• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان اشتباه نمی‌کنی؟

10 تای اول:

(البته تا تابستون دوباره گیلان به جایگاه اول بر می‌گرده :دی)

چهارمحال و بختیاری: 547
گیلان: 533
کهگیلویه و بویراحمد: 495
مازندران: 494
گلستان: 388
کرمانشاه: 305
کردستان: 295
ایلام:‌ 295
لرستان: 291
آذربایجان غربی: 276

ماهان جان همونطور كه به سجاد عزيز گفتم اين آمار رو اخبار از قول وزارت نيرو اعلام كرد حالا من مبناي وزارت نيرو نمي دونم چي هست؟ سال آبي جاري تا به اين لحظه يا سال شمسي از فروردين تا الان. :گل:

ببخشيد دير جواب دادم دارم پست ويژه عيد رو مي نويسم لينك دادن به نقشه ي ايران با 31 استان خيلي سخته اونم اينكه بايد مرز استانها رعايت بشه. :گل::گل:

کدخدا

کاربر ويژه

ماهان.

کاربر ويژه

ماهان جان همونطور كه به سجاد عزيز گفتم اين آمار رو اخبار از قول وزارت نيرو اعلام كرد حالا من مبناي وزارت نيرو نمي دونم چي هست؟ سال آبي جاري تا به اين لحظه يا سال شمسي از فروردين تا الان. :گل:

ببخشيد دير جواب دادم دارم پست ويژه عيد رو مي نويسم لينك دادن به نقشه ي ايران با 31 استان خيلي سخته اونم اينكه بايد مرز استانها رعايت بشه. :گل::گل:

فکر کنم یه جای کارشون می‌لنگه مهرداد جان، چون توی آمار وزارت نیرو هم میانگین بارش کردستان از 300 میلیمتر بیشتر نیست!

سیبری

کاربر ويژه
پادگان امامقلی قوچان

fhrre8lreuq1lqyqaw.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر همه

تا اینجا خوبه ولی بعدش همه چیز یهو نابود میشه ولی امیدوارم شرایط فرق کنه و لحظه تحویل سال هوا ابری بارونی باشه

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations!108!Africa!msl!pop!od!oper!w_mslrain!2013031312!!chart.gif

rahsazan

کاربر ويژه
مرد جوان نکند گمان می کنی پنکه هم باید روشن کنیم در 23 اسفند
حقیقت این است که باید از این سردتر باشد این موسم سال
:غش:

والا محمد رضا جان. قصدش رو دارم که اطلاعاتش رو بگیرم. ببینم چی میشه.:گل:
سلامی دوباره آرش جان
سوال کردم گفتن ایستگاه هواشناسی دانشکده مربوط به هواشناسی نیست و مربوط به دانشکده کشاورزیه و به همین دلیل آماری منتشر نمیشه از این ایستگاه

navid-mashhad

کاربر ويژه
پادگان امامقلی قوچان

fhrre8lreuq1lqyqaw.jpg

یه ایستگاه باجگیران هم بزنن فکر کنم خیلی باحال باشه!!
یادمه فروردین 78 یا 79 بود باجگیران بودم!! برف پودری و وزش باد سرد شمالی که برف ها رو مثل سوزن داخل صورت فرو می برد !!!
فرداش رفتیم بازارچه مرزی مشخص بود سمت عشق آباد ترکمنستان اصلن برفی نیومده علی رغم فاصله 40 کیلومتری با باجگیران ایران

ماهان.

کاربر ويژه
ماشالا زمستون تا اطلاع ثانوی تداوم داره اینجا!!

بیشینه ظهر امروز 1.2- و کمینه صبح امروز 9.9- بود.

دمای فعلی (ساعت 21) هم 5- درجه‌ست که نسبت به دیشب در همین ساعت بیش از 1 درجه سردتر شده. احتمالن دمای کمینه صبح فردا از 10- هم پایین‌تر می‌ره.

Capture.JPG

آرش-مشهد

کاربر ويژه

:غش:

سلامی دوباره آرش جان
سوال کردم گفتن ایستگاه هواشناسی دانشکده مربوط به هواشناسی نیست و مربوط به دانشکده کشاورزیه و به همین دلیل آماری منتشر نمیشه از این ایستگاه

سلام محمد رضا جان. دستت درد نکنه. ان شا الله آمارش رو میگیرم.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا