• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب دوسنان مثل اینکه تذکر من جواب داد.

آمار صحیح بارش 24 ساعت گذشته ایستگاههای خراسان رضوی:

usah3pifbp05ov4ybf10.png

خب خدا رو شکر با بارشی که امروز ثبت شد به جرئت میتونم بگم سنگیترین برفی که تو مشهد دیدم بارش دیروز و پریروز بود 29.3 میلیمتر برف خالص و 29 سانتیمتر برف ثبت شده توسط ایستگاه هواشناسی. واقعا خدا رو شکر. :احترام:
با این بارش نرمال دی ماه رو یکجا دریافت کردیم و بارش سال زراعی 91-92 مون هم به 102.1 میلیمتر رسید.
نمیدونم چی شده هم سال پیش هم امسال برفای سنگین و خوبی رو دی ماه داشتیم. معمولا کمتر پیش میاد.
با توجه به برودت هوا فکر کنم تا حدود 2 3 هفته تو سایه و جاهایی که آفتاب نیست برف موندگار باشه.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان

فقط اومدم اینو بگم و برم که در هیچ ساعتی از امروز دمای هوا در غرب مشهد از 3- سانتیگراد زیر صفر گرمتر نشده و آمار فرودگاه مشهد بینهایت عجیب و نادرست بنظر میرسه

سلام محسن جان. بابا این دیده بانای فرودگاه مشهد معلوم نیست از دیشب حالش چه طوریه؟؟؟ اون از آمار بارش اینم از کاهش و افزایشایی که گزارش میدن. شورش رو در آوردن دیگه. برای کلانشهر مشهد اینهمه مسخره بازی در ارئه آمار هواشناسی!!!!!!!!!!!!!

parisa

متخصص بخش
سلام وخسته نباشید این دو تا عکس ازامروزصبح مشهد/بلواروکیل آباد ویکی ازمیلان هایی که منتهی میشه به بلواردانشجو
تو یکی ازعکسها اقدام خوب شهرداری رو ببینید که واسه پرنده ها لونه درست کرده

4gsv8uy4rzld4w8bngso.jpg

ko03l8yf5zw93ev28jm.jpg

aznavar

کاربر ويژه
درود سجاد عزیز و سایر دوستان...
خداروشکر پس خوب باریده ولی اگر دوسه باریم برف بیاد و کوه ها پربرف شن دیگه عالی میشه!
مخمل کوهم سبزه یا برف داشته؟

علی 48 ساعت بارید اگه از همون اول دونه هاش درشت بود بالا 60 تا ثبت میکرد..
مخملکوه که به علت ارتفاع پایین سرسبز شده دقیقا مث بهار همه چشمه هاش زده بیرون
اما کوه های اطراف به روایت تصویر اینجور برف امده:دی

3000 متری سفید کوه

rj4qrmc788q73lt4b7.jpg

این کوهه ک تو جنوب شرقی شهر دمشم همیشه گرمه از اول پاییز تا وسطای تابستون برف داره
اسمشو نمیدونم و لی بش میگم توچال اینجا:خنده1:

4oaspv5vjfyut69ztes.jpg

اینم هشتاد پهلو

6r7jm2qbd1mi2p9hftl.jpg

از نگاهی نزدیکتر

hj0xborkcgtltgkjmm6n.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محسن جان. بابا این دیده بانای فرودگاه مشهد معلوم نیست از دیشب حالش چه طوریه؟؟؟ اون از آمار بارش اینم از کاهش و افزایشایی که گزارش میدن. شورش رو در آوردن دیگه. برای کلانشهر مشهد اینهمه مسخره بازی در ارئه آمار هواشناسی!!!!!!!!!!!!!

فرودگاه مشهد ایستگاه خودکار پیشرفته ای داره و اطلاعات علاوه بر دیده بانی در سیستمشون ثبت میشه اما اطلاعات دفاتر سینوپتیک که بصورت دستی گزارش میشه اعلام میشه

samann

کاربر ويژه
با درودو دو صد درود و ارزوی این چنین روزهای زیبا در کل ایران
عکسهای دیروز و امروز رو که اگه وقت کردم بگذارم تقدیم میکنم به یکی از دوستانی که میگفتن امسال سال نیمه شمالی کشور نیست و بچه های نیمه شمالی کشور سطح توقعشون بالا رفته!!/ امیدوارم که این پست رو بخونن و عکسها رو ببینین تا بدونن که سخت اشتباه کردن!!!

mohamad$

کاربر ويژه
با درودو دو صد درود و ارزوی این چنین روزهای زیبا در کل ایران
عکسهای دیروز و امروز رو که اگه وقت کردم بگذارم تقدیم میکنم به یکی از دوستانی که میگفتن امسال سال نیمه شمالی کشور نیست و بچه های نیمه شمالی کشور سطح توقعشون بالا رفته!!/ امیدوارم که این پست رو بخونن و عکسها رو ببینین تا بدونن که سخت اشتباه کردن!!!

سلام سامان جان اون بنده خدا حالا یه چیزی گفت .
امیر کوروش حرفاش به شوخی هست اکثرا و اصلا جوری نیست که بگه فلان جا چرا اینطوری و اونطوریه . ضمنا ایشون خودشون گفتن امسال زمستان شمالی هست که خب فعلا شمال شرق برفش خوب بوده تا ببینیم در آینده چی میشه .

samann

کاربر ويژه
سلام سامان جان اون بنده خدا حالا یه چیزی گفت .
امیر کوروش حرفاش به شوخی هست اکثرا و اصلا جوری نیست که بگه فلان جا چرا اینطوری و اونطوریه . ضمنا ایشون خودشون گفتن امسال زمستان شمالی هست که خب فعلا شمال شرق برفش خوب بوده تا ببینیم در آینده چی میشه .
سلام محمد عزیز
ممنون از لطفت/ ایشالا تهران هم در ادامه میترکونه . تهران امار بارشهای سنگین برفش مخصوصا در نیمه شمالی شهر از مشهد بهتره اواخر دی و بهمن روزهای خوبی در انتظار تهران خواهد بود:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
آنچه در زیر می‌بینید تصویری از راهروی یک مجتمع مسکونی در کاراگاندای قزاقستان است که در آن سردی هوا به منفی ۵۹ درجه سانتی‌گراد رسیده است و در داخل ساختمان هم قندیل‌های یخ بر دیوارها تشکیل شده است.
258481_316.jpg

258480_391.jpg

258482_318.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دما و بارش دیروز شهر تهران

مهراباد +4.4 / -3.4 ( 0.8 میلیمتر )

اقدسیه +1.5 / -4.0 ( 4.0 میلیمتر )

----------------------------

آبعلی -3 / -12

فیروزکوه -4 / -13

آلودکی فیروزکوه -9.0 / -16.0

---------------

شهر تهران مجموعا از این سیستم 6.0 میلیمتر در ایستگاه مهراباد و 11.4 میلیمتر در ایستگاه اقدسیه بارش داشت که بسیار ضعیف بود و مجموع سال آبی شمال تهران هم به حدود 174 میلیمتر رسید .

سیبری

کاربر ويژه
قوچان از این سیستم حدود 20 میل ( 19 میل)برف خالص گرفت که واقعا عالیه ، امیدوارم سرمای شبانه زیر 20- هم محقق بشه

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز
ممنون از لطفت/ ایشالا تهران هم در ادامه میترکونه . تهران امار بارشهای سنگین برفش مخصوصا در نیمه شمالی شهر از مشهد بهتره اواخر دی و بهمن روزهای خوبی در انتظار تهران خواهد بود:گل:

انشالا سامان جان . واقعیتش و بگم من زیاد مثل دوستان دنبال برف سر کوچه و این چیزا نیستم و نخواهم بود . سعی میکنم هر وقت برف بیاد بهترین استفاده و از برف ببرم و همیشه اولویتم اینه که میخوام شمال شهر سنگین برف بیاد .

حتی اگر محله ما 0 سانت هم بیاد و تجریش 30 - 40 سانت بیاد رضایت کامل از اون سیستم دارم ولی اگر برعکسش رخ بده لذت نمیبرم یعنی شمال شهر کم بیاد و محله ما زیاد بیاد .
اینکه برم با ماشین بگردم ببینم کجا چقدر برف باریده و اطراف چند سانت اومده و برف از چه ارتفاعی شروع میشه و ... برای من همیشه لذت بخش بوده . :گل:

سیبری

کاربر ويژه
خوشبختانه به دلیل سرمای شدید برف خیابونها حتی به کمک نمک و شن هم آب نشده
قوچان الان هوا نیمه ابریه و اگه هوا صاف بشه میتونم به دمای زیر 20- امیدوار باشم
قوچان دقایقی پیش

8d1kpgmi3ks8dr3giqr.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا