• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

متوگرام فرودگاه مشهد حداقل دمای 17- زیر صفر رو برای فرودگاه ابری و مه الود مشهد ثبت کرده است و این در حالیست که در غرب مشهد دمای هوا از 20- زیر صفر گذر کرده و همونطوریکه تو عکسهای دیشب هم دیدین اینجا حتی یک لحظه هم آسمون صاف نشد بس قطع به یقین بدونید که غرب مشهد هم دست کمی از قوچان نداشته!!

دیشب واقعا هرچی می پوشیدم گرم نمیشدیم.

meteogram_celcius.cgi

سیبری

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز

متوگرام فرودگاه مشهد حداقل دمای 17- زیر صفر رو برای فرودگاه ابری و مه الود مشهد ثبت کرده است و این در حالیست که در غرب مشهد دمای هوا از 20- زیر صفر گذر کرده و همونطوریکه تو عکسهای دیشب هم دیدین اینجا حتی یک لحظه هم آسمون صاف نشد بس قطع به یقین بدونید که غرب مشهد هم دست کمی از قوچان نداشته!!

دیشب واقعا هرچی می پوشیدم گرم نمیشدیم.

meteogram_celcius.cgi

یقینا امیر محسن عزیز:گل:
برای این هفته شمالشرق شانس برف داره؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یقینا امیر محسن عزیز:گل:
برای این هفته شمالشرق شانس برف داره؟

درود محسن عزیز

آقا چطورین با این برف و سرمای کشنده!!!!!!!!!

همین الان که نقشه ها رو نگاه کردم در نوار شمالی کشور و در واقع از جنوب کردستان تا سواحل دریای خزر و نواحی مرکزی کشور و از جمله تهران گرفته تا شمال شرق میهن از اواخر وقت روز یکشنبه و خصوصا روز دوشنبه شانس بارش برف وجود داره ولی خوب شدت بارشها زیاد نیست

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
تصویر ماهواره ای امروز ناسا نشون میده که ساحل شمالی دریاچه طالقان که مناطق مسکونی طالقان قرار داره هیچ برفی نیامده ! خشک خشک !!! لواسان هم برف خاصی به نظر نمیرسه . شهر دماوند برف داره ولی جالب نیست . شهر فیروزکوه هم که به نظر میرسه دقیقا در چاله بی برفی قرار داره !!
بارش واقعا ضعیف بوده

اما جالبه که تو این خشکسالی شب ژانویه میخواد تفاوت رو با شبای دیگه تو شمال ایران نشون بده

سیبری

کاربر ويژه

درود محسن عزیز

آقا چطورین با این برف و سرمای کشنده!!!!!!!!!

همین الان که نقشه ها رو نگاه کردم در نوار شمالی کشور و در واقع از جنوب کردستان تا سواحل دریای خزر و نواحی مرکزی کشور و از جمله تهران گرفته تا شمال شرق میهن از اواخر وقت روز یکشنبه و خصوصا روز دوشنبه شانس بارش برف وجود داره ولی خوب شدت بارشها زیاد نیست

فقط کیف میکنم امیر جان!
با هیچ چی به اندازه شبهای سرد پس از برف حال نمیکنم !
ممون امیدوارم بارشش بیشتر بشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت گذشته فرودگاه مشهد: 0.7 میلیمتر

بارش کل فرودگاه مشهد از این سامانه: 30 میلیمتر

ارتفاع هم اکنون برف در ایستگاه مشهد: 21 سانت

کمینه دیشب: 17.2-

دمای فعلی: 8-

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فقط کیف میکنم امیر جان!
با هیچ چی به اندازه شبهای سرد پس از برف حال نمیکنم !
ممون امیدوارم بارشش بیشتر بشه

بله دیگه از اسمی که انتخاب کردید کاملا مشخصه و با انتخاب این اسم رسما شمال شرق ایران رو سیبری اعلام کردید.

محسن جان دیروز چند تا عکس اختصاصی از هزار مسجد و چند تا هم از بینالود گرفتم ، که عکسهای هزار مسجدم تقریبا آماده است تو پس بعدی میذارمشون

سیبری

کاربر ويژه

بله دیگه از اسمی که انتخاب کردید کاملا مشخصه و با انتخاب این اسم رسما شمال شرق ایران رو سیبری اعلام کردید.

محسن جان دیروز چند تا عکس اختصاصی از هزار مسجد و چند تا هم از بینالود گرفتم ، که عکسهای هزار مسجدم تقریبا آماده است تو پس بعدی میذارمشون

بیصبرانه منتظریم استاد عزیز:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چشم اندازی از رشته کوههای هزار مسجد در غروب یک روز سرد و برفی - 7دی 1391

jzbtxnk8oxfsc8k1vvnz.jpg

xslqvgiufxkess8hzjy7.jpg

9ckxsi9u9ak8wg9aassm.jpg

4hz3mssjin9jp03wqybw.jpg

b4c0h0bj4e9z70oa2w54.jpg

f8frm1vsk0mwvay7nc2j.jpg

1288iax1etxc5jc2x97.jpg

5aynji1bvvbc1vgakwim.jpg

آخرین ویرایش:

abtinT

کاربر ويژه
تصویر ماهواره ای امروز ناسا نشون میده که ساحل شمالی دریاچه طالقان که مناطق مسکونی طالقان قرار داره هیچ برفی نیامده ! خشک خشک !!! لواسان هم برف خاصی به نظر نمیرسه . شهر دماوند برف داره ولی جالب نیست . شهر فیروزکوه هم که به نظر میرسه دقیقا در چاله بی برفی قرار داره !!

خوب علتش گرمایش خانه هاست . هرجا شهر باشه انجا گرم تره .
مگر اینکه یک سرمای شدید بیاد مثل 528 که امسال حتی به البرز هم نرسیده .

abtinT

کاربر ويژه
در این تصویر پوشش برف در خراسان البرز زاگرس و کرمان و نقاط دیگه مشخص هست و مه در خوزستان هم مشخصه .

mohamad$

کاربر ويژه
هواشناسی دمای -5 پیشبینی کرده بود ولی از دیروز صبح گرمتر شد و -2.4 شد . من هم گفتم دیشب حدود -3 میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این تصویر پوشش برف در خراسان البرز زاگرس و کرمان و نقاط دیگه مشخص هست و مه در خوزستان هم مشخصه .

درود آبتین عزیز

ممونو از اظهار لطفت .

ولی من هرچی از دیشب دارم بیرون رو نگاه میکنم حتی یک لکه ابر هم نمی بینم و خورشید هم اساسی داره میدرخشه تو آسمون همین الان!!!!!!!!!!!!!!!!!

سیبری

کاربر ويژه
کمینه دیشب
قوچان 25-
نیشابور 23-
گلمکان 20-

کلا خیلی سخته که به این سوال پاسخ بدیم چرا برخی مناطق با عرض جغرافیایی و ارتفاع یکسان کمینه متفاوتی دارن؟!مثلا شهر کرد همیشه کمینه پایین داره در صورتیکه فریدونشهر اینطوری نیست ، فک کنم این یه راز سر به مهر تو هواشناسیه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا