• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
یه ایستگاه باجگیران هم بزنن فکر کنم خیلی باحال باشه!!
یادمه فروردین 78 یا 79 بود باجگیران بودم!! برف پودری و وزش باد سرد شمالی که برف ها رو مثل سوزن داخل صورت فرو می برد !!!
فرداش رفتیم بازارچه مرزی مشخص بود سمت عشق آباد ترکمنستان اصلن برفی نیومده علی رغم فاصله 40 کیلومتری با باجگیران ایران

ارتفاعش هم از سطح دریا 1724 متره و با این ارتفاع در 80 کیلومتری شمال قوچانه!! ( احتمالن امسال -30 هم داشته )
البته جمعیتش در حدود 1000 اما شهر محسوب میشه!! نمی صرفه ایستگاه بزنن:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
ایستگاه هواشناسی دانشگاه فردوسی مشهد:

1mzzlvluf1re8r2cft.jpg

دستت درد نکنه
من این ایستگاه رو ندیده بودم
این اونجایی که صبح گفتم نیست

کدخدا

کاربر ويژه
راستی فردا آخرین پنجشنبه سال و آنها که بی‌ ادعا بودند
[h=5]
تعظیم در برابر حقیقتی به نام شهدا
:گل:
شب همگی خوش

سیبری

کاربر ويژه
یه ایستگاه باجگیران هم بزنن فکر کنم خیلی باحال باشه!!
یادمه فروردین 78 یا 79 بود باجگیران بودم!! برف پودری و وزش باد سرد شمالی که برف ها رو مثل سوزن داخل صورت فرو می برد !!!
فرداش رفتیم بازارچه مرزی مشخص بود سمت عشق آباد ترکمنستان اصلن برفی نیومده علی رغم فاصله 40 کیلومتری با باجگیران ایران

نوید جان اگه قوچان سیبری باشه باجگیران خود قطبه
باجگیران به علت قرار گرفتن در دامنه شمالی کپه داغ فوق العاده زمستونای سرد و وحشی داره اما بهارش هم به غایت زیباست خصوص آبشارهای شمخال ، جنگلهای ارس آسلمه ودره ورودخانه شارگ

j0dhfavsxapehfvj01lu.jpg

0ixu1fw9zc725nz4oc95.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بازی تو مونیخه
نبین تو ورزشگاهش برف نیست فکر کنم بیرون ورزشگاه پر برف باشه!!

بارشش زیاد نبود. اتفاقن جنوب آلمان تا امروز هواش سرد نبود و تازه امروز زیر صفر رفت. 1 سانت برف باریده امروز و دیروز که بیشینه اینجا حدود 3- شد، برای مونیخ 7+ بود. تازه 5 روز پیش هم گرمباد داشت و دماش 17+ بود!!!

aznavar

کاربر ويژه
فولادی دمت مذاب اگه این پست رو دیدی یه پیشبینی برای آخر سال شهر خودمون ارئه بده.مچکر

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
همونطور که انتظار می رفت جریانات شمالی شد و دمای رشت نسبت به 1 ساعت پیش 11 درجه افت کرد.

دمای فعلی 17

صبح احتمالا مه داریم.

سیبری

کاربر ويژه
کلا شمال قوچان جای خیلی جالبیه چه به لحاظ اقلیمی( زمستانهای وحشتناک سرد و بهار پر بارش و پر سرصدا ) و چه به لحاظ اجتماعی و آداب و رسوم محلی

10 کیلومتری باجگیران

ckdvsxywrf1b7i6bble.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
فولادی دمت مذاب اگه این پست رو دیدی یه پیشبینی برای آخر سال شهر خودمون ارئه بده.مچکر
سلام سجاد جان
امروز یه روشی رو دیدم که میشه افرادی رو که مدنظر داریم (مثلا اینجا جناب فولادی)،با استفاده از mention یادآوری کنیم
لینک:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=63786&p=323554&viewfull=1#post323554

aznavar

کاربر ويژه
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا