• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان این سایت معتبری نیست
اصولا سایتی که نیشابور تو پیش بینی هاش نباشه صلاحیت لازم رو نداره
خدایی نیگا کن خودت " خارق؟ خرقِ؟" این کجاست اصلا؟! اینو داره ولی نیشابور رو نداره
اونکه صد البته هر جا که شهر قلمدانهای مرصع رو مدنظر نداشته باشه اعتباری نداره اما حالا شما به بزرگی خودت ببخش بالاخره برادران سایت wunderground یه زحمتی کشیدن دلشون نشکنه:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان مشهد و تهران و رشت یکهو با هم برف خفن گرفت

آره فعلن مشغول بازدید از صفحاتم. رسیدم به عکسای امیرمحسن! ولی برف رشت برف نمی‌شه. اگه قرار به کاهش دمای درست و حسابی بود باید با شیب متوسط می‌اومد پایین، نه اینکه از ساعت 3 بعد از ظهر تا 12 شب روی 1 گیر کنه!

این آمار تا ساعت 12:30 هستش!

Capture.JPG

amir551

کاربر ويژه
اونکه صد البته هر جا که شهر قلمدانهای مرصع رو مدنظر نداشته باشه اعتباری نداره اما حالا شما به بزرگی خودت ببخش بالاخره برادران سایت wunderground یه زحمتی کشیدن دلشون نشکنه:خنده1:
یعنی باهاشون گفتمان سازنده نکنم؟

amir551

کاربر ويژه
امیر جان برای ابوموسا هم ننوشته.
آره ماهان جان
قبول دارم سوتی بزرگی بود:خجالت2:

حالا اجازه بده من در سطح معاونین باهاشون مذاکره کنم اگه جواب نداد خودت در سطح وزرا وارد مذاکرات سازنده بشو
شما سرور مایی
البته اگه مثل رییس ناراحت نشی که بهت گفتیم سرور ما:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
تبرییییییکککککککککککککککک به تهران مشهدو رشت عزیز چقدر شاد گشتیم از برف تهران آخیشششششش
البته من تا شروع شد خبردارشدم اومدم تبریک بگم دیدم 40 صفحه عقب افتادم!دیگه توفیق اجباری همه رو خوندم :خجالت2:
برفتان مستدام
شب خوش!:گل:
آقا اگه زیر برفم دعا مستجاب میشه یه دعایی واسه دو شنبه ما هم بکنید یه چیزی بباره!

AM_TEH

کاربر ويژه
من برگشتم
سعادت آباد و شمالش 10 سانت
پارک پرواز 12-13
محل خودمون 8-9
شهرک غرب 5-6 سانت

صبح اگه بشه با کیفیت تر میگیرم

amir551

کاربر ويژه
دوستان من تا هنوز سوتی بزرگ تری ندادم برم بخوابم
شبتون بخیر
count-sheep-smiley.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
اينا دقيقا چيه ؟ :خنده1::گل:
آقا سینا فکر کنم درسته؟
میشه این وسط وقت شد درمورد امضاتون توضیح بیشتری بدید لطفا!به این مسایل علاقه مندم!اینها احتمالش چند درصده اونوقت؟یعنی پدر قهوه ای مادر آبی چی میشه و با چند درصد یا این bb مثلا یعنی چی؟چرا دو b هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا