• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بی مسئولیتند و راحت طلب همین
این از این بارش اعلام کردنشون اینم از آموزش پرورش خراسان رضوی برای تعطیلی مدارس که صدا وسیما خراسان میگفت هرچی تماس گرفتیم و مردم تماس گرفتند جواب نمیدادند
مثل اینکه دیروز به مدارس اعلام کردن که امروز تعطیله ولی اعلام عمومی نکردن!
دیشب بچه خواهرم دبستانیه گفت:خنده1:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بی مسئولیتند و راحت طلب همین
این از این بارش اعلام کردنشون اینم از آموزش پرورش خراسان رضوی برای تعطیلی مدارس که صدا وسیما خراسان میگفت هرچی تماس گرفتیم و مردم تماس گرفتند جواب نمیدادند

این که معلوم است. صبح 6 دی برف 25 سانتی آمد مدارس را تعطیل نکردند حالا تعطیل کنند.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
فکر کنم برف این دفعه رو کاملا خبر داشتن چون از دیروز صبح که همه برفروبای شهرداری آماده باش بودن و به مدارس هم اینطوری گفتن
حالا وضع خیابونا رو الان نمیدونم چطوریه؟

AM_TEH

کاربر ويژه
این از اون سیستمهاست که ماهها باید پارامتراشو بررسی کرد که ببینی چه شرایطی داشته که برای قسمت بزرگی از ایران جواب داده.

mikadd

کاربر ويژه
ولی خدای برفه سراسری یه مزه دیگه داره.بهترین لحظات زمستان 91 رو داریم سپری میکنیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم عکسایی که دیشب گرفتم و فکر کنم خیلی ها ندیدن:

مشهد - شامگاه چهارشنبه 16 اسفند 1391

3mv3hsdisie24wqz2ov.jpg

شهردای مشهد بی وقفه داره کار میکنه . آفرین بهشون:

1np4hatst7xu5ecnyab.jpg

jsookkm7p53x59b0ei2l.jpg

66gqz62e6brjmu9ohc.jpg

iiflg11vmoqkgk1ah9f.jpg

pa5w9qkpnl880tzsxgo2.jpg

b111jmd1lg70pf82wu3.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من امروز صبح گزارش زنده آقای اصغری رو دیدم و واقعا باید بگم واسش******************

خراباتی

کاربر ويژه
فکر کنم برف این دفعه رو کاملا خبر داشتن چون از دیروز صبح که همه برفروبای شهرداری آماده باش بودن و به مدارس هم اینطوری گفتن
حالا وضع خیابونا رو الان نمیدونم چطوریه؟

اگه اعلام کردن پس چرا مجری صدا وسیمای خراسان میگفت سیل عظیم تماس های مردم به صدا وسیما مشهد بوده شاید پدر ومادرا حرف بچه هاشونو باور نکردن:خنده1:

mohamad_73

کاربر ويژه

امکانش هست که خطای دید باشد .شما الان در زیر نوری یا چیزی مشابه آن قرارنگرفته اید؟:گل:
والا زیر نور که چه عرض کنم من پشت بام دیدم این وضعیتو الانم نزدیکتر شدن اون ابرهای صورتی رنگای خدا ببینا چه گرفتاری
فک کنم گردوخا:)))))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا