• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مجموع بارش ها ی کشور تا 72 ساعت آینده
10921025892946965669.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
همینطوره ارش جان . البته فکونم خودتون برف اذر و گزارش دادید که تو پارک محلتون این مقدار برفه . در هر صورت من امیدوارم بازم برف بیاد . من که اصلن از برف سیر نمیشم .

ای داد! درست میگید! این دیگه از تاثیرات پیرشدن هست! اون برف هم خیلی عالی بود اما مثل این یکی تمام شهر نبارید، حتی کوه های جنوب شرقی تهران نصفشون سفید بودن نصف دیگه به سمت جنوب رنگ برف رو ندیده بودن!

این برف از این لحاظ که سراسر شهر بارید خیلی عالی بود.

راستی این رو هم بگم که اصفهانی ها هم برای ساعاتی در صبح جمعه بارش برف رو تجربه کردن.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
شاید واسه خیلی از دوستان این سوال پیش بیاد که واسه روز عید شرایط جوی کشور به چه شکل است.باید خدمت اون دسته از عزیزان عرض کنم طبق اخرین خروجی مدل های امروز و با اعتماد به نقشه های پیش یابی یک سیستم جدید بارشی از دوشنبه 28 اسفند ماه به کشور نفوذ خواهد کرد.طبق برآوردهای اولیه شدت و وزن بارش ها برای سه شنبه 29 اسفند طبق معمول برای نیمه غربی کشور و به تدریج نیمه شمالی پیش بینی شده است به احتمال زیاد برای نواحی مرکزی، دامنه های زاگرس و البرز و به تدریج نیمه شرقی نیز تاثیر گزار خواهد بود .برای روز چهارشنبه 30 اسفند و لحظه سال تحویل می توان گفت که بارش ها در نیمه غربی و نیمه شمالی کشور ادامه خواهد داشت.به طور خلاصه عرض کنم از 28 اسفند و طی 10 روز ابتدایی فروردین با ورود متناوب و پی در پی سیستم های بارشی برای نیمه غربی و شمالی کشور بارش های فراتر از نرمال رخ خواهد داد...

mohamad$

کاربر ويژه
متاسفانه امسال شهر همدان بیشترین برفش 10 سانت بود !!!!!! سال پیش اخر اسفند 30 سانت اومد . به ندرت پیش میاد اونجا سنگین ترین برفش زیر 20 باشه ! 88 هم اونجا 10 - 15 سانت سنگین ترین برفش بود

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شاید واسه خیلی از دوستان این سوال پیش بیاد که واسه روز عید شرایط جوی کشور به چه شکل است.باید خدمت اون دسته از عزیزان عرض کنم طبق اخرین خروجی مدل های امروز و با اعتماد به نقشه های پیش یابی یک سیستم جدید بارشی از دوشنبه 28 اسفند ماه به کشور نفوذ خواهد کرد.طبق برآوردهای اولیه شدت و وزن بارش ها برای سه شنبه 29 اسفند طبق معمول برای نیمه غربی کشور و به تدریج نیمه شمالی پیش بینی شده است به احتمال زیاد برای نواحی مرکزی، دامنه های زاگرس و البرز و به تدریج نیمه شرقی نیز تاثیر گزار خواهد بود .برای روز چهارشنبه 30 اسفند و لحظه سال تحویل می توان گفت که بارش ها در نیمه غربی و نیمه شمالی کشور ادامه خواهد داشت.به طور خلاصه عرض کنم از 28 اسفند و طی 10 روز ابتدایی فروردین با ورود متناوب و پی در پی سیستم های بارشی برای نیمه غربی و شمالی کشور بارش های فراتر از نرمال رخ خواهد داد...

با این حساب هرکسی برنامه ریزی کرده برای "هتل چمن" باید منتظر عواقب اش هم باشه!
تهران داره تاریک میشه!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رطوبت مهر آباد در حال افزايش و اختلاف بين دما و نقطه شبنم در حال كاهش هست.

دما: 6.1 +

sinaet

متخصص بخش فوتبال
مدل دمایی:

طبق این مدل در سه ماهه بهار دما در تمامی مناطق کشور بیش از نرمال پیش بینی شده است.

48221826441547064113.gif

پسرخاله

کاربر ويژه
یه سوال فنی:
شب چهارشنبه آخر سال هفته بعد یا این هفته؟ چهارشنبه هفته آینده میشه 30 اسفند 1391 و البته آغاز سال 1392.
والا امسال از اون سالهایی که دوبار میگیرن ملت چهارشنبه سوری رو چون بین علما اختلاف افتاده که این هفتس یا هفته بعد گویا یوم الشک اعلامش کردن.
البته بگم که این هفته به روایتی چهارشنبه آخره ساله!
:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه

mikadd

کاربر ويژه
سلام به دوستان.اینجاهم دقایقی بارش باران داشتیم.به نظر من این سیستم ازاون دست سیستم های هست که هوای گرم همراهشه حتی هنگام بارش پس اگه دمای مهراباد ساعاتی دیگه رسید به 10 جای تعجب نیست.بارش برف خیلی بعیده به نظرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا