• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
محمد جان توی رشت که من می‌دیدم بالای سرمون با تمایل به نیمه جنوبی آسمون حرکت می‌کرد، اینجا بین حدود 30 تا 45 درجه از بالای سر ما به سمت شمال قرار داره. مکانش تغییر داره یا اینکه همیشه ثابته؟

ماهان جان این صورت فلکی میل به شمال داره در نیمکره شمالی.در رشت هم همینطور باید باشه.البته کمی جابه جایی داره در طول سال ولی به طور کلی شمالیه و برای جهت یابی هم از همین خصلتش استفاده می کنن.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

چه خبرا?با گوشی اومدم واسه همین نمیتونم پستاتونو لایک کنم.خیلی در عذابم.!!!!راستی موج پیشرو واسه استان گلستان چطور عمل خواهد کرد??بارش ها از کی شروع میشه و شدتش کی خواهد بود??

ماهان.

کاربر ويژه
بسیار زیبا. اگه بتونی ذاته الکرسی رو هم بگیری ک خیلی خوب میشه.
دوربینتونو اینجا قیمت زده حدود 1700

ممنون،‌ اونم خوب قیمت زده. البته به گارانتی‌اش هم ربط داره.

میشه راهنمایی کنین ذات‌الکرسی تقریبن کجای آسمون می‌شه؟

سیبری

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

چه خبرا?با گوشی اومدم واسه همین نمیتونم پستاتونو لایک کنم.خیلی در عذابم.!!!!راستی موج پیشرو واسه استان گلستان چطور عمل خواهد کرد??بارش ها از کی شروع میشه و شدتش کی خواهد بود??

سلام محمد جان
بارشا تو خراسان به نظر میرسه سه شنبه شروع میشه و اوجش رو نروژ واسه قوچان و کلات در نظر گرفته

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
امیدوارم این باد گرم ها تا اردیبهشت ادامه نداشته باشه.در غیر این صورت باید جمع کنیم بریم.من تحمل دمای 38 تو اردیبهشت رو ندارم!

pokerface

متخصص هواشناسی
0tvh5cc60o39xptyj4xi.png

aznavar

کاربر ويژه
ممنون،‌ اونم خوب قیمت زده. البته به گارانتی‌اش هم ربط داره.

میشه راهنمایی کنین ذات‌الکرسی تقریبن کجای آسمون می‌شه؟

دقیقا روبروی همین دب اکبر میشه. مجموعه چنتا ستاره به شکل M هست.البته با این زاویه ای که الان دب اکبر داره احتمالا به شکل E شکسته باشه

saeed hh

کاربر ويژه
#907mohamad-tehran
user-offline.png

August 29th, 2011, 11:45 AM
آخیش

اعلام شد!!!!

اقدسیه : 36.4 میلیمتر

دمای ساعت 11:30 : +14 ------------> بارش باران​

کجایند اون روزهای طلایی تهران
%20انجمن.gif

وضعیت