Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
فعلا خدا نگهدار دوستان من:گل:
سلام دوستان
فقط اومدم اینو بگم و برم که در هیچ ساعتی از امروز دمای هوا در غرب مشهد از 3- سانتیگراد زیر صفر گرمتر نشده و آمار فرودگاه مشهد بینهایت عجیب و نادرست بنظر میرسه
درود سجاد عزیز و سایر دوستان...
خداروشکر پس خوب باریده ولی اگر دوسه باریم برف بیاد و کوه ها پربرف شن دیگه عالی میشه!
مخمل کوهم سبزه یا برف داشته؟
سلام محسن جان. بابا این دیده بانای فرودگاه مشهد معلوم نیست از دیشب حالش چه طوریه؟؟؟ اون از آمار بارش اینم از کاهش و افزایشایی که گزارش میدن. شورش رو در آوردن دیگه. برای کلانشهر مشهد اینهمه مسخره بازی در ارئه آمار هواشناسی!!!!!!!!!!!!!
با درودو دو صد درود و ارزوی این چنین روزهای زیبا در کل ایران
عکسهای دیروز و امروز رو که اگه وقت کردم بگذارم تقدیم میکنم به یکی از دوستانی که میگفتن امسال سال نیمه شمالی کشور نیست و بچه های نیمه شمالی کشور سطح توقعشون بالا رفته!!/ امیدوارم که این پست رو بخونن و عکسها رو ببینین تا بدونن که سخت اشتباه کردن!!!
سلام محمد عزیزسلام سامان جان اون بنده خدا حالا یه چیزی گفت .
امیر کوروش حرفاش به شوخی هست اکثرا و اصلا جوری نیست که بگه فلان جا چرا اینطوری و اونطوریه . ضمنا ایشون خودشون گفتن امسال زمستان شمالی هست که خب فعلا شمال شرق برفش خوب بوده تا ببینیم در آینده چی میشه .
سلام محمد عزیز
ممنون از لطفت/ ایشالا تهران هم در ادامه میترکونه . تهران امار بارشهای سنگین برفش مخصوصا در نیمه شمالی شهر از مشهد بهتره اواخر دی و بهمن روزهای خوبی در انتظار تهران خواهد بود:گل: