• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا با این حال که از خیلی وقت پیش انتظار برف رو اینجا داشتم ولی این برفه بیش از انتظارم بود اونم واسه قم که حتی بعضی وقت تو اوج سرما هم برف نمیاد چه برسه به الان که 17 اسفنده اونم با این شدت باورنکردنی!

درسته
من هم همچین برفیو تو تهران و قم انتظار نداشتم

خراباتی

کاربر ويژه
سلام دوستان صبح برفیتون بخیر
محله ما نیم ساعت پیش حیف سرماخورده ام وگرنه میرفتم داخل شهر

qh40z85791ymcpxy5jhj.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
[FONT=BNazanin_Mehr]گردنه ها و نواحی شمالی استان سمنان با بارش شدید برف همراه هستند
سمنان–خبرگزاری مهر: مدیر کل هواشناسی استان سمنان گفت: هم اکنون گردنه ها و نواحی شمالی استان سمنان با بارش شدید برف همراه هستند.

سید مهرداد حسینی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه هم اکنون گردنه ها و نواحی شمالی استان سمنان با بارش شدید برف همراه است اظهار داشت: با وزش باد و کولاک شدید در منطقه مواجه هستیم.
وی گفت: هم اکنون 13 تا20 درجه سانتی گراد کاهش دما را در استان داریم.
مدیر کل هواشناسی استان سمنان تصریح کرد: پیش بینی می شود این سامانه تا فردا بعد از ظهر از استان خارج شود.
حسینی اظهار داشت: هم اکنون میزان بارندگی شهرستان سمنان 4.3 میلمتر، شاهرود 9.3 میلیمتر، بیارجمند هفت میلیمتر و گرمسار 7.10 میلیمتر اعلام شده است.
وی در خاتمه اضافه کرد: شب گذشته درجه حرارت شهرستان سمنان 15 درجه و هم اکنون سه درجه، شاهرود 13درجه و هم اکنون یک درجه، بیارجمند 20 درجه بالای صفر و هم اکنون صفر درجه و گرمسار 15 درجه و هم اکنون هفت درجه است.

IMG23100752.jpg

کد خبر: 2013487

تاریخ مخابره :۱۳۹۱/۱۲/۱۶ - ۲۳:۳۶

mikadd

کاربر ويژه
خوب من رسما اعلام میکنم سنگین ترین برف امسال تهران اتفاق افتاد .برای منطقه ما که اینجوره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا