد بارش امشب وفردا چیه موج هفته اینده چطور. اصفهان وشاهین شهر بلاخره برف میاد یا نه.

babak2006

کاربر ويژه
سلام وعرض ادب
محمد جان بیشترین برفی که من ازمشهد یادم می یاد20بهمن 76که میزان بارش 47میلیمتر بود وارتفاع برف نیم متر

saeed hh

کاربر ويژه
تا اونجایی که من از دوستان شنیدم بر اساس تجربه سنگین ترین برف مشهد نیم متر مربوط به بهمن 76 بوده. ولی برای خودم به شخصه برف اوایل دی امسال سنگین ترین برفی بود که یاد دارم

البته خودم به شخصه فکر کنم رکوردش بیشتر از این حرفا باشه!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
بیشترین برفی که من دیدم بهمن 76 با نیم متر بود - بزرگ ترها از برف های بسیار سنگین تر هم می گن در بین سال های 50-55

قوچان هم که ایستگاهش قدیمی نیست فکر کنم همین برف فردا بشه رکوردش!!!!!!!!

AM_TEH

کاربر ويژه
امیدوارم خدا دلش برای مردمان البرز جنوبی بسوزه . از قزوین تا تهران . اماری که عباس جان از برف این چند ساله قزوین دادن نشون میده چقدر وضع البرز جنوبی خراب بوده سالای اخیر .
محمد جان شک نکن امشب برف پودری شدید میباره تا ظهر حداقل 7-8 ساعت

navid-mashhad

کاربر ويژه
مثلا بابام می گه که تا صبح به نوبت با برادرهاش پشت بوم رو پارو می کردن تا بار سقف سنگین نشه!!

mohammadsadat

کاربر ويژه
بیشترین برفی که من دیدم بهمن 76 با نیم متر بود - بزرگ ترها از برف های بسیار سنگین تر هم می گن در بین سال های 50-55

قوچان هم که ایستگاهش قدیمی نیست فکر کنم همین برف فردا بشه رکوردش!!!!!!!!

پس با این حساب یه اتفاق فوق العاده برای قوچان و امیدوارم مشهد، در حال وقوعه:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
تو ده ساله اخیر شمال تهران : بهمن 83 یک 1 متر / آبان 90 نیم متر . حوالی تجریش منظورم هست نه نقاط خیلی شمالی . بجز اون تاریخ ها فکر نمیکنم بالای نیم متر تو 10 سال اخیر داشته .

منطقه ما هم 30 سانت بیشترینش بوده تو 10 سال اخیر

navid-mashhad

کاربر ويژه
پیام نور داره و دانشگاه آزاد و یه علمی کاربردی ( فکر کنم )
دانشگاه دولتی هم داره قوچان حاجی ؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد سادات !
به پیر ، به پیغمبر ،نمی دونیم!:خجالت2::خنده1:

:خنده1:
چرا دیگه بچه ها جواب دادن
شد نیم متر بهمن 76 واسه مشهد
و واسه قوچان رو هم خودت بگو، یه چیز حدودی نه دقیق، بیشترین برف این سالهای اخیر که دیدی چقدر بوده همین، اینی که الان داره میاد تو این سالهای اخیر رخ داده یا نه؟:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا