• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

ShowPicture.aspx

amir551

کاربر ويژه
سلام سینا جان خسته نباشی. آمار برفت اشتباهه برای اینکه برف رو تجمعی اعلام میکنن نه اینکه مثل بارش فقط برای 24 ساعت گذشته:گل:

ولی دستت درد نکنه آمار بارشات عالی بود. و نشون میده که چه سیستم قدرتمندی از روی استان گذر کرده. مجموع بارش اسفند فرودگاه مشهد هم به 50 میلیمتر رسید که تقریبا نرمال با تمایل به بیشتر از نرماله.
وای آرش !!!
این پست رو پاک کن
مورد غضب رییس قرار میگیری
cell-smiley.gif

AM_TEH

کاربر ويژه
محمد و مهرداد عزیز عکسهایی که از برف گرفته بودید واقعا زیبا بود.

محمد جان جمشیدیه چند سانت نشسته بود؟

mohamad$

کاربر ويژه
محمد و مهرداد عزیز عکسهایی که از برف گرفته بودید واقعا زیبا بود.

محمد جان جمشیدیه چند سانت نشسته بود؟

ممنون امیر جان . من چون صبح فردای برف رفتم یه مقداریش اب شده بود . رو زمینا 20 سانت بود که مسلما روز قبلش این عدد 30 بوده و روی چمنای بالای پارک هم 30 سانت بود که روز قبلش همون 40 سانت بوده . من میخواستم همون روزی که برف بارید برم دربند میدونش عکس بگیرم ولی تنبلیم اومد تا فرحزاد فقط رفتم .

mohamad$

کاربر ويژه
دما زیاده الان احتمالا فقط سمت سامیار برف باشه . اگه تا شب شدید شه و تا صبح بباره برف میشه خیلی جاهای شهر

mohamad$

کاربر ويژه
امیر جان شما هم عکسات و بزار تو همون تاپیکه که من گذاشتم . لینک عکس هم بزاری کافیه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

دلم واسه همه تون تنگ شده . من اومدم ماموریت و خدا رو شکر ایرانسل آنتن میده پس هر کی دست از پا خطا کنه ، عواقبش رو می بینه:خنده1:

از امیر عزیز از نیشابور هم بی نهایت قدردان هستم که این عکسهای زیبا رو از بینالود گرفتند. امیدوارم بازهم لطف ایشون شامل حال بشه.

امیر عزیز از تهران

واقعا همینطوره . یکی از علتهایی که من از امیر اینقدر خواهش میکنم که عکس از دامنه های جنوبی بینالود بذاره دقیقا بخاطر همین شباهت بینظیرش با توچال هست، چون جنس و ساختارش از همون البرز هست.

من امروز از فاصله های خیلی دور عکسهایی از دامنه های شمالی بینالود گرفتم که اگه اینترنت ایرانسل جواب بده حتما در اولین فرصت آپلود میکنم.

واقعا بینالود اینروزها خیلی زیباست

AM_TEH

کاربر ويژه
امیر جان شما هم عکسات و بزار تو همون تاپیکه که من گذاشتم . لینک عکس هم بزاری کافیه
محله سامیار اینا قطعا برفیه چون من دید به کوه دارم اونجا یکمی مه آلود بود که نشونه برفه.
باشه محمد جان امروز فردا هم باید لینکاشو اونجا بزارم هم به مهرداد بدم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دما زیاده الان احتمالا فقط سمت سامیار برف باشه . اگه تا شب شدید شه و تا صبح بباره برف میشه خیلی جاهای شهر

البته بايد ذات سيستم هم در نظر گرفت . سيستم هسته گرمه و جريانات جنوبي حاكمه بنابر اين حتما بايستي دما 0 و پايين تر باشه. با 1+ و 2+ درست نمي شه.

AM_TEH

کاربر ويژه
سلام دوستان

دلم واسه همه تون تنگ شده . من اومدم ماموریت و خدا رو شکر ایرانسل آنتن میده پس هر کی دست از پا خطا کنه ، عواقبش رو می بینه:خنده1:

از امیر عزیز از نیشابور هم بی نهایت قدردان هستم که این عکسهای زیبا رو از بینالود گرفتند. امیدوارم بازهم لطف ایشون شامل حال بشه.

امیر عزیز از تهران

واقعا همینطوره . یکی از علتهایی که من از امیر اینقدر خواهش میکنم که عکس از دامنه های جنوبی بینالود بذاره دقیقا بخاطر همین شباهت بینظیرش با توچال هست، چون جنس و ساختارش از همون البرز هست.

من امروز از فاصله های خیلی دور عکسهایی از دامنه های شمالی بینالود گرفتم که اگه اینترنت ایرانسل جواب بده حتما در اولین فرصت آپلود میکنم.

دقیقا مو نمیزنن چون داشتم سریع صفحاتو نگاه میکردم قبل اینه بالایی ها شو ببینم فکر کردم توچاله.
ایران یه gift عظیم و زیبا از نظام طبیعت داره و اونم رشته کوههای رویاییشه.
خوشحال میشم عکسهاتونو ببینم.:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دماي فعلي مهر آباد 7.2 درجه سلسيوس اوقات گرم روز سپري شده و قاعدتا بايد از اين پس افت روزانه آغاز بشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من نمي خوام بهار رو با گرد و خاك بگذرونم من دلم رعد و برق مي خواد با تند بادهاي بهار :گریه:

AMJ%20Rain%20Iran.jpg

MAM2013.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر همه دوستان

محمد جان سعادت آباد هم هنوز برف روی زمین هست، روی ماشین هائی که پارک موندن و حرکت نکردن حدود 20 سانت برف هست که البته با این بارانی که میباره سریعا در حال آب شدن هستند.

دیروز جای همگی خالی رفته بودیم اوین درکه واقعا عالی بود، رودخانه درکه هم پر از آب بود و حسابی در حال جوش و خروش! تا خالا اینقدر پرآب ندیده بودمش!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان

امیر عزیز از تهران

نگاه ها به جلو، از جلو نظام، خبردار!:خنده1:

درود بر امیرمحسن عزیز، واقعا عکس های دوستان از مشهد و همینطور بینالود عالی بودن، امید بخدا در سال جدید جور بشه برای انجام بقیه امور کاری دوباره میام مشهد و امیدوارم مثل امسال روی کوه ها هنوز برف مونده باشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
این ابر بارش برف داره اما تا به زمین برسه آب میشه،روی کوه ها به ضحامت برف افزوده میشه.

راستی دیروز هوا واقعا در تهران عالی بود، دیدن برف در کنار نور و حرارت خورشید واقعا عالی بود، دیروز تهران واقعا رویایی شده بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا