• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ای بابا . من سه دو یک گفتم بر عکس شد .:احترام:

عکست خوب شده مهرداد مشکلی نیست .:گل:

دمت 40 درجه

محمد اگه میشه اون عکس با پس زمینه توچال رو بزار ببینم خوب شده اما اگه باز لب و لوچه به مانند عقب مانده هاست نزر

aznavar

کاربر ويژه
محمد کاش یه سه دو یکی می گفتی آدم لب و لوچه ش رو جمع کنه!!

:)))
سلام مهرداد جان. احتمالا حواس محمد بیشتر ب ارتفاع برف بوده تا شما:))
یکم تا قسمتی هم هم نصبت به عکس پی تی چاخ تر شدی
محمد تو که برف این ارتفاع رو تجربه کردی ارتفاع برف کوه کلا رو چند متر تخمین میزنی؟

amir551

کاربر ويژه
دوستان سلام
شب تون بخیر

gif-pict-insect-30.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
محمد تو که برف این ارتفاع رو تجربه کردی ارتفاع برف کوه کلا رو چند متر تخمین میزنی؟

من دائما تو برف یک متر و اندی فرو می رفتم اونوقت محمد آقا تبسمی میزد و از شدت خوشحالی تو پوست خودش نمی گنجید.و فورا صحنه رو با دوربینش ضبط می کرد.

mohamad$

کاربر ويژه

سلام سجاد جان . این کوها پشت به آفتاب بوده و کلا کوهای مشرف به شهر تهران رو به آفتاب هستن . این عکسایی که میبینی برف کوها خیلی کم شده مربوط به دامنه افتاب گیر هست . حدس من این هست که الان 3 متر تو بالای توچال پشت به افتاب برف هست . همین کوهایی که الان 1 متر برف داره اون سمتش در مقابل افتاب 5 سانت هم به زور داره .

mohammadsadat

کاربر ويژه
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان:گل:
بنده بعد از چند روز مجدداً با دایال آپ در خدمتتون هستم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مرسی محمد جان خیلی امروز زحمت کشیدی

حالا فردا الان نه عکس ها رو به ایمیل م بفرست . پاهام خیلی خسته شدن صف تله کابین خیلی شلوغ بود نزدیک به 3 ساعت سر پا تو صف بودیم.

ماهان.

کاربر ويژه
خود خرس گندشه ماهان جان

البته بنده شاگردی بیش نیستم و شدیدا آماتورم

محمد جان توی رشت که من می‌دیدم بالای سرمون با تمایل به نیمه جنوبی آسمون حرکت می‌کرد، اینجا بین حدود 30 تا 45 درجه از بالای سر ما به سمت شمال قرار داره. مکانش تغییر داره یا اینکه همیشه ثابته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا