• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سجاد، هنرمند عکاس:

nojeana

کاربر ويژه
اوه لطف داری محمد عزیز
راستش خیلی دوستدارم برای یک بارم شده ایلام رو بینم.راهیم نیستا اما کم سعادتیم دیگه.یکی از بهترین دوستانم بچه ماژین ه. جالب اینجاست که لهجش عینه اهالی اینجاست:گل:
اینم عکس گرین و شهر سلسله
t9y4rpes5ernon9vumoy.jpg

l1uewb6yuottrmuqs0o.jpg

ممنون سجاد جان بسیار زیباست
از دامنه های شمالی گرین مخصوصا چهل نابالغان می شه عظمت گرین رو دید .خوب زنده ام کردی.
بازم از گرین عکس بگیر

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
هنوز زوده ولی شاید روزهای ابتدایی ساله 92 روزهای سردی به خصوص درنیمه شمالی و غربی کشور داشته باشیم!

aznavar

کاربر ويژه
[/CENTER]
ممنون سجاد جان بسیار زیباست
از دامنه های شمالی گرین مخصوصا چهل نابالغان می شه عظمت گرین رو دید .خوب زنده ام کردی.
بازم از گرین عکس بگیر حتی اگه گرین بروجردی ها هم بگیری بازم لذت می برم

خواهش میکنم ببخشید اسمتونو فراموش کردم:خجالت2: چشم حتما:گل:
راستی چند وقتیه که اینو میخواستم ازت بپرسم. لهجه نهاوندیا مث اینجاست؟آخه یکی از دوستان که اهل اونجاست مث ما میحرفه!
این عکس رو از سفید کوه گرفتم. هر وقت که میرم روش همروفت میشه

5or57bq0zw6xtnmqg5b.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آخرين زبانه هاي پر فشار قوي كه سبب بارش برف در كشور شد از شمال شرق كشور در حال خروجه و زبانه هاي كم فشار به زودي نفوذ خواهند كرد.

خدا حافظ پر فشار عزيز خداحافظ دلم برات تنگ ميشه :گریه:

rzwclzq51639o4wzdhnn.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
بفرما اینم از موج جنوبی درحالی که داره بارون میاد بجای اینکه دمای هوا کم بشه هی داره زیاد میشه!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
اقا مثل اینکه دیگه چیز پی ان ها دیگه کار نمیکنه ماهم ارتباطمون با دنیای بیرون قطع شده :سکوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا