• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
19-moarefi-sh.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
باد و باران باعث شده اينجا آدم كاملا سرما رو حس كنه. امروز و امشب مثل اينكه ابرهاي cb رو شرق مشهد زوم كردن.

mohamad$

کاربر ويژه
دربند و درکه و فرحزاد هم دیگه اینقدر خز و خیل شده دیگه مثل گذشته ها حال نمیده . روزای تعطیل سیل جمعیت اینقدر زیاد هست که از اون اول خیابون درکه که خیلی هم طولانیه دیگه جای پارک نیست . البته پایین این دره ها اینطوریه و بالاترش کمتر مردم میرن . بالاشون دیگه مسیر کوهنوردی میشه و بکر تر هست .

Rastegari

Banned
من نمیدونم این مردم از کجا این همه پول میارن میرن مسافرت بهتره بجای این کارا برن شکم مردمو سیر کننبهتره بجای شاندیز همین منا

طق شرق شهر مشهدو کنار راهنو اونورارو درست کنند تا برج 50طبقه تو شاندیز بزنن من طرف شرق شهر مشهد دو سه بار رفتم ولی تا حالا غربش نرفتم!!!

خودتم فهمیدی چی گفتی؟ :تعجب::خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
این موج هفته اینده هم که تو ایران خیلی ضعیف میشه ولی عوضش تو ترکیه وعراق میترکونه
images.aspx
images.aspx
images.aspx

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سایت اکیوریت ودر پیش بینی کرده در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هوای مشهد به شکل محسوسی خنک میشه!!!!!!!!

Noticeably cooler weather on the way Tuesday and Wednesday

mohamad$

کاربر ويژه
16 بهمن 1380 / قله توچال . چه کولاکی به به ( منبع سایت اسنو فورکست عکس از جاوید ثروتیان )

saeed hh

کاربر ويژه
به نظر میاد بعداز اونم یه موج جنوبی داریم که رو ایران تقویت میشه میره رو افغانستان به معنای واقعی کلمه میترکونه البته واسه خراسان جنوبی هم بارش خوبی داره ولی در کل تو دوتا موج هیچی گیر ایران نمیادش!!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ووقتي به سازمان هواشناسي كشور نگاه مي كنم نا اميد ميشم. سايت استان تهران رو چطور دارن اداره ميكنن. تفريحي بدون هيچ گونه احساس مسئوليت. تفريح كنان چند روز يه بار يه مطلبي مي نويسن كه اين بهانه بروز نبودن سايت گرفته بشه معلومه هيچ الزامي پشتشون نيست. و تفنني دارن سايت رو اداره مي كنن.

aznavar

کاربر ويژه
درسته . کلا تو مراکز استان ها فقط تهران و تبریز هستن که علاوه بر فرودگاه در داخل شهرشون هم ایستگاه هست . اصفهان و رشت دو تا ایستگاه دارن ولی هیچکدوم داخل شهر نیستن . بوشهر هم فکر میکنم همینطور

محمد جان اینجا و فک کنم ایلام هم داخل شهر ایستگاه دارن اما هر کاری میکنم تلی آمارشو نمیدن میگه باید نامه بیاریو از این حرفا
فرودگاه اینجا تقریبا غرب سفید کوه میشه و محل ما شرق سفید کوه هستیم. همیشه 2 الی 1.5 درجه اینجا از فرودگاه خنکتره و بارش بیشتری داره(البته اکثر مناطق همینطوره مث مشهد و تهران فرودگاه ها رو بدترین مناطق میسازن)
محل ما تقریبا سمت راست عدد 35 ه.

t7bx7y1qacpg8i5af95t.jpg

منطقه ما

6sm70aixeez02tqjq0e.png

فرودگاه

usjdr42yb2t7d0xgrmh.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
3-14-13-Lauren-NOAATempsMap.jpg

Global map showing the areas that were warmer than average (red) or cooler than average (blue) during the month of February.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا