• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اخبار سراسری بلاخره دیروز پُربارش ترین استان های کشور رو اعلام کرد.

1. کهگیلویه و بویراحمد
2. گیلان
3. چهارمحال و بختیاری

البته من چند وقت پیش گفته بودم که یاسوج چند برابر باریده ولی ماهان رد می کرد!

رتبه اول كردستان اعلام كرد .

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام دوستان
صبح همگی به خیر وشادی:گل::گل::گل:
خدمتتون بگم از 5روز دیگه در مشهد غوغایی میشه:icestar::icestar::icestar:
این رو من گفتم تا همگی آماده باشید -بعدا نگویید که خبر نداشتیم:adambarfy::adambarfy::adambarfy:

mohamad$

کاربر ويژه
شاید شمشک حدوده 550 میلیمتر باریده باشه تو مهر 1 هفته هر شب میبارید
شمشک به طور عادی باید سالانه 700 تا بیاد . باید دید بالاخره کی این سازمان هواشناسی متوجه میشه ابعلی در مقایسه با شمشک هیچ حرفی برای گفتن نداره و باید شمشک ایستگاه داشته باشه .

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
به نظر میاد شمشک 25 تا 30 درصد بالاتر از ابعلی باشه البته اگر جبهه شمالغربی کوه دماوند ارتفاع 3000 متری بارانسنجی میزاشتن من شک نداشتم که هم پایه انزلی پیش میرفت من بارش بیش از 40 میلیمتر تو 24 ساعت رو در حالیکه که جبهه جنوبی افتابی بوده و هیچ پیش بینی بارشی نبودرو دیدم

mohamad$

کاربر ويژه
سال گذشته تو تابستان شک ندارم حدود 500 میلیمتر بارید بی شک پر بارش ترین جایه ایران بود تو تابستانه گذشته
جالبه که رفتن تو 3000 متری فیروزکوه ایستگاه زدن (الودگی) که اصلن بشری کار به اونجا نداره و توی منطقه خشک هست و یه جای پرت . به جای اون 3000 فیروزکوه لا اقل میومدن تو ایستگاه 5 توچال که همون ارتفاع و داره ایستگاه میزدن که به یه دردی بخوره و تازه بارش سالانش هم راحت بالای 700 - 800 میشد .

aria_tehran

کاربر ويژه
این عکسا برای دوشنبه هستش

حوالی آرش
no6hct8at4mxit6c6k.jpg

حوالی دانشگاه شریف

zmw11ilqlebsx3sarkls.jpg

میدان آزادی

bv0yv57we0l5rzkmvuj.jpg

کوه های علوم تحقیقات و بند عیش

4pzeua3fbgmgqv7n8rov.jpg

نمای چین کلاغ از یادگار امام

rmfxpmzjn1y76mz94og7.jpg

تو این عکس خونه ی سامیار اینا بر روی دامنه های چین کلاغ به راحتی قابل مشاهده است و اختلاف ارتفاع نجومی بین مناطق مختلف تهران هم مشخصه

rahsazan

کاربر ويژه
جالبه که رفتن تو 3000 متری فیروزکوه ایستگاه زدن (الودگی) که اصلن بشری کار به اونجا نداره و توی منطقه خشک هست و یه جای پرت . به جای اون 3000 فیروزکوه لا اقل میومدن تو ایستگاه 5 توچال که همون ارتفاع و داره ایستگاه میزدن که به یه دردی بخوره و تازه بارش سالانش هم راحت بالای 700 - 800 میشد .

سلام محمد جان
یه ایستگاه توی فیروزکوه هست که نمیدونم همین آلودگیه یا یه ایستگاه دیگست که نمونه گیری جوی انجام میدن و این نمونه هارو آرشیو میکنن مثل اینکه همین یه ایستگاه هم توی ایران این کار رو انجام میدن
سوال که کردم گفتن باید این ایستگاه کلا در ارتفاعات بالا باشه و کمترین تاثیر رو بصورت مستقیم از دستکاریهای بشر در طبیعت بگیره

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان
یه ایستگاه توی فیروزکوه هست که نمیدونم همین آلودگیه یا یه ایستگاه دیگست که نمونه گیری جوی انجام میدن و این نمونه هارو آرشیو میکنن مثل اینکه همین یه ایستگاه هم توی ایران این کار رو انجام میدن
سوال که کردم گفتن باید این ایستگاه کلا در ارتفاعات بالا باشه و کمترین تاثیر رو بصورت مستقیم از دستکاریهای بشر در طبیعت بگیره

سلام جناب میری . اخه اونجا الودگی هوا داره مگه بخوان اندازه بگیرن . من که دقیق نمیدونم ولی اره همون ایستگاهه . آلودگی سنجی فیروزکوه . خود شهر فیروزکوه هم ایستگاه جدا داره .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و روز همگی بخیر و شادی

پیش بینی مدل هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده:

13032000_2_1400.gif

13032000_2_1400.gif

13032000_2_1400.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
این هم سه تا عکس دیگه

میدان آزادی

e1e24t80n0xnh1dhhud.jpg

نمای توچال مه آلود و چین کلاغ از شهرک ژاندارمری
gyyu0rycziysjvc1gtji.jpg

نمای یکی از کوچه های شهرک ژاندارمری و پل مرزداران

fcgxvjuz4um4b3lgz.jpg

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام دوستان
صبح همگی به خیر وشادی:گل::گل::گل:
خدمتتون بگم از 5روز دیگه در مشهد غوغایی میشه:icestar::icestar::icestar:
این رو من گفتم تا همگی آماده باشید -بعدا نگویید که خبر نداشتیم:adambarfy::adambarfy::adambarfy:

سلام.از چه نظر غوغا می شود؟؟؟:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا