• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه

درود

امير گزارش كوروش محمد پور رو ديدي؟

در مورد سواحل خزر چي گفت؟

دیدم ولی ناقص !
راستی درمورد موج شمالی که ecm برا آخر هفته بارشهای خوبی رو در شرق سواحل و شمالشرق نشون میده گفتش تا پایان هفته جوی بدون بارش در کشور داریم !
کاملا مشخص شد که کوروش بر خلاف اصغری پیرو gfs هستش !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان چرا همش hidden اید ؟:خنده1:
راستی درباره اون نمودار سینوسی خاصی که در وبلاگتون مطرح کردم به جایی رسیدید ؟:گل:

ترجيح ميدم از اطلاعات خوب شما و بچه ها استفاده كنم و لذت ببرم.

در ارتباط با اون نمودار نه به يك جمع بندي خوبي نرسيدم. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم گستره بارش امروز و ظاهرا در همون محدوده ای که طوفان برف در هفته پیش غوغایی بر پا کرد مجددا بارشهای قابل ملاحظه ای در راه هست:

orvb4oxdb3om8rt6n9l.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
دیدم ولی ناقص !
راستی درمورد موج شمالی که ecm برا آخر هفته بارشهای خوبی رو در شرق سواحل و شمالشرق نشون میده گفتش تا پایان هفته جوی بدون بارش در کشور داریم !
کاملا مشخص شد که کوروش بر خلاف اصغری پیرو gfs هستش !

تصور نمی کنم اینا هر کدوم برای خودشون نظر بدن. پیشبینی ها توی مرکز انجام می شه و اصغری یا هر کس دیگه با جمع بندی اطلاعات، وظیفه اجراشو به عهده میگیره

amir tehranpars

کاربر ويژه
اینطوریکه این نقشه نشون میده ظاهرا سامانه ای که در حال حاضر در بخشهای جنوبی کشور در حال رعد و برق هست ، امشب میاد از بالای سر من رد میشه!!!!

هر چند که سه پایه دوربینم رو فراموش کردم بیارم ولی این شانس هنوز وجود داره که بتونم در یک دشت باز و بدون مانع چند تا رعد و برق شکار کنم:خنده1:

b2kpx5d2tkyy52o7ilx.jpg

درود !
مواظب باشید برقتون نگیره !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود !
مواظب باشید برقتون نگیره !

درود امیر عزیز

باشه سعی میکنم که مراقب باشم ولی همه چی دست خداست اگه قسمت اینطوری باشه ، دیگه کاریش نمیشه کرد.

راستی گفتی مدل ECM برای آخر هفته ناوه و بارش رو برای شمال شرق ایران نشون میده !!!!

میشه لطف کنی نقشه مربوط رو از مدل آندرگراند و با دید منطقه ای همینجا بذاری ؟:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان خوشحال مي شم اگه گزارش محمد پور رو ديدن در مورد اين پست من اظهار نظر كنن كم و كاستي يا اشكالي داره يا خير؟ ممنون :گل:

tehmet.ir

من برم يه دوش بگيرم بر مي گردم. :گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه
آخ که چقدر دلم برا شمال تنگ شده ! مه صبحگاهیش ، بارون ریزه و ...!
از تابستون به اینور ، نرفتیم !
اگه بشه تا 13 اونجاییم !
اصلا 13 تهران حال نمیده ، 13 جنگل های بلیرون آمل یه چیز دیگست !:خنده1:

amir tehranpars

کاربر ويژه

درود امیر عزیز

باشه سعی میکنم که مراقب باشم ولی همه چی دست خداست اگه قسمت اینطوری باشه ، دیگه کاریش نمیشه کرد.

راستی گفتی مدل ECM برای آخر هفته ناوه و بارش رو برای شمال شرق ایران نشون میده !!!!

میشه لطف کنی نقشه مربوط رو از مدل آندرگراند و با دید منطقه ای همینجا بذاری ؟:گل:

درود !
واقعا شرمنده شرمندم !
متاسفانه الان با گوشی اومدم ! مدل رو صبی دیدم !
الان کجایی مگه ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]Cold, Snow Headed Back to London, Paris, Berlin
pydynowski.png
[h=6]By Kristina Pydynowski, Senior Meteorologist [h=5]March 10, 2013; 1:15 PM
Share |

europe.jpg
Weather across Europe is detailed in the above AccuWeather.com video.
Despite a recent taste of spring, winter is not ready to relinquish its command across Europe, including in London, Paris and Berlin, as arctic cold and snow make a comeback.
Arctic air will spend this weekend and Monday pressing southward across northern Europe, erasing any signs of the springlike warmth from Tuesday and Wednesday.
Instead of thinking that the calendar jumped ahead to April or May, as was the case earlier this week, residents may actually wonder if time is being turned backwards to the dead of winter during the upcoming days.
RELATED:
Jim Andrew's International Weather Blog
United Kingdom Weather
France Weather
Germany Weather

Highs on Monday throughout northern Europe will generally be held between 5 below zero and 4 above zero C (20s and 30s F), a stark contrast to the temperatures that approached or cracked the 15-degree mark C (59 degrees F) this past Tuesday and Wednesday.
The following table not only displays temperature forecasts for select cities in Europe but also gives the warmest high recorded between Tuesday and Wednesday. All numbers are given in Celsius with the temperature in Fahrenheit listed in parenthesis.
CityAvg.Recent Springlike HighSat. Forecast HighSun. Forecast HighMon. Forecast High
London9° (48°)16° (61°)11° (52°)6° (43°)2° (36°)
Paris11° (51°)15° (59°)14° (57°)13° (55°)4° (40°)
Berlin6° (43°)12° (53°)3° (37°)2° (36°)0° (32°)
Amsterdam7° (44°)16° (61°)8° (46°)3° (38°)2° (35°)
Brussels9° (49°)17° (62°)10° (50°)7° (45°)0° (32°)
With the arctic outbreak will also come the return of snow to numerous communities.
A band of disruptive snow will first develop across northern parts of Germany and the Netherlands and into neighboring parts of Poland Saturday night, accumulating around 10 cm (4 inches) or more in Berlin, Germany, before the weekend comes to a close.
As the arctic air continues to press southward, there is growing concern of significant windswept snow developing across far northwestern France Monday into Monday night. Those winds could gust between 90 and 105 kph (55 and 65 mph) along the northern coast of the country's Brittany region.
590x393_03081925_england.jpg

While escaping the snowstorm's worst, several centimeters (a few inches) of snow may even reach Paris early next week.
AccuWeather.com meteorologists will also be monitoring the potential for the northern extent of the accumulating snow to graze far southern England, including London and its southern suburbs, later Sunday through Monday.
The storm responsible for the potential snow there will slam into Brittany, France on Monday morning. Depending on how far north or south this storm tracks, up to 6 inches of snow could fall along the southern coast of England.
Even if the snowstorm bypasses London, the city will still see snowflakes fly. The combination of the arctic air and moisture flowing in from the North Sea will lead to occasional snow showers Sunday through Monday.
Winds will also whip through southern England and coastal France, regardless if the accumulating snow arrives, with the strongest winds in store for Southwest England and Brittany.
590x443_03081453_144799329.jpg

This stock photo with St. Paul's Cathedral, London, is the background is courtesy of Christina Clouston/Photos.com.

mohamad$

کاربر ويژه
آخ که چقدر دلم برا شمال تنگ شده ! مه صبحگاهیش ، بارون ریزه و ...!
از تابستون به اینور ، نرفتیم !
اگه بشه تا 13 اونجاییم !
اصلا 13 تهران حال نمیده ، 13 جنگل های بلیرون آمل یه چیز دیگست !:خنده1:

درسته 13 به در اصلا تهران حال نمیده مخصوصا اینکه بخوای داخل یه پارک توی شهر بشینی که کنارت هزار تا خانواده دیگه هم باشن اه اه !! باید جایی رفت که تا شعاع 100 - 150 متریت کسی نباشه .

mohamad$

کاربر ويژه
بارش دیروز شهر تهران

اقدسیه 8.6

ژئوفیزیک 3.2

مهراباد 2.4

چیتگر 1.2

بارش اسفند 91

اقدسیه 60

مهراباد 24

سال آبی

اقدسیه 320

مهراباد 167

سال شمسی 91 اقدسیه به حدود 449 رسید .

با این بارش دیشب ، شمال تهران از کرمانشاه جلو زد و رتبه 6 مراکز استان ها رو در این سال ابی تا اینجا کسب کرده

Rastegari

Banned
بچه ها به این سایت برید و بخش عکس که لینکشو دادم رو ببینید عکس های قشنگی از چهارمحال و بختیاری گذاشتن

http://daba.ir/shGroup.aspx?id=249

در بخش گردشگری هم عکس های زیادی هست

اینم چند تا عکس از همین سایت

DSC01155.JPG

DSC01173.JPG

DSC01172.JPG

DSC01174.JPG

DSC01171.JPG

من این کوه رو داخل زمستان دیدم.

3t4fol2f9d2ncna6jq9b.jpg

Rastegari

Banned
اها !

اینجا تالاب چغاخور هستش! اسم کوه هم فکر کنم کوه کلارو باشه

این زمستانشه

43791440163286540629.jpg

اینم بهار یه تابستانشه

87725029087992532842.jpg

یکی از بچه های فروم هم عکسشو با لباس بختیاری از اینجا گذاشته بود!!! :خنده1:

Rastegari

Banned
کسی پیشبینی واسه دمای عید نداره؟؟؟

دمای بوشهر هروز داره افزایش پیدا می کنه! حوصله بحث جنب حاره ای ندارم!!! باز گرما بازم شرجی. نهههههههههههههههه

meteogram.php

Rastegari

Banned
می ترسم برم ولی شما به اون سایت مراجعه نکرده باشید و این عکس هارو از دست بدید!!!

من زمانی که رفتم چهارمحال و بختیاری فقط 3 تا آبشار اش رو دیدم! لامصب نمی دونستم اینقدر آبشار داره!!!

اینم عکس های آبشار های چهار محال و بختیاری

http://daba.ir/shtopic.aspx?id=249&gid=19727

و

http://daba.ir/shtopic.aspx?id=249&gid=19749

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا