• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

خراباتی

کاربر ويژه
خب بارش مشهد رسما اعلام شد 30.7 میلیمتر و 15 سانت برف.
خدا رو شکد بارشامون خیلی خوب بوده. ولی متاسفانه الان بارش نسبتا ضعیف شده. ولی فکر کنم از ظهر تشدید بشه
خداروشکر عالی بوده:گل:
الان تصاویر زنده از حرمو نگا میکردم بارش اونجا تشدید شده محله ما که یه ربع با حرم فاصله داره متوسط میباره الان!
انشالله دوباره تشدید بشه

sinaet

متخصص بخش فوتبال
آرش جان اينجا بارش سنگين شده احتمالن اونجا هم تشديد بشه در ضمن ميزان برف اعلام شده احمقانست! دوبل اين برف اومده

بله درست است میزان برف گزارش شده واقعا اشتباه است هم اکنون 23 سانت فکر کنم برف باریده.:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آرش جان اينجا بارش سنگين شده احتمالن اونجا هم تشديد بشه در ضمن ميزان برف اعلام شده احمقانست! دوبل اين برف اومده

نمیدونم والا میلیمتر رو که فکر کنم خوب گزارش کردن. میزان برفم به نظر من از 15 سانت بیشره. فکر کنم محله ما بین 20 تا 25.
در ضمن دوستان الان تو محله ما هم شکل و شمایل برف بهتر شده:شاد:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
کم کم ابر های روی مشهد دارن تیره می شوند و بارش برف هر لحظه شدت بیشتری می گیرد.:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
این اس ام اس رو الان شهرداری مشهد زد:

با توجه به بارش سنگین برف و احتمال سقوط درختان از شما شهروند عزیز دوستدار فضای سبز تقاضا میشود تا درختان و درختچه های مقابل منزل خود به ویژه سوزنی برگان را برف تکانی کنید.
حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد

کدخدا

کاربر ويژه
خدا رو هزاران مرتبه شکر

درود بر اریا عزیز
سپاس:گل:

واقعا از خدا باید ممنون باشیم عجب برفی بارید:گل:

سلام محمد گل

خوبی؟ میگم یکی از همشهری ها زودتر اومد زنبیل گذاشت! تبریک میگم بهت بابت بارش برف، اگر رفتی اون دامنه شیبدار که سرسر بازی بود عکس بگیر :گل:

درود بر ارش عزیزم

ممنون.پس حسن جان پس از من زودتر امد....:خنده1: بارش بسیار شدیده :تعجب2: از اراک خبر رسیده بارشی ندارن :تعجب2: اصلا یادش نبودم بتونم بعد ظهر حتما میرم:خنده1:

تبریک میگم به همه دوستان مخصوصا تهرانی های عزیز :شاد:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
این اس ام اس رو الان شهرداری مشهد زد:

با توجه به بارش سنگین برف و احتمال سقوط درختان از شما شهروند عزیز دوستدار فضای سبز تقاضا میشود تا درختان و درختچه های مقابل منزل خود به ویژه سوزنی برگان را برف تکانی کنید.
حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد

اتفاقا باید درختان پهن برگ را تکان داد زیرا درختان سوزنی برگ مخصوص هوای برفی هستند.:گل:

Ari@n

New member
سلامی دوباره

اینجا همچنان رویایی داره میباره :دی باور کردنش خیلی سخته !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا