• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
رکوردهای رشت یه برف 50 سانتی در بهمن 79 و برف‌ 2 متری 83 و 1.5 متری 86 هم که معرف حضور حضرات هستند. ولی در 15 سال اخیر جز این‌ها، فقط سال‌های 90 و 85 برف خوب بالای 20 سانت داشتیم و بقیه‌ی سال‌ها همش در حد زیر ده سانت می‌بارید.

mahmood600

کاربر ويژه
دو روز مانده به عید نوروز احتمال رخداد 20ٌ%

2013030612_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_312.gif

سیبری

کاربر ويژه
:خنده1:
چرا دیگه بچه ها جواب دادن
شد نیم متر بهمن 76 واسه مشهد
و واسه قوچان رو هم خودت بگو، یه چیز حدودی نه دقیق، بیشترین برف این سالهای اخیر که دیدی چقدر بوده همین، اینی که الان داره میاد تو این سالهای اخیر رخ داده یا نه؟:گل:

معمولا برف سنگین حول و حوش 30 40 سانت تو سالهای اخیر هم تو اسفند و اوایل فرودین داشتیم چون پیک بارش قوچان همین موقع ازساله و شرایط دمایی هم خیلی وقتا مساعده ، اما برف بالای 40 سانت فقط تو دهه 70 یادمه یه مورد شاید امشب رکورد شکسته بشه

mohamad$

کاربر ويژه
محمد سال 86 هم شمال شهر نیم متربودش !!!

86 سمت سیمون بلوار و چار دیواری تو شمال غرب شهر بین 40 تا 50 سانت بود . کاملا یادم هست . سمت جماران هم بابام یه روز کار داشت رفته بود میگفت نیم متر هست . ولی تجریش فکونم همون 40 سانت بود 86 حالا میلاد بیشتر میدونه .

این رقم هایی که من گفتم برای نقاط خیلی شمالی شهر نبود شاید اونا نیم متر داشته باشن سال های دیگه هم .

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دمای فرودگاه مشهد به صفر رسید:

The report was made 5 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 06 kt from north/northeast
Temperature 0°C
Humidity 100%
Pressure 1024 hPa
Visibility 0200 m
Broken clouds at a height of 400 ft
Overcast at a height of 8000 ft
light snow and fog

این Light Snow اش منو کشته!!!:تعجب2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
رکورد برف ایلام حدود 70 سانت فکر کنم باشه بهمن 83، البته حامد زاگرس بهتر میتونه بگه

AM_TEH

کاربر ويژه
ایشالا . الان اونجا صافه ؟ وضعیت چطوره ؟
نیمه ابریه و خیلی سردتر شده
قطعا از 1-2 به بعد هوا اینطور نخواهد بود و البته اگر خوابمون ببره دیگه رعد و برقی نیست که بیدارمون کنه که لذت هوا رو ببریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا