• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
سمنان برف اومده؟

نمیدونم ولی فکر کنم امده ولی اقدر باد زیاد هست نتونسته جایی بشینه
من برم شهمیرزاد بشه امروز برف زیاد دیدم ولی چه کنم خیلی وضع خراب هست باد میزنه چجور برف هم که میاد اصلا خراب شده خداکنه یکی گیر بیاد مارو ببره شهمیرزاد

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام دوستان اینم عکس ولی حیف اینجا زیاد نباریده و جاده شهمیرزاد هم به علت بارش شدید برف ترافیک سنگین هست شهمیرزاد تا کنون فکر کنم 50سانتی امده اگه تونستم ماشین گیر بیارم میرم (اگه برن طوری جاده یخ بسته و باشدت برف میاد هیچی جرات نمیکنه بره)از اون جا هم عکس میزارم
این عکس برای درجزین است دیشب یه وقفه خورد بیشتر برف ها اب شد ولی بازم ایول

tnz3rzvoofchhy1tm13r.jpg

kmnx2yiuwfb0u8bhgd3n.jpg

klkwlr5mrvnpoxrqnwq4.jpg

تبریک میگم بارش برف و بارونو به همهٔ دوستان،و تشکر ویژه از felan بابت این عکسهای زیبا،باید جای خیلی‌ قشنگی‌ باشه مخصوصاً از زاویهٔ اون لوله دودکش!

hasan1

کاربر ويژه
خندم میگیره از پیش بینی کارشناس هواشناسی قم
دیشب میگفت در ارتفاعات استان قم فردا تا ظهر احتمال بارش پراکنده ( اونم نه برف) هست. تازه منظورش خود قم هم نبود ولی امروز قم خدایی به قول آریا ترکوند!

felan123

New member
تبریک میگم بارش برف و بارونو به همهٔ دوستان،و تشکر ویژه از felan بابت این عکسهای زیبا،باید جای خیلی‌ قشنگی‌ باشه مخصوصاً از زاویهٔ اون لوله دودکش!

ولش من میرم شهمیرزاد عکس میگیرم تا با برف این شهر اشنا شد البته اگه جاده باز باشه زنگ که زدم بالا میگفن انقدر برف شدید و با باد میاد که نمیتونی چشم باز کنی میگفتن 3 بار رفتن پارو کردن باز ارتفاع تا 30 سانت رد کره فکر کنم کناره های دیوار تا 80 سانت هم نشسته باشه
ولی برای اطمینان الان خودم میرم فقط دعا کنین ماشین گیرم بیاد

pokerface

متخصص هواشناسی
ولش من میرم شهمیرزاد عکس میگیرم تا با برف این شهر اشنا شد البته اگه جاده باز باشه زنگ که زدم بالا میگفن انقدر برف شدید و با باد میاد که نمیتونی چشم باز کنی میگفتن 3 بار رفتن پارو کردن باز ارتفاع تا 30 سانت رد کره فکر کنم کناره های دیوار تا 80 سانت هم نشسته باشه
ولی برای اطمینان الان خودم میرم فقط دعا کنین ماشین گیرم بیاد

آره حتما برو علی‌ آقا از بلژیک و سینا از مشهدم با خودت ببر

mohamad_73

کاربر ويژه
برف دونه درشت
من مه با برف ریز شدید میخوام
یکی برام سفارش بده
هوا تاریکتر و دانه برف درشتر شد ولی نمیشینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا