• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متوگرام شگفت انگیز فرودگاه مشهد:

meteogram_celcius.cgi

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اصغری گفت 5+ یا 6+ میشه مهرآباد امروز تا الان که از 0 کمتر نشده!

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی

امروز صبح مجری اخبار شبکه یک بهش گفت آقای اصغری غافلگیر شدین از ابن بارش برف بعد خیلی طبیعی گفت نه من کی همچین چیزی گفتم !!!!!!! اتفاقا قبلا هم گفته بودم که تهران برف میاد!!!!!!!

قضاوت با خودتون

ماهان.

کاربر ويژه
بیشترین بارش‌های دیروز (بالای 30 میلی‌متر)

فرودگاه رشت: 67
قوچان: 65
یاسوج: 61.1
لاهیجان: 53.7
بندر انزلی:‌ 52.4
سمیرم:‌ 51.5
خور بیابانک:‌ 49.8
سی‌سخت: 48.9
رودسر: 46.8
تالش: 46.8
بروجن: 44
نیشابور: 43.2
درگز:‌ 40
لردگان: 39
شهرضا: 39
کشاورزی رشت: 37.1
بندر کیاشهر: 36.3
رامسر: 33.9
اردل: 32.4
ایزدخواست: 31
عقدا: 30.9
مشهد:‌ 30.7
فارسان: 30
فیروزکوه آلودگی: 30

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی

امروز صبح مجری اخبار شبکه یک بهش گفت آقای اصغری غافلگیر شدین از ابن بارش برف بعد خیلی طبیعی گفت نه من کی همچین چیزی گفتم !!!!!!! اتفاقا قبلا هم گفته بودم که تهران برف میاد!!!!!!!

قضاوت با خودتون

من خودم با همین گوشهای خودم شنیدم که قبلا گفته بود که تهران برف نمیاد ولی خوب کوهها که برف میاد!!!!!!!

nojeana

کاربر ويژه
اینجا برف حیلی خفیف شده و ابرها نازک و آفتاب هم در اومده فکر کنم دیگه بارش تموم شد. حیف سمت ما دونه ریز بود که پوشش زیادی نداشت عکس ها رو می ذارم بین 10 تا 15 سانت اندازه آخرین برفی که نهاوند بودم اوایل بهمن خوب رفع کوتی امسالمون بود بی برف نمیریم خدا کنه بازم بباره زود تموم شد مثل مشهد و قوچان حال می ده دو سه روز برف ببباره نگاه کردم ماشاله تا فردا پهر مشد برف می باره و اینجا انگاری تا 1800 خوشبینانه
دیشب پرسیدم نهاوند هم چند رگبار بارون و برف داشتند که صبح برف هم باریده فکر کنم 3.5 میلی بگذریم این سامانه برا نهاوند اصلا خوب نبود جالبه پریروز بروجرد 23 میلی بارید نهاوند 1.5 امروز بروجرد 0 نهاوند 3.5 خوب اقلیم ترکیبی اینه رقم کمه ولی بازم با سامانه مرکزی باریده. خوب کرج 4.2 میلی چیزی از نهاوند بیشتر نبارید .
راستی خور بیابانک 50 میلی دیروز بارون باریده جالبه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها

یک چیز جالب .

همکارام هر وقت برف شل میشه بهم میگن آقا دست بکار شو یک کاری بکن!!!!!!!

من هم بهشون میگم :

الان ردیفش میکنم:خنده1:

خلاصه میگن دست از لابیت با خدا نکش:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
بچه ها

یک چیز جالب .

همکارام هر وقت برف شل میشه بهم میگن آقا دست بکار شو یک کاری بکن!!!!!!!

من هم بهشون میگم :

الان ردیفش میکنم:خنده1:

خلاصه میگن دست از لابیت با خدا نکش:خنده1:

امیرمحسن جان آمار برف تو طرقبه و شاندیز رو نداری؟

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان عزیز. تبریک به دوستانی که از بارش برف در شهر و منطقه شون لذت برده و میبرن :گل:
از نفس افتادم تا همه صفحه ها رو نگاه کردم و عکس ها رو لایکیدم. شایدم بعضی ها رو جا انداخته باشم.
ما که به آرزومون که همانا قدم زدن زیر بارش برف در شب بود به شکل نصفه و نیمه رسیدیم و برف خاصی رو زمین ننشست. ولی کلی بارون بارید و همچنان کم و بیش میباره. همش یکی دو درجه ای تو دما کم آوردیم! همش یکی دو درجه :گریه:
باز خدا رو شکر.
خدایا اگه ما بودیم، زمستون 92 را بهتر از زمستون 91 بنما! اگر هم نبودیم باز زمستون 92 رو واسه اونهایی که هستن بهتر بنما!

rahsazan

کاربر ويژه
بررسی آخرین نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی بیانگر فعالیت سامانه بارشی در نیمه شرقی کشور که در استان خراسان رضوی به شکل ابرناکی ؛بارش باران و برف و وزش باد شدید و در مناطق مستعد به شکل تگرگ است .که از اوایل وقت روز شنبه بتدریج از مرزهای شرقی استان خارج خواهد شد بر این اساس: پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

[TD="colspan: 2"]پنجشنبه 17 /12/1391

[TD="colspan: 3"]جمعه18/12/1391

[TD="colspan: 3"]شنبه19/12/1391
[/TD]
[TD]
[/TD]

[TR]
[TD]نواحی شمالی

[/TD]
[TD="colspan: 2"]تمام ابری همراه با بارش برف و مه آلود ، گاهی با وزش باد نسبتا شدید[/TD]
[TD="colspan: 3"]ابری و در برخی نقاط همراه با بارش پراکنده برف و مه آلود ، ازاواخر وقت بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد[/TD]
[TD="colspan: 3"]قسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید با احتمال بارش خفیف برف بتدریج کاهش ابر [/TD]
[TD]
[/TD]

[TR]
[TD]
نواحی مرکزی

[/TD]
[TD="colspan: 2"]تمام ابری همراه با بارش برف و مه آلود ، گاهی با وزش باد نسبتا شدید[/TD]
[TD="colspan: 3"]ابری و در برخی نقاط همراه با بارش پراکنده برف و مه آلود ، اواخر وقت بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد[/TD]
[TD="colspan: 3"]قسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید با احتمال بارش خفیف برف بتدریج کاهش ابر [/TD]
[TD]
[/TD]

[TR]
[TD]نواحی جنوبی
[/TD]
[TD="colspan: 2"]تمام ابری و در بعضی ساعات با بارش برف و باران و مه آلود ، گاهی با وزش باد نسبتا شدید[/TD]
[TD="colspan: 3"]در اوایل وقت ابری و در برخی نقاط با بارش پراکنده برف و مه آلود ، از اواخر وقت بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد[/TD]
[TD="colspan: 3"]کمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی توأم با وزش باد نسبتاً شدید[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]شهرستان
مشهد
[/TD]
[TD="colspan: 3"]تمام ابری همراه با بارش برف و مه آلود ، گاهی با وزش باد نسبتا شدید[/TD]
[TD="colspan: 3"]ابری همراه با بارش پراکنده برف و مه آلود ، اواخر وقت بتدریج کاهش ابر گاهی با وزش باد[/TD]
[TD="colspan: 3"]اوایل وقت قسمتی تا نیمه ابری همراه با مه توأم با وزش باد نسبتاً شدید با احتمال بارش خفیف برف و بتدریج کاهش ابر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]کمینه دما
[/TD]
[TD="colspan: 2"]بیشینه دما
[/TD]
[TD]کمینه دما
[/TD]
[/TD]
[TD]کمینه دما
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-
[/TD]
[TD="colspan: 2"]1-
[/TD]
[TD]8-
[/TD]
[TD="colspan: 2"]1-
[/TD]
[TD]9-
[/TD]
[TD="colspan: 2"]3+
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته فریمان با حداقل دمای5-درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین و تایباد با حداکثر دمای 29 + درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل وحداکثر دمای مشهد2- و 13 درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته ، بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی قوچان با ارتفاع برف به میزان 48 سانتیمترو میزان بارندگی 65 میلیمتر گزارش شده است . پیش بین مسئول : فریدون سنگچولی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

[/TD]
[TD="class: DI_mid_right"][/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن جان آمار برف تو طرقبه و شاندیز رو نداری؟

نه محمد رضا جان ولی چون بارش نیشابور فوق العاده بود و مشهد هم به همچنین ، فکر کنم کنگ و شاندیز و زشک و جاغرق باید دست کم 50 سانتیمتری باشه و بینالود هم بالای 1/70 متر

AM_TEH

کاربر ويژه
من برم یک ساعتی بخوابم از دیشب تا الان فقط 45 دقیقه خوابیدم. الان مردم تنم گرمه خبر ندارم
مطالب و عکساتون هم لایک از الان تا یکی دوساعت دیگه:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا