• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
رئیس پلیس راه استان البرز از بارش برف در محورهای استان خبر داد.

سرهنگ شریفی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر شاهد بارش برف در محورهای کرج – قزوین، آزاد راه تهران – کرج و محور کرج – چالوس هستيم و در محدوده کندوان در محور کرج – چالوس بارش کولاک گزارش شده است و ترافیک در همه محورهای سنگین است.

وی در خاتمه بیان کرد: تمام محورها باز است و محور کرج – چالوس و سایر محورها تردد صورت می گیرد و رانندگان می بایست از زنجیر چرخ و تجهیزات لازم برای تردد استفاده کنند.

http://www.asriran.com/fa/news/261575/کولاک-شدید-برف-در-محدوده-کندوان

rahsazan

کاربر ويژه
وکیل آباد68
192.168.41.51.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
هوا داره باز میشه الان یکم آفتاب زده بیرون برفا بدجور دارن آب میشن آب کوچرو برداشته!
یعنی کسی شماره حاج محسن از قوچانو نداره یه زنگی بزنه ببینه وضعیتش چه طوره؟

rahsazan

کاربر ويژه
هوا داره باز میشه الان یکم آفتاب زده بیرون برفا بدجور دارن آب میشن آب کوچرو برداشته!
یعنی کسی شماره حاج مجسن از قوچانو نداره یه زنگی بزنه ببینه وضعیتش چه طوره؟
شاید سر کاره، چون ظهرا هم معمولا 2:30 به بعد میاد فروم

nojeana

کاربر ويژه
دلیلش این هست که مرکز کمفشار دقیقا روی استان شما قرار گرفته و باعث بارش در بقیه نقاط شده.
اصفهان دبروز بارش باران خوبی گرفته و 100 البته منلطق کویری اصفهان و کلا مناطق مرکزی بارش خوبی خدا رو شکر گرفتن. شاید هر 10 سال یکبار چنین بارشی در خور و بیابانک باشه!
تهران تا فردا صبح پتانسیل بارش رو داره.
البته سامانه پربرکتی بود دوستان فرض بر جسارت ندونند من که خیلی با برفش حال کردم و ایشاله سالی دوسه تا از این سامانه ها بیاد یادمه حدود 72 بود یه سامانه مرکزی که مرکزش اینبار رو یزد بود اومد و برف ریز کولاکی نهاوند حدود یک روز بارید جاهائی بود که تا  سینه می رفتی تو برف خوب خاصیت برف کولاکیه جالبه یکی از آشنایان همون روز خدا بیامرزدشون  فوت شده بود و فامیلاشون از بروجرد اومده بود اونا با تعجب می گفتن برجرد حتی آسمون ابری نشده اینجا از کجا این همه برف اومده.
و خدا کنه تا شب بباره من که دارم زین می کنم بیام تهران وضعیت جاده ها چجوریه دفترم تعطیل کنم دیگه واحد های بغل دست که هیچکدوم نیومدند.
کجای تهران بیام بیشتر حال می ده دوستان ؟ برف تهران آخه فرق می کنه خود بخود خوشگل به چشم می آد
این پزشین گیگ چشه کلی عکس آپلود کردم لینک نمی ده لامصب

Dr.ben

کاربر ويژه
رشت همچنان با شدت باران میبارد. اجازه بدید یه دفعه دیگه بگم که همش یکی دو درجه تو دما کم آوردیم! همش! :73:

rahsazan

کاربر ويژه
کد: 22080

[TR]
[TD]تاریخ انتشار:

[TD]۱۳۹۱/۱۲/۱۷

[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]با شروع بارش سنگین برف؛
94 حادثه سقوط درخت در مشهد رخ داده است

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]هیج یک از این حوادث رخ داده خسارات جانی در پی نداشته و خسارت مالی آن نیز منوط به بررسی‌های دقیق‌تر کارشناسان آتش‌نشانی است.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: body, colspan: 2"]
DSC_0139.jpg
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از وقوع 94 مورد حادثه سقوط درخت همزمان با بارش سنگین برف در مشهد خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، آتشپاد دوم حسن جعفری در این خصوص گفت: در پی بارش برف سنگین در شب و روز گذشته بیش از 94 مورد سقوط درخت در معابر و بر روی خودروها در خیابان‌های اصلی‌ و فرعی سطح شهر مشهد گزارش شده است. وی افزود: بخش قابل توجه این حوادث در خیابان کوهسنگی، بولوار سجاد، پیروزی، خیام، دانشجو و ...رخ داده است که بعد از اعلام گزارش به سازمان آتش‌نشانی مشهد بلافاصله ستاد فرماندهی (125) تیم ویژه نجات و امداد خود را با امکانات و تجهیزات ویژه نجات به منظور رفع خطر اعزام کرد. جعفری بیان کرد: نجاتگران آتش‌نشانی پس از رسیدن به محل با استفاده از امکانات و تجهیزات ویژه اقدام به رهاسازی خودروها از زیر درختان کردند. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد ادامه داد: بخش زیادی از این حوادث از ساعت 1:30 دقیقه بامداد تا ساعت 9صبح امروز رخ داده است. جعفری در خصوص همکاری ایستگاه‌های آتش‌نشانی در این زمینه تصریح کرد: در این حوادث آتش‌نشانان 35 ایستگاه آتش‌نشانی به همراه اکیپ امداد و نجات و خودروهای تجهیزات ویژه در خیابان‌های اصلی و فرعی سطح شهر به عملیات امداد و نجات پرداختند و در حال حاضر نیز امداد‌ رسانی لازم ادامه دارد. آتشپاد دوم جعفری با اشاره به سقوط داربست بر روی خودروها نیز تصریح کرد: در پی سقوط داربست بر روی دو خودرو پژو 206 و پیکان راننده یکی از خودروها در منطقه بولوار توس محبوس شد از همین رو این حادثه به سامانه 125 اعلام شد که با حضور به موقع و موثر گروه امداد و نجات، این حادثه تلفات جانی در پی نداشته است. به گفته وی هیج یک از این حوادث رخ داده خسارات جانی در پی نداشته و خسارت مالی آن نیز منوط به بررسی‌های دقیق‌تر کارشناسان آتش‌نشانی است.

[/TD]
[/TR]

nojeana

کاربر ويژه
اینم عکس ها
امروز صبح در مسیر محل کار و اندیشه
8zrpvkqzy2wae4qvu181.jpg
yctb0wefdx7jeelqpwxa.jpg
jt4fwfw0u6hy4acvqqis.jpg
qxaexa1lgfwoetlr6kfa.jpg
axh7vumz5gb8g3hss0n9.jpg
6ka0b161vwjmw4w8bg7w.jpg
ouvtivcfp64yyhswxt4s.jpg
sn6d6yx0c25bc3kaqz1.jpg
8bmmreczkh0u9ehzlllw.jpg

و اینجا یه کار بانکی اومد و رفتم فاز  اندیشه با ماشین نرفتم و با تاکسی یه بنده خدائی کلی آب و برف ریخت سر تا پامو خیس کرد خدائی بعضی ها اصلا مراعات نمی کنند  بگذریم ارتفاع برف بین  10 تا 15 سانت هست و بعد از این دیگه برف شل شد و فکر نکنم دیگه بهش اضافه شده باشه تا الان
g6bomk1fi82icvcpb8.jpg

9506vedpzf767z9kszvq.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
فقط 2 درجه کمتر می‌شد برفش به 1 متر می‌رسید!!

آره ماهان جان. از نظر بارشی که سیستم فوق العاده ای بود. اگه اشتباه نکنم محمد عزیز از رشت توی یکی از صفحه ها آمار بارش ما رو تا چند ساعت قبل 85 میلیمتر نوشته بود. هی هی فقط دما دو درجه کمتر بود الان احتمالا خیلی خوشحال تر می بودیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان تصاویر زیر واقعی و بدون زوم هستند

فقط شدت بارش مافوق تصوره .

از آسمون یخ میباره

یخ خالص!!!!!!!!!!!!!!

p2k8a7mnibtzzw4k86.jpg

ofwp250bfuzy26itjhcc.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من دیگه یواش یواش میرم نهار

اگه شد تو مسیر چند تاعکس هم میگیرم

فعلا تا بعد:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
البته سامانه پربرکتی بود دوستان فرض بر جسارت ندونند من که خیلی با برفش حال کردم و ایشاله سالی دوسه تا از این سامانه ها بیاد یادمه حدود 72 بود یه سامانه مرکزی که مرکزش اینبار رو یزد بود اومد و برف ریز کولاکی نهاوند حدود یک روز بارید جاهائی بود که تا سینه می رفتی تو برف خوب خاصیت برف کولاکیه جالبه یکی از آشنایان همون روز خدا بیامرزدشون فوت شده بود و فامیلاشون از بروجرد اومده بود اونا با تعجب می گفتن برجرد حتی آسمون ابری نشده اینجا از کجا این همه برف اومده.
و خدا کنه تا شب بباره من که دارم زین می کنم بیام تهران وضعیت جاده ها چجوریه دفترم تعطیل کنم دیگه واحد های بغل دست که هیچکدوم نیومدند.
کجای تهران بیام بیشتر حال می ده دوستان ؟ برف تهران آخه فرق می کنه خود بخود خوشگل به چشم می آد
این پزشین گیگ چشه کلی عکس آپلود کردم لینک نمی ده لامصب

خدا رو شکر تهران تقریبا یکسان باریده، البته من سعادت آباد و کوی فراز رو دیدم اما از عکسهائی که دوستان گذاشتن مشخصه بارش کاملا سراسری بوده.

اما روی کوه ها و پارک های مرتفع اوضاع فرق میکنه، 100% ایستگاه 5 و 7 تله کابین خیلی بیشتر از ایستگاه 1 باریده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا