• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
من هم بارش سنگین برف رو به بچه های شمال شرق ایران تبریک می گم .:خنده1::گل:

به این می گن برف . برف یعنی مثل سال 83 و 86 تهران و الان مشهد .

aznavar

کاربر ويژه
وزش باد سهمگین هم اکنون:تعجب2:

kriilesz4knitha49m6g.png

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

چه خبر از برف مشهد؟ چقدر باریده؟

تهران که سرظهر تمام جوب های آب پر از یخ بودن! آب نمای ساختمان هم یخ زده بود!

سیبری

کاربر ويژه
درود بر همه دوستان

چه خبر از برف مشهد؟ چقدر باریده؟

تهران که سرظهر تمام جوب های آب پر از یخ بودن! آب نمای ساختمان هم یخ زده بود!
درود
آرش جان مشهد 30 تا 40 سانتی متر در نقاط مختلف شهر از مجموع 30 میل برف خالص بارید ، الان هم سرتاسر خراسان بزرگ با سرمای کشنده رو برو هستن ، دمای برخی نقاط همین سر شب به 16- رسیده !!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود
آرش جان مشهد 30 تا 40 سانتی متر در نقاط مختلف شهر از مجموع 30 میل برف خالص بارید ، الان هم سرتاسر خراسان بزرگ با سرمای کشنده رو برو هستن ، دمای برخی نقاط همین سر شب به 16- رسیده !!!

به! تبریک میگم، انتظار نیم متر رو داشتم اما همین هم عالیه.

محمد جان فرهزاد هم توی سایه برف مونده بود، فکر کنم از پای کوی فراز حسابی برف باریده.

samann

کاربر ويژه
تبریک به محسن از قوچان/ ببخشید دیگه امسال ما داریم بی جنبه بازی در میاریم و برفمون بیشتر شده . قوچان سروره ماست در هر صورت.
اما برفه قوچانو دیدم با اینکه کمتر امده بود اما بازم برفش شمالی تر بود!!!! برف مشهدم خشک بود اما قوچان یه چیز دیگه بود

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OIMM
Station Name : Mashhad (Afb/Civ
Temperature : -8.0°C
Weather :
Wind : S (190 degrees) at 7 km/h
Time : 27 / 18:00
Pressure : 1031.8 mb
Visibility : > 10000m
RH : 92%
Sky Condition : Few clouds at 760m
Elevation : 980m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : -9.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : -11.7°C
==================================================

سیبری

کاربر ويژه
تبریک به محسن از قوچان/ ببخشید دیگه امسال ما داریم بی جنبه بازی در میاریم و برفمون بیشتر شده . قوچان سروره ماست در هر صورت.
اما برفه قوچانو دیدم با اینکه کمتر امده بود اما بازم برفش شمالی تر بود!!!! برف مشهدم خشک بود اما قوچان یه چیز دیگه بود

:خنده1::خنده1::خنده1:
ما هم مخلص بچه های مشهد و هم مخلص برفای مشدی مشهد هستیم:احترام:
بله در کل برف و سرمای سیستمهای شمالی حداقل واسه ما خراسانیها یه چیز دیگه است

saeed hh

کاربر ويژه
سلام من دوباره امدم دیگه مردم از خستگی بچه ها من امروز یه چیزی رو بشخصه متوجه شدم که مهراباد گرم ترین نقطه شهر هست یعنی هم شمالش سردتره هم جنوبش صبح که از خونه زدم بیرون محلمون خیلی سرد بود بد که رفتم پایانه ازادی احساس کردم هوا گرمتره از روی بخار دهن هم میشد به وضوح دید بد دوباره رفتم بالا هوا یخ شد حالا ببینید چرا اونجا گرمه فرودگاه که هواپیماها گرمای زیادی تولید میکنند دو پایانه بزرکترین اتوبوس رانی درون شهری سه بزرکترین پایانه اتوبوس رانی برون شهری بزرگترین پایانه تاکسیرانی سیل ماشینی که از کرج و بقیه شهرا میان تهران که راهی جز ورود از ازادی ندارند ومورد اخر اون احمق هایی که امدن کارخونه هارو بین تهران و کرج درست کردن وسیل ماشینی که باید از ازادی برن به سمت کارخونه ها خدا لعنت کنه اون کسایی رو که فقط امکانات مختص کردن تو شمال تهران !!!!!!!!!!!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
سلام من دوباره امدم دیگه مردم از خستگی بچه ها من امروز یه چیزی رو بشخصه متوجه شدم که مهراباد گرم ترین نقطه شهر هست یعنی هم شمالش سردتره هم جنوبش صبح که از خونه زدم بیرون محلمون خیلی سرد بود بد که رفتم پایانه ازادی احساس کردم هوا گرمتره از روی بخار دهن هم میشد به وضوح دید بد دوباره رفتم بالا هوا یخ شد حالا ببینید چرا اونجا گرمه فرودگاه که هواپیماها گرمای زیادی تولید میکنند دو پایانه بزرکترین اتوبوس رانی درون شهری سه بزرکترین پایانه اتوبوس رانی برون شهری بزرگترین پایانه تاکسیرانی سیل ماشینی که از کرج و بقیه شهرا میان تهران که راهی جز ورود از ازادی ندارند ومورد اخر اون احمق هایی که امدن کارخونه هارو بین تهران و کرج درست کردن وسیل ماشینی که باید از ازادی برن به سمت کارخونه ها خدا لعنت کنه اون کسایی رو که فقط امکانات مختص کردن تو شمال تهران !!!!!!!!!!!!!!
و یه چیزه دیگه سیل ادم وماشینی که باید از جنوب شهر بره شمال شهر چون 80درصد اداره جات دانشگاه ها سفارت خونه ها ویمارستانها وووو توشمال شهره

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان واقعا هوا اینجا تو مشهد یخ و سرد هست!!

تا ساعت 3 بعد از طهر فرودگاه مشهد 0.7 میلیمتر دیگه برف ثبت کرده. در نتیجه بارش کل ما از ای سامانه به 30 میل رسید که واقعا معرکه معرکه هست. خدا رو شکر.:شاد2:

saeed hh

کاربر ويژه
دمای مهراباد هم 2شده ومن خیلی سردمه بچه های مشهد چه جوری طاقت میارن الان فکنم سگ هم تو خیابون های مشهد پیدا نشه
biggrinsmiley.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا