• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد(بجنورد)
به سلامتی رسیدین
جاده ای که شما اومدین
e499bc9fd9fa64.jpg

سلام بر جناب مهندس،ارادتمند:aminkhan::احترام:،خیلی بهتون زحمت دادم این 24ساعت،ایشاالله یه روز جبران میکنم،

این تصویر فکر کنم مال دیروز صبح باشه،چون برفش خیلی خیلی کمه!!دیشب جاده یه لاینش شیشه و لاین دیگش 50 سانت برف بود!!!

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر جناب مهندس،ارادتمند:aminkhan::احترام:،خیلی بهتون زحمت دادم این 24ساعت،ایشاالله یه روز جبران میکنم،

این تصویر فکر کنم مال دیروز صبح باشه،چون برفش خیلی خیلی کمه!!دیشب جاده یه لاینش شیشه و لاین دیگش 50 سانت برف بود!!!
اختیار داری محمدجان
نگرانت بودم که خداروشکر بدون مشکل برگشتین

navid-mashhad

کاربر ويژه
شما تهرونی ها فک کردین و خودتون پیست دارین
پیست های ما بهتره تازه قابلیت جا به جایی از سالی به سال دیگه رو هم داره - ورودیشم رایگانه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اختیار داری محمدجان
نگرانت بودم که خداروشکر بدون مشکل برگشتین

ببخشید که نگرانت کردم:خجالت2:،عشق به برف باعث شد که هم خودم و هم خانوادمو به دردسر بندازم!!!:خنده1:،الحمدلله به خوبی تموم شد این قضیه مشهد اومدنمون!!خب دوستان،من برم کلاه پ..وی رو ببینم!!!برمیگردم.فعلا...

aznavar

کاربر ويژه
شما تهرونی ها فک کردین و خودتون پیست دارین
پیست های ما بهتره تازه قابلیت جا به جایی از سالی به سال دیگه رو هم داره - ورودیشم رایگانه

امیدوارم عکاسش آدم فرزی بوده باشه!با دهنی که اون یارو باز کرده برخورد اجتناب ناپذیره:فرار:

IRAJ1

کاربر ويژه
اگه این سیستم(اواایل هفته پیش رو) جریانات شمالی همراهی میکرد بارشها مثل هفته قبل میشد

13031612_2_0812.gif

saeed hh

کاربر ويژه
استادیوم چقدر هواش سرد بودش سوراختوریا هم که رفتن خونشون گریه کنان جواد کاظمیان مثل بقیه پرسپولیسیها ادب و شخصیتوشو نشون دادش تصاویرشو میتونید روزهای اینده تو همه جا ببنید!!:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
به نظر اینطوری میاد اما راهش خیلی خرابه نرفتم
شاید امیرمحسن بدونه

ممنون . خیلی بده که مشهد یه پیست اسکی درست و حسابی نداره . باید یه پیست خوب بزنن یا حداقل راه های دسترسیش و هموار کنن . الان اطراف شهر تهران 4 تا پیسک مجهز با فاصله زمانی کم وجود داره . ابعلی شمشک دیزین توچال

mohamad$

کاربر ويژه
راستی کاظمیان چکار کرد سعید البته بهم تو پیام خصوصی بگو اینجا مناسب نیست . اینجا امروز کلی بحث شوتبال کردیم صفحات قبل :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
ممنون . خیلی بده که مشهد یه پیست اسکی درست و حسابی نداره . باید یه پیست خوب بزنن یا حداقل راه های دسترسیش و هموار کنن . الان اطراف شهر تهران 4 تا
پیسک مجهز با فاصله زمانی کم وجود داره . ابعلی شمشک دیزین توچال
کاملا موافقم
این پیست با سرمایه گذاری خصوصی ساخته شده، فکر کنم حدود 16 یا 20 کیلومتر جاده کوهستانی سخت داره که با قیمت الان حداقل کیلومتری 1 تا 1.5 میلیارد یا شایدم بیشتر ساخت یه جاده 11 متری هزینه میبره و فکر نکنم حالا حالاها جادش درست شه

navid-mashhad

کاربر ويژه
ممنون . خیلی بده که مشهد یه پیست اسکی درست و حسابی نداره . باید یه پیست خوب بزنن یا حداقل راه های دسترسیش و هموار کنن . الان اطراف شهر تهران 4 تا پیسک مجهز با فاصله زمانی کم وجود داره . ابعلی شمشک دیزین توچال

کلا خیلی دیرتر از کلان شهرهای دیگه به مشهد رسیدن
همین الانم مشهد بودجه چندانی نمی گیره و سرمایه گذاری دولتی در مشهد کمه ( سرمایه گذاری س پ ا ه و بخش خصوصی بحثش جداست )
مثلا شما صنایعی مثل فولاد-پتروشیمی و.... که نیاز به سرمایه اولیه دولتی داره در مشهد نمی بینین _ به طور سرانه مشهد بیشتر با پول مردم و بخش خصوصی می گرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا