mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
شمال تهران امكان بارش مجدد برف رو داره.
وای آرش !!!سلام سینا جان خسته نباشی. آمار برفت اشتباهه برای اینکه برف رو تجمعی اعلام میکنن نه اینکه مثل بارش فقط برای 24 ساعت گذشته:گل:
ولی دستت درد نکنه آمار بارشات عالی بود. و نشون میده که چه سیستم قدرتمندی از روی استان گذر کرده. مجموع بارش اسفند فرودگاه مشهد هم به 50 میلیمتر رسید که تقریبا نرمال با تمایل به بیشتر از نرماله.
شمال تهران امكان بارش مجدد برف رو داره.
عکسهای 4 و 5 بینالود چقدر شبیه توچاله.
محمد و مهرداد عزیز عکسهایی که از برف گرفته بودید واقعا زیبا بود.
محمد جان جمشیدیه چند سانت نشسته بود؟
ارادت:گل:
خواهش مي كنم
عكس هاي شما هم بسيار زيبا بودن
امير اينجا داره بارون مياد اونجا چطور؟
محمد و مهرداد عزیز عکسهایی که از برف گرفته بودید واقعا زیبا بود.
محمد جان جمشیدیه چند سانت نشسته بود؟
محله سامیار اینا قطعا برفیه چون من دید به کوه دارم اونجا یکمی مه آلود بود که نشونه برفه.امیر جان شما هم عکسات و بزار تو همون تاپیکه که من گذاشتم . لینک عکس هم بزاری کافیه
دما زیاده الان احتمالا فقط سمت سامیار برف باشه . اگه تا شب شدید شه و تا صبح بباره برف میشه خیلی جاهای شهر
سلام دوستان
دلم واسه همه تون تنگ شده . من اومدم ماموریت و خدا رو شکر ایرانسل آنتن میده پس هر کی دست از پا خطا کنه ، عواقبش رو می بینه:خنده1:
از امیر عزیز از نیشابور هم بی نهایت قدردان هستم که این عکسهای زیبا رو از بینالود گرفتند. امیدوارم بازهم لطف ایشون شامل حال بشه.
امیر عزیز از تهران
واقعا همینطوره . یکی از علتهایی که من از امیر اینقدر خواهش میکنم که عکس از دامنه های جنوبی بینالود بذاره دقیقا بخاطر همین شباهت بینظیرش با توچال هست، چون جنس و ساختارش از همون البرز هست.
من امروز از فاصله های خیلی دور عکسهایی از دامنه های شمالی بینالود گرفتم که اگه اینترنت ایرانسل جواب بده حتما در اولین فرصت آپلود میکنم.
واقعا بینالود اینروزها خیلی زیباست
دما زیاده الان احتمالا فقط سمت سامیار برف باشه . اگه تا شب شدید شه و تا صبح بباره برف میشه خیلی جاهای شهر
سلام دوستان
دلم واسه همه تون تنگ شده . من اومدم ماموریت و خدا رو شکر ایرانسل آنتن میده پس هر کی دست از پا خطا کنه ، عواقبش رو می بینه:خنده1:
از امیر عزیز از نیشابور هم بی نهایت قدردان هستم که این عکسهای زیبا رو از بینالود گرفتند. امیدوارم بازهم لطف ایشون شامل حال بشه.
امیر عزیز از تهران
واقعا همینطوره . یکی از علتهایی که من از امیر اینقدر خواهش میکنم که عکس از دامنه های جنوبی بینالود بذاره دقیقا بخاطر همین شباهت بینظیرش با توچال هست، چون جنس و ساختارش از همون البرز هست.
من امروز از فاصله های خیلی دور عکسهایی از دامنه های شمالی بینالود گرفتم که اگه اینترنت ایرانسل جواب بده حتما در اولین فرصت آپلود میکنم.
واقعا بینالود اینروزها خیلی زیباست