• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس هم همین نظر رو داره:

13031600_2_1412.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارشهای هفته آینده هم از روز دوشنبه وارد نقشه ها شده:

فعلا نقشه ها تا 96 ساعت آینده آپدیت شدند:

13031812_2_1412.gif

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام دوستان عزیز و شب همگی بخیر

همونطوریکه حدس میزدم امروز در برخی نقاط مشهد ما شاهد رگبار و رعد و برق پراکنده بودیم ولی در غرب مشهد بارشی رخ نداد و در واقع ابرها از سمت غرب به سمت شمال شرق حرکت کردند و در اون منطقه شهر به تکوین رسیدند.

محسن از قوچان در حدود 1/5 ساعت پیش از قوچان گزارش رگبار و رعد و برق بسیار شدید داد و جای همه دوستان عزیز رو خالی کرد.

با توجه به اطلاعات نمودار اسکیوتی امشب بنظرم امشب مجددا احتمال وقوع رگبار و رعد و برق در مشهد وجود داره و الان هم هوا در غرب مشهد تمام ابری بهمراه MIST هست:

i305vlcrqbeiiwlie84e.jpg

EurAfricaL_plot_weather_map.jpg

ضمن عرض ارادت خدمت مرد خستگي ناپذير، امير محسن عزيز
عرض كنم كه امروز بعدازظهر دو سه باري مناطق مركزي و شرقي مشهد مورد هجوم ابرهاي كومولونيمبوس قرار گرفت و در منطقه اي كه من قرار داشتم حدود 3-2 م م باران باريد. در بهشت رضا(واقع در شرقي ترين قسمت مشهد)هم كه امروز براي زيارت اهل قبور رفته بوديم همين وضعيت حاكم بود. نمودار اسكيوتي فوق الذكر هم وجود شرايط ناپايدار در جو مشهد را تاييد مي كند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عرض كنم كه امروز بعدازظهر دو سه باري مناطق مركزي و شرقي مشهد مورد هجوم ابرهاي كومولونيمبوس قرار گرفت و در منطقه اي كه من قرار داشتم حدود 3-2 م م باران باريد. در بهشت رضا(واقع در شرقي ترين قسمت مشهد)هم كه امروز براي زيارت اهل قبور رفته بوديم همين وضعيت حاكم بود. نمودار اسكيوتي فوق الذكر هم وجود شرايط ناپايدار در جو مشهد را تاييد مي كند.

درود بر استاد گرامی مهدی عزیز

ممنون از لطف شما.

عرض کنم که فرودگاه مشهد آپدیت شد و ظاهرا در اونجا هم ابرهای کومولونیمبوس رویت شده. بنظر شما برای امروز و فردا هم شرایط برای رگبار و رعد و برق در مشهد فراهم هست؟

[h=4]Current weather observation
The report was made 7 minutes ago, at 19:00 UTC
Wind 22 km/h from northwest
Temperature 15°C
Humidity 55%
Pressure 1019 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Few clouds at a height of 1219 m
Scattered clouds at a height of 5791 m

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر عزیزان

البته محمد جان ایستگاه های فرودگاهی رو شاید گفته،وگرنه اگه بیایم یه ایستگاه هم تو قزوین مثلا تو روستای میزوج که یه مقدار از باراجین بالاتره( طبق گوگل ارث تقریبا ارتفاعش با اقدسیه یکیه،البته اقلیمش مطمئنا فرق داره) بزنیم،شاید بارشش بیشتر هم باشه از اقدسیه :گل:

درسته عباس جون ما کوچیک شوما نیز هستیم .:خجالت2: ولی خب بالاخره وقتی توی یه شهر 5 تا ایستگاه هواشناسی میزنن نباید در رسانه ملی فقط فرودگاه مهراباد و مطرح کنند . من بار ها دیدم صدا سیمای تهران خیابون جام جم برف میومده بعد فرضا مهراباد افتاب بوده اون وقت ممد اصغری نشسته تو استودیو روبروی برف میگه دمای فعلی تهران +4 یا +5 هست . حالا یکی نیست بهش بگه بنده خدا پس چرا اونجا با این دما برف میاد . بیخودی امار مهراباد و برای همه جا نسبت میدن .

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان مشهدی یکمی در مورد شاندیز توضیح بدن اب و هواش چه جوریه این همه تی وی تبلیغ میکنه پدیده شاندیز چه جوریه ایا ارزش این همه سرمایه گذاری رو داره؟؟
سلام سعید جان
شاندیز و طرقبه ییلاقات مشهد هستند و طبیعتا آب و هوای شاندیز از مشهد خنک تره
زشک و ابرده از روستاهای نزدیک شاندیز هستن که فکر کنم بارها عکسهاش رو در اینجا گذاشتیم
سرمایه گذاری در شاندیز بواسطه زائران داخلی و خارجی مشهد میتونه سودمند باشه
پروژه پدیده در حوزه مهندسی عمران پروژه بزررگی محسوب میشه اما اینکه به اهدافش که جذب زائران و گردشگران داخلی و خارجی هست میرسه یا نه، حتما مدیریت و سرمایه گذاران پروژه پیش بینیش رو کردن
بد نیست دوستان بدونن مشاور این پروژه، شرکت ادکینز هست!

شاندیز-ویکی پدیا

این نقشه رو هم میزارم که خلف وعده نشده باشه و در زمینه هواشناسی باشه

prec9.png

آخرین ویرایش:

Abbath

New member
درسته عباس جون ما کوچیک شوما نیز هستیم .:خجالت2: ولی خب بالاخره وقتی توی یه شهر 5 تا ایستگاه هواشناسی میزنن نباید در رسانه ملی فقط فرودگاه مهراباد و مطرح کنند . من بار ها دیدم صدا سیمای تهران خیابون جام جم برف میومده بعد فرضا مهراباد افتاب بوده اون وقت ممد اصغری نشسته تو استودیو روبروی برف میگه دمای فعلی تهران +4 یا +5 هست . حالا یکی نیست بهش بگه بنده خدا پس چرا اونجا با این دما برف میاد . بیخودی امار مهراباد و برای همه جا نسبت میدن .

باز خوبه حالا همین 5 تا ایستگاه رو دارید.اینجا که همون یه ایستگاه رو داره والخ...

mohamad$

کاربر ويژه
باز خوبه حالا همین 5 تا ایستگاه رو دارید.اینجا که همون یه ایستگاه رو داره والخ...

درسته . کلا تو مراکز استان ها فقط تهران و تبریز هستن که علاوه بر فرودگاه در داخل شهرشون هم ایستگاه هست . اصفهان و رشت دو تا ایستگاه دارن ولی هیچکدوم داخل شهر نیستن . بوشهر هم فکر میکنم همینطور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فرودگاه مشهد در ساعات آینده:

Time Weather Temp. PrecipitationWindPressure Humid-ity Dew pointCloud cover
TotalFogLow clouds Middle clouds High clouds
01:00
01n.10.png
0 mm
vindpil.0025.315.png
Light air, 2 m/s from northwest
1018 hPa65 %2 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
1 %
graa-1px.gif
2 %
graa-1px.gif
04:00
01n.10.png
10° 0 mm
vindpil.0025.140.png
Light air, 2 m/s from southeast
1020 hPa59 %0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
07:00
01d.png
14° 0 mm
vindpil.0025.130.png
Light breeze, 3 m/s from southeast
1022 hPa63 %9 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
9 %
graa-1px.gif
10:00
03d.png
18° 0 mm
vindpil.0025.120.png
Light breeze, 2 m/s from east-southeast
1021 hPa57 %84 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
8 %
graa-1px.gif
5 %
graa-1px.gif
82 %
graa-1px.gif
13:00
09.png
16° 1.2 mm
vindpil.0025.100.png
Light breeze, 3 m/s from east
1021 hPa66 %10°83 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
6 %
graa-1px.gif
22 %
graa-1px.gif
77 %
graa-1px.gif
16:00
05d.png
13° 0.4 mm
vindpil.0025.105.png
Light breeze, 3 m/s from east-southeast
1022 hPa81 %10°11 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
7 %
graa-1px.gif
9 %
graa-1px.gif
1 %
graa-1px.gif
19:00
03n.10.png
10° 0 mm
vindpil.0025.125.png
Light air, 2 m/s from southeast
1024 hPa98 %10°42 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
30 %
graa-1px.gif
26 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
22:00
04.png
10° 0 mm
vindpil.0025.155.png
Light breeze, 2 m/s from south-southeast
1024 hPa96 %89 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
89 %
graa-1px.gif
15 %
graa-1px.gif
0 %
graa-1px.gif
Detailed forecast March 15, 2013

Rastegari

Banned
دوستان مشهدی یکمی در مورد شاندیز توضیح بدن اب و هواش چه جوریه این همه تی وی تبلیغ میکنه پدیده شاندیز چه جوریه ایا ارزش این همه سرمایه گذاری رو داره؟؟

من شاندیز رفتم. چیز خاصی نداره. ولی در کل حال داد!

تبلیغ شاندیز که داخل تلویزیون می کنه یه چیز دیگه است! شاندیز به یه { برند } تبدیل شده که داخل ساخت و ساز سرمایه گذاری می کنه و الان هم یه مجموعه بزرگ داخل مشهد زده! البته هنوز نمی دونم کامل شده یا نه { همین که هروز تبلیغش می کنه } این مجموعه ها نکات منفی هم دارند. چون مثل کرم یا قارچ می مونند و اینکه تمام مردم رو به یه طرف می کشونند! این خودش یه مشکل بزرگه. حالا چه از این نظر که بازار های مرکزی می خوابن یا ترافیک زیاد در اون منطقه ایجاد میشه! بگذریم...{ اصلا به من چه! :خنده1:}

خود شاندیز که رفتیم واقعا خوش آب و هوا بود. درخت های زردآلو قشنگی داشت!. مکان های هم که برای اسکان بود خیلی دنج بود. دمشون گرم

یه چیزی مثل شمال تهران می مونه! من تا حالا شمال تهران نرفتم! ولی دیدم. چه بهش می گین؟ درکه؟

مسافر هایی که برای زیارت به مشهد میان خیلیاشون از کشور های عربی مثل عراق هستند. همین شاندیز رو که ببنید فکر می کنند شهید شدن رفتن بهشت :خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
فردا دوسومه تهران به سمت شرق بارش داره !!!

همچنین سمنان و شرق مازندران و گلستان هم بابارش رگباری بارون روبه رو هستند!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه

منطقه ما هم فکر کنم 0.5 تا 1 میلیمتری بارش داشت. فرودگاه قهرمان که tr ثبت کرده!

آرش-مشهد

کاربر ويژه

حرفت درسته محمد جان. ولی به هر حال باید یکجا رو به عنوان مرجع اعلام کنن. نمیتونه که در آن واحد همه دماهای ایستگاههای شهر تهران رو به عنوان دمای تهران اعلام کنه!؟

saeed hh

کاربر ويژه
من شاندیز رفتم. چیز خاصی نداره. ولی در کل حال داد!

تبلیغ شاندیز که داخل تلویزیون می کنه یه چیز دیگه است! شاندیز به یه { برند } تبدیل شده که داخل ساخت و ساز سرمایه گذاری می کنه و الان هم یه مجموعه بزرگ داخل مشهد زده! البته هنوز نمی دونم کامل شده یا نه { همین که هروز تبلیغش می کنه } این مجموعه ها نکات منفی هم دارند. چون مثل کرم یا قارچ می مونند و اینکه تمام مردم رو به یه طرف می کشونند! این خودش یه مشکل بزرگه. حالا چه از این نظر که بازار های مرکزی می خوابن یا ترافیک زیاد در اون منطقه ایجاد میشه! بگذریم...{ اصلا به من چه! :خنده1:}

خود شاندیز که رفتیم واقعا خوش آب و هوا بود. درخت های زردآلو قشنگی داشت!. مکان های هم که برای اسکان بود خیلی دنج بود. دمشون گرم

یه چیزی مثل شمال تهران می مونه! من تا حالا شمال تهران نرفتم! ولی دیدم. چه بهش می گین؟ درکه؟

مسافر هایی که برای زیارت به مشهد میان خیلیاشون از کشور های عربی مثل عراق هستند. همین شاندیز رو که ببنید فکر می کنند شهید شدن رفتن بهشت :خنده1:

من نمیدونم این مردم از کجا این همه پول میارن میرن مسافرت بهتره بجای این کارا برن شکم مردمو سیر کننبهتره بجای شاندیز همین مناطق شرق شهر مشهدو کنار راهنو اونورارو درست کنند تا برج 50طبقه تو شاندیز بزنن من طرف شرق شهر مشهد دو سه بار رفتم ولی تا حالا غربش نرفتم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا