اعتراف مي کنم تا حالا اين بخشو در اين منبع غني هواشناسي نديده بودم.ديگه کارم راحت شد:احترام::گل:
گويا يه خفنش در راه دزفوله!
25% تخفیف | مراغه | هتل بزرگ مراغه |
25% تخفیف | شیراز | هتل بین المللی پارسه |
19% تخفیف | يزد | هتل بزرگ فهادان |
19% تخفیف | يزد | هتل بین المللی داد |
18% تخفیف | کیش | هتل فلامینگو |
17% تخفیف | مشهد | هتل پردیسان |
15% تخفیف | شيراز | هتل هما |
15% تخفیف | مازندران | هتل بزرگ رامسر |
15% تخفیف | تبريز | هتل كندوان |
14% تخفیف | تبريز | هتل بين المللی گسترش |
12% تخفیف | تهران | هتل لاله |
12% تخفیف | کیش | هتل پارمیس |
12% تخفیف | اصفهان | هتل عباسی |
11% تخفیف | سرعين | هتل بوستان |
10% تخفیف | مشهد | هتل پارس |
10% تخفیف | مشهد | هتل خانه سبز |
10% تخفیف | مشهد | هتل تارا |
9% تخفیف | مشهد | هتل بین المللی قصر الماس |
9% تخفیف | گيلان | مهمانسرا جهانگردی انزلی |
8% تخفیف | کیش | هتل داریوش |
7% تخفیف | کیش | هتل جام جم |
7% تخفیف | زنجان | هتل پارك هتل |
6% تخفیف | مشهد | هتل آپارتمان ملل |
5% تخفیف | تبريز | هتل پارس ائل گلی |
5% تخفیف | مازندران | هتل كورش |
5% تخفیف | اصفهان | هتل سفير |
این سایت عکس رضوی، عکاسای خیلی خوبی داره و بنظر منم این عکسها خیلی زیباستزیباترین عکسهای برفه مشهد اینا بودن به نظرم خعععععععععععععععععععععععععععلی قشنگ بود:توافق:
درود بر جی اف اس با این پیش بینی بسیار دقیقش از سامانه 17 اسفند.
در ادامه عکسهایی رو از امتداد شرقی رشته کوههای هزار مسجد واستون تهیه کردم و میذارم که امتداد این کوههای در نوار مرزی شرق کشور به کوههای مرزی و مشترک کشورهای افغانستان و ترکمنستان وصل میشه که این امتداد سر از کشور تاجیکستان در میاره.
حالا ببینید این سامانه چه که نکرده !!!!!!!ولی بازهم به این نتیجه رسیدم که چقدر ارتفاع مناسب مولفه مهمی برای بارش برف هست.
عکسهای زیر از ارتفاع 230 متری از سطح دریای آزاد گرفته شده:
درود بر جی اف اس با این پیش بینی بسیار دقیقش از سامانه 17 اسفند.
در ادامه عکسهایی رو از امتداد شرقی رشته کوههای هزار مسجد واستون تهیه کردم و میذارم که امتداد این کوههای در نوار مرزی شرق کشور به کوههای مرزی و مشترک کشورهای افغانستان و ترکمنستان وصل میشه که این امتداد سر از کشور تاجیکستان در میاره.
حالا ببینید این سامانه چه که نکرده !!!!!!!ولی بازهم به این نتیجه رسیدم که چقدر ارتفاع مناسب مولفه مهمی برای بارش برف هست.
عکسهای زیر از ارتفاع 230 متری از سطح دریای آزاد گرفته شده:
دامنه های شمالی بینالود
شنبه 19 اسفند 1391 - ساعت 9:00 صبح
:خنده1:محسن از قوچان دست ما رو هم بگير:
احساس سرما طول عمر را افزایش میدهد
تاریخ : شنبه 19 اسفند 1391 | 09:50 ق.ظ | نویسنده : مرتضی اسماعیل نژاد
محققان دانشگاه میشیگان با بررسی کرمهای گرد دریافتهاند، هوای سرد باعث فعالتر شدن گیرنده ژن TRPA-1 میشود که فعال شدن این ژن با افزایش طول عمر در ارتباط است.در مطالعات قبلی عنوان شده بود که هوای سرد، به دلیل قرار دادن اندام بدن در یک حالت خواب زمستانی با افزایش طول عمر در ارتباط است. به گزارش ایسنا، مطالعات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه میشیگان بر روی کرمهای گرد یا نماتدها با این نظریه در تضاد است؛ چراکه نماتدهای فاقد کانال TRPA-1 از عمر کوتاهتری در مقایسه با کرم های با TRPA1 مثبت برخوردار هستند.تأثیر سرما روی انساناگرچه انسان نیز دارای نسخهای از ژن TRPA1 است، اما نظریه قدیمی در خصوص عمر طولانیتر کرمهای گرد در هوای سرد برای انسان قابل تعمیم نیست.
این کرمها خونسرد هستند و بدن آنها دما را از محیط دریافت میکند که حالتی مشابه خواب زمستانی ایجاد میکند، برعکس پستانداران خونگرمی مانند انسان تلاش میکنند تا دمای بدن خود را ثابت نگه دارند و استراتژی کرمهای گرد برای انسان کارآیی نخواهد داشت.
«شوآن ژو» نویسنده ارشد این تحقیق تأکید میکند: طول عمر موشها در دمای هستهای منفی 12 درجه سانتیگراد 20 درصد بیشتر است و کالری محدود نیز به کاهش دمای هستهای بدن و افزیش طول عمر کمک میکند؛ اگر فعال شدن ژن TRPA1 در کرمهای گرد با افزایش طول عمر در ارتباط باشد، عناصر فعال در واسابی (ترب ژاپنی) و روغن کنجد نیز میتوانند در نقش فعال کننده ژن انسانی TRPA1 عمل کرده و منجر به کاهش دمای هستهای بدن شوند.
:خنده1:
میگم چرا همیشه احساس سرزندگی و جوانی میکنم!
:توافق:پس مثل منی محسن جان :خنده1: