• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه

سلام سجاد جان

نه متاسفانه :گل:

آخه میدونی اون سال اگه اشتباه نکنم 6-7 فروردین اینجا برف امد برا همین اون پدیده تو خاطرم مونده.اما پدیده چی بود: قسمت شمال غربی آسمون (افقش) یه ستاره دنباله دار نسبتا بزرگی بود که براحتی دنبالشوبا چشم غیر مسلح میشد رصد کرد.الان که فکرشو میکنم احتمالا ی رخداد تاریخی بوده!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فکر کنم برای اینکه بخوان آمار رو اعلام کنن باید ایستگاه مربوط به هواشناسی باشه و شاید این ایستگاه مربوط به دانشگاه هست
نمیشه ازشون آمار گرفت؟
البته من یه بادسنج و بادنما رو کنار یکی از گلخونه های دانشکده کشاورزی دیدم ، نمیدونم غیر از اون هم بادسنج و بادنما دارن یا نه چون دور و برش پر درخت بود!

والا محمد رضا جان. قصدش رو دارم که اطلاعاتش رو بگیرم. ببینم چی میشه.:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
ایستگاه هواشناسی دانشگاه فردوسی مشهد:

1mzzlvluf1re8r2cft.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
الان که نگاه میکنم میبینم من چه اشتباهی کردم که سالای قبل از برفا و کلا پدیده های جوی عکس نگرفتم . 25 فروردین 88 برف واقعا خوبی به نسبت اون وقت سال تو شمال غرب شهر تهران اومده بود صحنه هاش جلومه که اطراف مدرسه ما باغچه ها و خاک ها حدود 5 تا 10 سانت برف اومده بود . حسرت میخورم از نگرفتن عکس . البته اون موقع دوربین و موبایل هم نداشتم . حالا من نمیدونم شاید سامیار عکساش و داشته باشه .

آرش-مشهد

کاربر ويژه
این ایستگاه فکر میکنم اقلیم شناسی باشه واسه همون تو سایت هواشناسی کشور نمیزنن . باید تبدیلش کنن به سینوپتیک

درسته محمد جان منم همینطور فکر میکنم. حالا باز تا سال 2005 همه اطلاعاتش رو منتشر کردن ولی از اون به بعد کلا بایکوت شده!!

کلا برای تبدیل به سینوپتیک چکار باید بکنن؟؟؟

mohamad$

کاربر ويژه
درسته محمد جان منم همینطور فکر میکنم. حالا باز تا سال 2005 همه اطلاعاتش رو منتشر کردن ولی از اون به بعد کلا بایکوت شده!! کلا برای تبدیل به سینوپتیک چکار باید بکنن؟؟؟
والا من که دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم باید کد ایستگاه سینوپتیک بهش بدن . ایستگاه های چیتگر و ژئوفیزیک تهران هم همچین حالتی داشتند قبلا و ابتدا اقلیم شناسی بودن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا