• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس

ساعت 00:00 به وقت گرینویچ:

l4c7yi23j0ag1lq544cl.jpg

صبح فردا:

8y6vwewm4wq9mcyg93b.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
خوب امدم یخ زدم دیگه شدت بارش رفت شمال شهر دوقدم اونورتر معلوم نیستش رو ماشینا 3سانت نشسته ولی روی اسفالت به سختی میشینه شب بخیر تا فردا صبح زود:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
فرودگاه مهراباد دما -2 heavy snow

اینجا برف بسیار شدید میباره همه جا سفید سفید شده

mohamad_73

کاربر ويژه
ابرهای قرمز تکه تکه با سرعت بالا از اسمان ورامین در حال عبورن یع
نی قراره برف شدید بیاد الان یه چیزای مثل برف خوره میاد کسی میتونه پیش بینی کنه برای ورامین؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
فورکا 7 درجه دمای تهرانو اشتباه پیش بینی کرده
بچه های تهران دیدین بیشتر از پیش بینی اومد!!
دیدین حس ششم درست کار می کنه!!

arak

New member
سپاسگزارم حمیدجانواللا حمیدجان{درست گفتم دیگه نه؟؟}من امسال سال اولمه که دارم نقشه رو چک میکنم و درسته سال پیش برفای خوبی تو بجنورد اومد ولی کلا امسال سال اولمه دارم از نقشه ها رنج میبینم واسه همین یکم ناراحتی بوجود اومده!!انشاالله سال های بعد با صبر و حوصله ی بیشتر درخدمتتون خواهم بود و قول میدم کمتر غر بزنم!!!:خنده1:
درست گفتی ممد جان ،حمیدم، تهران که داره خفن میباره،بجنورد حالا حالا ها وقت داره بباره،امید داشته باش.

Abbath

New member
آقا من به این وضعیت دما یه کم مشکوکم،سابقه نداشته اطراف اینجا همه دماها منفی بشه بعد دمای اینجا الان چندین ساعته که رو +1 درجا میزنه،این دیده بانمون فک کنم یه چیزی زده و اطلاعات غلط میده :تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان،با آبدیت نقشه ها دیگه مطمئن شدم که بجنورد خبری نخواهد شد،فردا صبح هم با آفتاب سوزان درخدمتتون خواهم بود از بجنورد مرکز استان خراسان شمالی!!!!شب بر همه ی دوستان خوش،یا علی.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد از تهران

دیدی چقدر نا امید بودی . بابا نقشه ها قشنگ داد میزدند که تهران برف داره

همین نقشه های جی اف اس که اعتقادی بهشون نداشتی:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بفرمایید

نقشه ها تا 96 ساعت آینده آپدیت شدند و این تصویری که میذارم این معنا رو نمیده که تا 96 ساعت آینده در سطح کشور بارش داشته باشیم

13031018_2_0618.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا