دروددرود بر همه دوستان
چه خبر از برف مشهد؟ چقدر باریده؟
تهران که سرظهر تمام جوب های آب پر از یخ بودن! آب نمای ساختمان هم یخ زده بود!
درود
آرش جان مشهد 30 تا 40 سانتی متر در نقاط مختلف شهر از مجموع 30 میل برف خالص بارید ، الان هم سرتاسر خراسان بزرگ با سرمای کشنده رو برو هستن ، دمای برخی نقاط همین سر شب به 16- رسیده !!!
تبریک به محسن از قوچان/ ببخشید دیگه امسال ما داریم بی جنبه بازی در میاریم و برفمون بیشتر شده . قوچان سروره ماست در هر صورت.
اما برفه قوچانو دیدم با اینکه کمتر امده بود اما بازم برفش شمالی تر بود!!!! برف مشهدم خشک بود اما قوچان یه چیز دیگه بود
و یه چیزه دیگه سیل ادم وماشینی که باید از جنوب شهر بره شمال شهر چون 80درصد اداره جات دانشگاه ها سفارت خونه ها ویمارستانها وووو توشمال شهرهسلام من دوباره امدم دیگه مردم از خستگی بچه ها من امروز یه چیزی رو بشخصه متوجه شدم که مهراباد گرم ترین نقطه شهر هست یعنی هم شمالش سردتره هم جنوبش صبح که از خونه زدم بیرون محلمون خیلی سرد بود بد که رفتم پایانه ازادی احساس کردم هوا گرمتره از روی بخار دهن هم میشد به وضوح دید بد دوباره رفتم بالا هوا یخ شد حالا ببینید چرا اونجا گرمه فرودگاه که هواپیماها گرمای زیادی تولید میکنند دو پایانه بزرکترین اتوبوس رانی درون شهری سه بزرکترین پایانه اتوبوس رانی برون شهری بزرگترین پایانه تاکسیرانی سیل ماشینی که از کرج و بقیه شهرا میان تهران که راهی جز ورود از ازادی ندارند ومورد اخر اون احمق هایی که امدن کارخونه هارو بین تهران و کرج درست کردن وسیل ماشینی که باید از ازادی برن به سمت کارخونه ها خدا لعنت کنه اون کسایی رو که فقط امکانات مختص کردن تو شمال تهران !!!!!!!!!!!!!!