Saturday09 March | Sunday10 March | Monday11 March | Tuesday12 March | Wednesday13 March | Thursday14 March | Friday15 March | Saturday16 March | Sunday17 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1° | -2° | -3° | -2° | -2° | -3° | 1° | 3° | 4° |
6 mm precipitation per 24 hours | 8 mm precipitation per 24 hours | 0.6 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 2.0 mm precipitation per 24 hours | 2.9 mm precipitation per 24 hours |
بارش برف
قم - خبرگزاری مهر: بارش برف صبحگاهی استان قم را سفید پوش کرد. عکس/ حجت الله عطایی
پناه بر خدا
زلزله 4 ريشتري بار ديگه بعد از ظهر امروز ورزقان رو لرزوند. تا كي ؟ تا كي ؟
حدا كثر موج 4.3
سلام محمد رضا جان
این چیزا همش الکیه
همین الان یکی از اقوام با من تماس گرفته میگه بیش از 10 ساعت تو جاده نیشابور - سبزوار گیر کردند. بنزین ماشینشون تموم شده با زن و بچه غذا هم همراه شون ندارند. نه هلال احمری در کاره - نه پلیس راهی و نه اداره راهی!!!!!!!!!!!!!!!1
به من میگفت زنگ بزنید پلیس راه خبر بدید شاید اطلاع ندارند که ما گیر کردیم!!!!!!!!!!!!!!!
حالا نظرت چیه محمد رضا جان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام مهرداد . این عکسا و اگر میخوای بزار وبلاگت . من لینک عکسا رو گذاشتم . خودت هم عکسایی که گرفتی و بزار تو همین تاپیکه که دادم . ممنون
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=63449&p=320510#post320510
چه خبر بوده اینجا چقدر ناامیدیفکر کنم تهران دیگه بارشی رخ نده چه برسه به برف یا بارون
موجا امسال یکی پس از دیگری ضد حال بوده برای تهران
سلام محمد رضا جان
این چیزا همش الکیه
همین الان یکی از اقوام با من تماس گرفته میگه بیش از 10 ساعت تو جاده نیشابور - سبزوار گیر کردند. بنزین ماشینشون تموم شده با زن و بچه غذا هم همراه شون ندارند. نه هلال احمری در کاره - نه پلیس راهی و نه اداره راهی!!!!!!!!!!!!!!!1
به من میگفت زنگ بزنید پلیس راه خبر بدید شاید اطلاع ندارند که ما گیر کردیم!!!!!!!!!!!!!!!
حالا نظرت چیه محمد رضا جان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبر بوده اینجا چقدر ناامیدی
چه اتفاق نظری بوده برایه تهرانامشب هیچی نمی باره،ختم کلام
بدرود...
چه اتفاق نظری بوده برایه تهران