• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زیبایی برف در بینالود از نمایی تازه - غروب پنجشنبه 7 دی 1391

قسمت اول

l4fnauenr9l4i1vlzf0p.jpg

wd5stt4cne5j3xezu072.jpg

ehh2u59a72uzoqpz9hxe.jpg

9au0cn0mz6x0wde30kp0.jpg

67z4cbpcrzmj6sfhicx.jpg

i6ofzkvhcc3s4hz3fa85.jpg

samann

کاربر ويژه
ای جانم

صعودشون منو کشته!! یه توضیح در باره نوسان اطلس شمالی بدم دوستانی که میگن این شاخص شدیدا منفیه سخت اشتباه میکنن چون به اون عدد 0.45- توجه میکنن که این عدد میانگین 4 ماهشه!! در حالیکه اثرات تغییرات این شاخص ها دوهفته گی و نهایتا ماهانه است که اگه به ارشیوش توجه کنید به صورت ماهانه ثبت میشه پس باید گفت نوسان اطلس شمال در ماهه گذشته در فاز خنثی و منفی بسیار ضعیف بوده ..نوسان قطبیم که دیگه میخواد بچسبونه به سقف!!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
البته تهران هر سال یه ادا اصولی از خودش در میاره به عنوان مثال فکر میکنم سال 86 بود سیستمی بود که رد شده بود و رفته از ساعت 11 شب ایس پیلت یا برفدانه شروع شد من تو صدر بودم تو 10 دقیقه از لحظه شروع بارش کل اتوبان بسته شد تا 1 من تو قیطریه دور خودم میچرخیدم کل خیابونه با پوششی از یخ بسته شد اون شب قیطریه 10 سانت و سعادت اباد 20 سانت بارید همون شبی که مردم تو نیایش پارک کرده بودن پیاده رفته بودن خونشون یا تو چمران قبل پارک وی دمه صبح پر ماشین بود کنار اتوبان که پارک کرده بودن رفته بودن بعد از اون شهداری هر ساله کیسه های شن و نمک رو کنار خیابون میذاشت تااگر بازم این اتفاق افتاد مردم بتونن خودشون رو نجات بدن این در حالی بود که اون شب من به چهارراه قصر هم رفتم کاملا همه جا خشک بود بعد از اون سال تا همین پارسال شهداری هر سال نمک ها رو میزاره اما حتی یک بار دیگم این اتفاق تیفتاد اما اون سال به شکل منطقه ای و بیشتر در شرق تهران بیش از 10 بار همون مدلی بارید البته با شدت های کمتر ....
نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه که تهران برخی از سال ها حالت های انحصاری خاصی داره که بارها در همون سال تکرار میشه...پارسال برف های سنگین و متعدد و زمستان پر برف در شمالشرق شهر و خشکی شدید در شمالغرب بود
سال 83 .....
از اینا بگزریم در خصوص امسال هنوز به جمعبندی نرسیدم تهران امسال زمستون با چه الگویی میره جلو....

samann

کاربر ويژه
ای جانم

صعودشون منو کشته!! یه توضیح در باره نوسان اطلس شمالی بدم دوستانی که میگن این شاخص شدیدا منفیه سخت اشتباه میکنن چون به اون عدد 0.45- توجه میکنن که این عدد میانگین 4 ماهشه!! در حالیکه اثرات تغییرات این شاخص ها دوهفته گی و نهایتا ماهانه است که اگه به ارشیوش توجه کنید به صورت ماهانه ثبت میشه پس باید گفت نوسان اطلس شمال در ماهه گذشته در فاز خنثی و منفی بسیار ضعیف بوده ..نوسان قطبیم که دیگه میخواد بچسبونه به سقف!!

دوستان اگه به تغییرات نوسان قطبی در یک ماهه اخیر توجه کنین دلیل این افزایش و کاهش های ناگهانی شدید دما در شمال شرق, سواحل شمالی و باشدت کمتر در نیمه شمالی کشور رو متوجه میشین. هریک از این قله های ماکزیمم و مینیمم مساوی با نفوذ و پیشروی پرفشار قطبی به عرضهای جنوبی تر(قله شاخص) و تغییرات ناگهانی در جهت عکس یعنی مینیمم این شاخص مساوی به عقب نشینی پرفشار قطبی و افزایش شدید دما در نواحی مورد اشاره هست.
بنابراین با این اپدیت و دور نمای این شاخص فعلا از گرمای عجیب یک ماهه گذشته خبری نخواهد بود.

samann

کاربر ويژه
تشکر مخصوص از دوست عزیزمون امیر محسن که واقعا به نظر من توی این هوای سرد جهاد میکنن و میرن این عکسهای خوشکل رو واسمون میگیرن/

navid61

کاربر ويژه
البته تهران هر سال یه ادا اصولی از خودش در میاره به عنوان مثال فکر میکنم سال 86 بود سیستمی بود که رد شده بود و رفته از ساعت 11 شب ایس پیلت یا برفدانه شروع شد من تو صدر بودم تو 10 دقیقه از لحظه شروع بارش کل اتوبان بسته شد تا 1 من تو قیطریه دور خودم میچرخیدم کل خیابونه با پوششی از یخ بسته شد اون شب قیطریه 10 سانت و سعادت اباد 20 سانت بارید همون شبی که مردم تو نیایش پارک کرده بودن پیاده رفته بودن خونشون یا تو چمران قبل پارک وی دمه صبح پر ماشین بود کنار اتوبان که پارک کرده بودن رفته بودن بعد از اون شهداری هر ساله کیسه های شن و نمک رو کنار خیابون میذاشت تااگر بازم این اتفاق افتاد مردم بتونن خودشون رو نجات بدن این در حالی بود که اون شب من به چهارراه قصر هم رفتم کاملا همه جا خشک بود بعد از اون سال تا همین پارسال شهداری هر سال نمک ها رو میزاره اما حتی یک بار دیگم این اتفاق تیفتاد اما اون سال به شکل منطقه ای و بیشتر در شرق تهران بیش از 10 بار همون مدلی بارید البته با شدت های کمتر ....
نتیجه ای که میخوام بگیرم اینه که تهران برخی از سال ها حالت های انحصاری خاصی داره که بارها در همون سال تکرار میشه...پارسال برف های سنگین و متعدد و زمستان پر برف در شمالشرق شهر و خشکی شدید در شمالغرب بود
سال 83 .....
از اینا بگزریم در خصوص امسال هنوز به جمعبندی نرسیدم تهران امسال زمستون با چه الگویی میره جلو....

سلام زمستون ۸۵ بود که مردم تا صبح تو برف و ترافیک مونده بودن

samann

کاربر ويژه
دوستان اگه به تغییرات نوسان قطبی در یک ماهه اخیر توجه کنین دلیل این افزایش و کاهش های ناگهانی شدید دما در شمال شرق, سواحل شمالی و باشدت کمتر در نیمه شمالی کشور رو متوجه میشین. هریک از این قله های ماکزیمم و مینیمم مساوی با نفوذ و پیشروی پرفشار قطبی به عرضهای جنوبی تر(قله شاخص) و تغییرات ناگهانی در جهت عکس یعنی مینیمم این شاخص مساوی به عقب نشینی پرفشار قطبی و افزایش شدید دما در نواحی مورد اشاره هست.
بنابراین با این اپدیت و دور نمای این شاخص فعلا از گرمای عجیب یک ماهه گذشته خبری نخواهد بود.

و در نهایت سوال اخر اینکه یا توجه به صعود شدید نوسان قطبی و تاثیر پذیری شدید سواحل شمالی از این شاخص/ ایا در ادامه روزهای خوبی واسه سواحل شمالی کشور از 20 دی به بعد رقم خورد یا نه؟ سوالی است که باید منتظر بود و جوابش رو گرفت.

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار جان من کلا چند نمونه الگوی برف برای تهران دیدم .

یکیش همرفت های توچال هست که نیمه شمال شرقی تهران برف میاد که بسته به همرفت اگر قوی باشه تا شمال غرب شهر هم ممکنه برسه و در این زمان ممکنه اظراف تهران هیچ خبری نباشه

یکی شرایط همزمانی برف تهران و زاگرس هست مثل 26 دی 89 . این الگو گاهی میتونه شرایط خوبی رو برای تهران داشته باشه

یکی همزمانی با برف های سنگین در شمال شرق هست که معمولا تهران بیشتر سرد میشه تا برف چندانی بیاد . نمونش و چندین بار پارسال و امسال دیدیم .

یه الگو هم هست که سواحل خزر و دامنه های جنوبی البرز برف دارن ولی غرب کشور خبری نمیشه که این میشه اخر آذر امسال

حالا خواستم شما هم نظرتون و بگید و اینکه چرا شرایط شکل گیری الگوی برف خوب برای دامنه های جنوبی البرز سخت تر از قبل شده .

ali.doosti

کاربر ويژه
درود...
امیرمحسن عزیز عکساتون بسیارزیبابود...واقعاممنونن!
امادرمورد مثبت شدن این نوسانات ...این صعود اصلا به نفع ما نیست!بازم خشک میشیم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Great Arctic Cyclone in Summer ‘Unprecedented’: Study
  • Published: December 27th, 2012
208 47 63 0

By Michael D. Lemonick
Follow @MLemonick
It’s known as the Great Arctic Cyclone, and when it roared out of Siberia last August, storm watchers knew it was unusual. Hurricane-like storms are very common in the Arctic, but the most powerful of them (which are still far less powerful than tropical hurricanes) tend to come in winter. It wasn’t clear at the time, however, whether the August storm was truly unprecedented.
Now it is. A study published in Geophysical Research Letters looks at no fewer than 19,625 Arctic storms and concludes that in terms of size, duration and several other of what the authors call “key cyclone properties,” the Great Cyclone was the most extreme summer storm, and the 13[SUP]th[/SUP] most powerful storm -- summer or winter -- since modern satellite observations began in 1979.
An unusually strong storm formed off the coast of Alaska on August 5 and tracked into the center of the Arctic Ocean, where it slowly dissipated.
Click to enlarge image. Credit: NASA
Although it came during a season when Arctic sea ice was plunging toward its lowest levels on record, the authors couldn’t establish that the unusually large areas of open ocean contributed to the storm’s intensity.
On the flip side, they do argue that the storm contributed significantly to the breakup of the ice, and ultimately, to the record-low minimum extent of sea ice covering the Arctic.
There’s at least circumstantial evidence to support this assertion: the rate of ice loss across the Arctic Ocean in August was unusually rapid, and it’s plausible to think that the churning action of the Great Cyclone helped fragment the already thin ice, letting it melt or disperse more easily.
But in the storm’s immediate aftermath, some experts argued that the ice would have vanished in any case.
“The place with the biggest loss was the East Siberian Sea, where the ice was already poised to go,” Mark Serreze, director of the National Snow and Ice Data Center (NSIDC) in Boulder, Colo., told Climate Central in August when Arctic sea ice was on pace for a record low. And in an email sent the day after Christmas, Serreze reiterated his doubts. “I’m still skeptical that it had a big effect. I think there will be a paper or two on this coming out fairly soon and I would be surprised if they conclude otherwise.”
As for the storm itself, it’s reasonable to wonder if climate change more broadly, if not the loss of sea ice in particular, was a factor in its surprising intensity. On that score, the evidence may be more than circumstantial. Arctic experts say the region has entered a “new normal” in terms of snow and ice cover, and perhaps of weather patterns as well.
Those weather patterns may already be having ripple effects further south in the form of colder, snowier winters in the U.S. and Europe, at least some of the time. And in a 2004 paper, scientists concluded that Arctic cyclones increased in both number and intensity during the second half of the 20[SUP]th[/SUP] century; another study, published in 2009, projected an increase in the number and intensity of summer cyclones by the 2100.
For Arctic storms, as for so many other climate-related events, including droughts, heat waves and killer storm surges, the term “unprecedented” is likely to be getting quite a workout over coming decades.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
سامیار جان من کلا چند نمونه الگوی برف برای تهران دیدم .

یکیش همرفت های توچال هست که نیمه شمال شرقی تهران برف میاد که بسته به همرفت اگر قوی باشه تا شمال غرب شهر هم ممکنه برسه و در این زمان ممکنه اظراف تهران هیچ خبری نباشه

یکی شرایط همزمانی برف تهران و زاگرس هست مثل 26 دی 89 . این الگو گاهی میتونه شرایط خوبی رو برای تهران داشته باشه

یکی همزمانی با برف های سنگین در شمال شرق هست که معمولا تهران بیشتر سرد میشه تا برف چندانی بیاد . نمونش و چندین بار پارسال و امسال دیدیم .

یه الگو هم هست که سواحل خزر و دامنه های جنوبی البرز برف دارن ولی غرب کشور خبری نمیشه که این میشه اخر آذر امسال

حالا خواستم شما هم نظرتون و بگید و اینکه چرا شرایط شکل گیری الگوی برف خوب برای دامنه های جنوبی البرز سخت تر از قبل شده .
بزار یکم بیشتر بررسی کنم کاش دوستان هم بیشتر نظراتشونو بگن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Extreme Weather 101: Rising Temps & Snowstorms
  • Published: December 27th, 2012
18 12 2 0

Can a warming planet really play a role in big snowstorms? In Extreme Weather 101, scientist Jay Lawrimore and meteorologist Dan Satterfield detail how increased temperatures can affect the formation of snowstorms that can blanket and paralyze a city.

ali.doosti

کاربر ويژه
آخرش نفهمیدیم دریای سرخ بلاک شده سیستم شمالیه جنوبیه...نروژ واس ما حدود2 م.م زده ولی تهران صفر!آخه از شمال ما چیزی نمیاد که...
نروژو accu هم برای شنبه یکشنبه و دوشنبه بعد بارش خوبی پیش بینی کردن(صرفاجهت اطلاع...هزار دور میچرخه تا 7 روز دیگه!)

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to www.fnmoc.navy.mil, but we can't confirm that your connection is secure.
Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

What Should I Do?

If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا