سلام بر همه دوستان اقا بهترین جا برای مسافرت وهمچنین خرید در نوروز کجا بریم بهتره
نخود نخود هر كه رود خانه خود !سلام بر همه دوستان اقا بهترین جا برای مسافرت وهمچنین خرید در نوروز کجا بریم بهتره
الهیه تهران 17 اسفند
نخود نخود هر كه رود خانه خود !
خواهش میکنم امیر جان . واقعا الهیه جای خیلی شیکی هست ایول عکسای خیلی زیبایی هست عالیه )) اگر عکسای قشنگی از این برف 17 اسفند پیدا کردید بزارید ما ببینیم . ) عکسای خودتونم که گرفتید و دیدم عالیه مخصوصا اینکه برچسب هم زدید موقعیت عکسا رو نوشتید .محمد جان عکسش خیلی باحاله.:دوست: منبع:[url]http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=351718&page=417 [/URL]
اخه آرش جان تهران تو عید فایده نداره . ادم حوصلش سر میره .با این هزینه ها باید موند خونه! من که عید رو تهران هستم!:خنده1:
سلام بر همه دوستان اقا بهترین جا برای مسافرت وهمچنین خرید در نوروز کجا بریم بهتره
لطف داری محمد جان باشه اگه پیدا کردم میزارم.خواهش میکنم امیر جان . واقعا الهیه جای خیلی شیکی هست ایول عکسای خیلی زیبایی هست عالیه )) اگر عکسای قشنگی از این برف 17 اسفند پیدا کردید بزارید ما ببینیم . ) عکسای خودتونم که گرفتید و دیدم عالیه مخصوصا اینکه برچسب هم زدید موقعیت عکسا رو نوشتید .
در كتاب رشت شهر باران به برف 1328 رشت لقب پيله برف ( برف بزرگ ) دادن !
برفی جان با این شرایط کشور انگار گنج پیدا کردی که دنبال جای خرید هستی. یه دعا واسه ما هم بکن، شاید گنجی، چیزی بیافیتم!!
اخه آرش جان تهران تو عید فایده نداره . ادم حوصلش سر میره .