• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ari@n

New member
سلام به دوستان گل هواشناس

صبح که از خواب پاشدم فکر کردم هنوز خوابم !! :دی شدت برف خیلی رویایی تر از اونیه که میشد تو این مقطع اسفند انتظارش رو داشت . خدارو شکر واقعا چون تهران امسال یکی از بدترین زمستوناش رو از لحاظ بارش داشت میگذروند .

یه چنتا عکس هم گرفتم ولی خوب نشده گمونم , اصلا شدت بارش تو عکس معلوم نیست . بیرون برم بیشتر میگیرم اگه شد میذارم .

kb72fckz5fxruyr157y.jpg

9e2fhyykc555jc9qh960.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه

صبح که از خواب پاشدم فکر کردم هنوز خوابم !! :دی شدت برف خیلی رویایی تر از اونیه که میشد تو این مقطع اسفند انتظارش رو داشت . خدارو شکر واقعا چون تهران امسال یکی از بدترین زمستوناش رو از لحاظ بارش داشت میگذروند .

یه چنتا عکس هم گرفتم ولی خوب نشده گمونم , اصلا شدت بارش تو عکس معلوم نیست . بیرون برم بیشتر میگیرم اگه شد میذارم .

kb72fckz5fxruyr157y.jpg

9e2fhyykc555jc9qh960.jpg

سلام
شما کجای تهران هستید؟

AM_TEH

کاربر ويژه

kb72fckz5fxruyr157y.jpg

9e2fhyykc555jc9qh960.jpg

ممنون بابت عکس
از کجای تهران هستید؟:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

kb72fckz5fxruyr157y.jpg

9e2fhyykc555jc9qh960.jpg

سلام
خیرمقدم و تبریک برای بارش برف:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
بارش برف تو محله ما نسبت به به اوایل صبح کم شده اما شدتش به نظرم اندازه برف متوسط هست.
سلام آرش جان
فکر کنم امروز از اون روزایی که باید به آقای قرائی اداره دیده بانی تماس بگیریم چون از 14 ام گزارش 24 ساعته ندادن، ogimet هم بارش مشهد رو نمیزنه!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سطح معابر بسيار فجيعه حداقل 25 سانت رو آسفالت نشسته! تا خودم نيومدم بيرون همچين چيزي را حس نكردم آرش جان بايد بري بيرون تا ببيني چه برفي نشسته اصلن اون 10 سانتي كه ميگفتي نيست بسيار برف سنگيني است

aznavar

کاربر ويژه
از بارش های لرستان، درود بروجرد شول آباد جایی برف نبوده، اطلاعی نداری سجاد جان
ظاهراً بارش خفیفی امروز خرم آباد و ایلام و کرمانشاه دارن

سلام محمد جان
همه جا امن و امان است. تا الان که هیچکدوم از شهرهای لرستان گذارش برف نداشته
آسمون اینجا هم اکنون:75:

val41ej9zwlqhkkt0ny.jpg

Ari@n

New member
بازم شدیدتر شد الان اینجا یعنی در حد کولاک !!! یدفعه نگاه کردم دیدم بیشتر نشست . تو نیمه دوم اسفند و این جور برف ؟ واقعا شکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا