• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان
فکر کنم امروز از اون روزایی که باید به آقای قرائی اداره دیده بانی تماس بگیریم چون از 14 ام گزارش 24 ساعته ندادن، ogimet هم بارش مشهد رو نمیزنه!

سلام محمد رضا جان. البته اگه روی نام mashhad کلیک کنی بارش تا ساعت 4 صبح زده.

hamid_bms

New member
نیشابور از ساعت پنج برق قطع شده، یکی به دادمون برسه، اطلاع رسانی کنین، الان با گوشی اومدم پیغام میذارم

aznavar

کاربر ويژه

آسمون

lja1s07y9jdunm3ki8ws.jpg

مهرداد جان دستت بی درد. عاشق این نما هستم:خجالت2::گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
فکر کنم امیرمحسن و محمد از تهران به عکس بسنده نکردن رفتن یه کلیپ یا مستند بسازن!:خنده1::خنده1::شاد:

rahsazan

کاربر ويژه
بعضی از درختها دارن کج میشن یا سقوط میکنن

برا هرکدوممون که ممکنه یکم برف روشون رو بتکونیم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان
همه جا امن و امان است. تا الان که هیچکدوم از شهرهای لرستان گذارش برف نداشته
آسمون اینجا هم اکنون:75:

val41ej9zwlqhkkt0ny.jpg

مثل آسمون دلته :گل:

اگه اينجا در هر صورت هر چقدر هم بباره نظر و عقيده من نسبت به زمستون 91 عوض نمي شه در واقع خيلي دير شده تا نظر من يكي رو نسبت به زمستون 91 عوض كنه. سال ديگه من مي گم: زمستون 91 براي تهران بسيار بد بود .

saeed hh

کاربر ويژه
فکر کنم امیرمحسن و محمد از تهران به عکس بسنده نکردن رفتن یه کلیپ یا مستند بسازن!:خنده1::خنده1::شاد:

هومن خیابونا سرسربازی هستش محل ما که همیشه شلوغ بود الان پشه پر نمیزنه!! خیلی با این وضعیت حال میکنم:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه

مثل آسمون دلته :گل:

اگه اينجا در هر صورت هر چقدر هم بباره نظر و عقيده من نسبت به زمستون 91 عوض نمي شه در واقع خيلي دير شده تا نظر من يكي رو نسبت به زمستون 91 عوض كنه. سال ديگه من مي گم: زمستون 91 براي تهران بسيار بد بود .
مهرداد بلند شو بیا غربه تهران یا شماله تهران رنگو روت باز شه!:خنده1:

hasan1

کاربر ويژه
بارش برف حدود نیم ساعت پیش در قم

m4367_Photo0168.jpg

البته بیشتر روی کوه ها و ماشین ها برف نشسته
دلیلشم اینه که مثل تهران از نصف شب برف شروع نشده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا