• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]نقشه پیش بینی بارش برای امروز (طی۲۴ ساعت آینده) [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]
casia3.24hr.png

هواشناسی جزیره[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]

 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] پیش بینی دوهفته ای بارش
prec9.png

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]نقشه رعد و برق نیم ساعت گذشته ( نقاط آبی وقرمز نشان دهنده رعدوبرق اند)
L_plot_weather_map.jpg

L_plot_weather_map.jpg

هواشناسی جزیره
 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تصاویر ماهواره ای از اقیانوس هند و دریای عرب
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]
irnm5.GIF

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]
afghan_sat_720_usen.jpg

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] وضعیت طوفان های حاره ای درشمال اقیانوس هند
I.png

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]وضعیت طوفان های حاره ای در کل جهان
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]
current.png

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دمای سطح دریاها ووضعیت طوفانهای حاره ای در کل جهان [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]
gl_sst_mm.gif



[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]نقشه تاثیر پرفشار جنب حاره ای
msl_uv850_z500%21Geopotential%20500%20hPa%20and%20Temperature%20at%20850%20hPa%210%21Africa%21pop%21od%21oper%21public_plots%212012072212%21%21chart.gif

هواشناسی جزیره
 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی دما و بارش"سایت هواشناسی فارس"
"اسفند،فروردین و اردیبهشت"
%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B43%285%29.jpg

%D8%AF%D9%85%D8%A73%285%29.jpg

 

sinaet

متخصص بخش فوتبال

تخریب طبیعت عامل افزایش سیلاب

ها در کشور



سیلاب‌های اخیر نه تنها در شهرها که در جاده‌ها هم مشکل آفرین بود تا آنجا که جاده قزوین - رشت، رودبار و فومن و نقاطی دیگر از کشور مسدود شد.

کارشناسان می‌گویند تخریب پوشش گیاهی، ساخت‌وساز در مسیر آبراهه‌های طبیعی، نابودی اکوسیستم‌های جنگلی و گیاهی در ارتفاعات و دخالت‌های غیرمسئولانه در طبیعت از عوامل اثر‌گذار در بروز این سیلاب‌هاست.
دکتر حسن روحی پور متخصص بیابان، در این باره به همشهری گفت: پوشش جنگلی و گیاهی به‌عنوان عامل نگهدارنده، مانع بروز رواناب‌ها و به تبع آن سیلاب شود. این درحالی است که ایجاد سازه‌های ناهمگون با طبیعت و رها کردن این سازه‌ها بدون آنکه مدیریتی در باره آنها اعمال شود می‌تواند عامل بروز سیلاب باشد.
از جمله جاده‌هایی که ساخته می‌شود علاوه بر مسدود کردن آبراهه‌های طبیعی باعث کم شدن سطح نفوذ بارندگی به داخل خاک می‌شود. در عین حال، بروز سیلاب متأثر از فاکتورهای متعدد است که از آن جمله می‌توان به‌شدت بارندگی، میزان پوشش گیاهی و ساخت‌وساز در مسیر آبراهه‌ها اشاره کرد.
دکتر عبدالرسول تلوری، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری، از منظر دیگری با متمرکز شدن روی سیلاب‌های اخیر در شهرها گفت: علت اصلی این سیلاب‌ها آن است که در شهرهای بزرگ جهان، تمام آبگذرهاو آبروهای شهر اعم از کوچه و خیابان متناسب با بارش‌های احتمالی طراحی و ساخته می‌شود.
وی افزود: متأسفانه با توجه به طراحی‌هایی که در گذشته بدون مطالعه و بدون در نظر گرفتن حداکثر میزان بارش‌های احتمالی برای بارندگی و آب‌های سطحی در کلانشهرها صورت گرفته، مسیرهای آبرو متناسب با بارش‌ها نیست. به گفته وی، طی دهه‌های اخیر شهرها به‌شدت توسعه یافت در حالی که کانال‌ها و آبروهای موجود در شهرها به‌ویژه کلانشهرها با وضعیت کنونی شهر همخوانی ندارد در نتیجه هنگام بارندگی اغلب ما شاهد آبگرفتگی معابر هستیم.
تخریب مسیر آبراهه‌ها
دکترحسین آخانی، استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه سیلاب به تنهایی پدیده‌ای ناگوار برای طبیعت نیست، تصریح کرد: سیلاب در مناطق خشک به‌ویژه در مناطق شور حالت پاکسازی طبیعت را دارد به عبارت دیگر با شستن نمک از سطح زمین مانع بیابانزایی می‌شود. برای نمونه اگر در خوزستان سیل جاری نشود دشت‌های حاصلخیز به شوره زار غیرقابل کشت تبدیل می‌شود.
این پژوهشگر گیاه شناس در باره بروز سیلاب و جنبه‌های منفی آن به همشهری گفت: در حال حاضر، بسیاری از مسیرهای طبیعی آبراهه‌ها را که طی هزاران سال با توجه به شرایط ژئومورفولوژی منطقه شکل گرفته‌اند اشغال کرده‌ایم؛ نتیجه آنکه هنگام ریزش بارش‌های غیرمتعارف، این آبراهه‌ها نمی‌توانند پاسخگو باشند و باعث بروز سیلاب‌های مخرب می‌شوند. سیلی که چند سال پیش در قم حادث شد و خسارات قابل‌توجهی به‌بار آورد ناشی از ساخت‌وساز در بستر رودخانه قم بود. در واقع سیلی اتفاق نیفتاده بود بلکه تصرف بستر رودخانه باعث ایجاد سیل شده بود. آخانی در ادامه خاطر نشان کرد: اینکه یک باران با حجم نسبتا زیاد در سطح کشور باعث بروز سیلاب می‌شود ناشی از تخریب پوشش گیاهی و همچنین از بین رفتن توازن هیدرولوژی کشور است که عمدتا به‌دلیل سدسازی ایجاد شده است. وقتی رودخانه‌ای را با سد مسدود می‌کنیم بدیهی است که رودخانه خشک می‌شود و هنگام بارندگی، پوشش طبیعی منطقه که به‌شدت آسیب دیده قادر به جذب آب نیست و به همین دلیل سیل جاری می‌شود.
افزایش برهنگی خاک
مهندس درویش، کارشناس محیط‌زیست معتقد است: رخدادی که به افزایش سیل منجر شد ناشی از آن بود که در اسفندماه امسال 93‌درصد از سطح کشور با خشکسالی شدیدی روبه‌رو شد در حالی که ما در این برهه زمانی بیشترین ریزش‌های آسمانی را انتظار داریم. این وضعیت غیرقابل پیش‌بینی سبب شد رطوبت در همه عرصه‌های مرتعی و جنگلی به‌شدت کاهش یابد؛ وقتی خاک خشک باشد استعداد سیل خیزی بالا می‌رود و در این شرایط شدت بارش سبب فرسایش پاشمانی می‌شود. این نوع فرسایش، ساختار خاک دانه‌ها را از بین می‌برد و هرچه خاک دانه‌ها خشک‌تر باشد ضربه پذیری آنها بیشتر شده و مانع نفوذپذیری آب می‌شود. بروز سیلاب‌های اخیر نیز ناشی از همین وضعیت بود.
درویش مسئله را فراتر از سیلاب‌های اخیر مطرح کرد و گفت: ماجرای اصلی افزایش برهنگی خاک است. برای نمونه، ما در منطقه غرب کشور سطح گسترده‌ای از جنگل‌های زاگرس را از دست دادیم. وقتی خاک برهنه می‌شود میزان اصابت مستقیم باران به زمین زیاد خواهد شد و در چنین شرایطی که پوشش گیاهی از بین رفته زمین چتر حفاظتی خود را از دست می‌دهد و در پی آن، فرسایش پاشمانی افزایش می‌یابد و نتیجه آن بروز سیلاب‌های مخرب است.
دکتر پیمان یوسفی آذر، دانش‌آموخته علوم جنگل داری از نگاه تخصصی خود به بررسی مسئله پرداخت و گفت: با توجه به اینکه بخش وسیعی از کشور ما کوهستانی است اگر این کوهستان‌ها با پوشش گیاهی همراه نباشد زمین بیشتر در معرض باران قرار می‌گیرد و همین مسئله باعث بروز رواناب‌ها و در نهایت سیلاب می‌شود.
دکتر پیمان یوسفی آذر، دانش‌آموخته علوم جنگل داری، یکی از مهم‌ترین دلایل بروز سیل را تخریب جنگل و مرتع در حوزه‌های بالادست عنوان کرد و افزود: وقتی پوشش گیاهی وجود نداشته باشد قطرات باران با شدت به زمین برخورد می‌کند و نفوذپذیری آب به درون خاک به‌شدت کاهش می‌یابد. برای مثال، نفوذپذیری باران در اراضی مرتعی2 تا 3 و در عرصه‌های جنگلی 8 تا 10 برابر زمین عاری از گیاه است. وقتی زمین فاقد پوشش گیاهی باشد بروز سیل امری طبیعی است.
عضو هیأت مدیره انجمن علمی جنگلبانی ایران در پایان گفت: اندام گیاهی جلوی ضربات باران را در برخورد با زمین می‌گیرد و ریشه‌های گیاه با ایجاد خلل و فرج در خاک، آن را به‌صورت یک اسفنج در می‌آورد که باعث جذب آب و هدایت آن به سفره‌های زیر زمینی می‌شود. با وجود این، تخریب پوشش گیاهی و بی‌توجهی به اکوسیستم‌های جنگلی همچنان ادامه دارد.

هواشناسی ایران

 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
احتمالا همونجاست، چون هم منظره شمالی مربوط به فرودگاهه و هم این عکس در سایت هواشناسی استان موجوده

پس درست است تصویر مربوط به همان جایی است که شما می فرمایید زیرا من این عکس را از سایت هواشناسی استان گرفتم.:گل:
 

Rastegari

Banned
دوست عزیز کدام فرهنگ به شما اینطور آموخته که در یک جمع عمومی متشکل از افراد مختلف با این ادبیات بی ملاحظه ی بی ادبانه صحبت کنید؟!احترام شما به این جمع در کلماتی که به کار میبرید نهفته میشه، این تاپیک رو با یک مکان دیگری اشتباه گرفتید احیاناً!


چندین و چند سایت رسمی این ضرب المثل رو گذاشتن!

مثال: http://www.ayeneh.net/proverb/viewProverb.aspx?Proverbid=963&Letter=ش&CatName=ش

در کل ببخشید.
راستی مدیر های اینجا { امیرمحسن و مهرداد }خیلی خوب هستند. :atish:

پیشاپیش عید نوروز رو هم به شما و تمام مرندی ها تبریک می گم. :گل:
 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
پیش بینی وضع هوا با خمیر دندان !
L129350863767.jpg

رویای "دیوید کار" مبتکر "مدیا لب" موسسه تکنولوژی ماساچوست این بود که یک روز صبح وقتی از خواب بیدار شد بدون اینکه پنجره را باز کند تنها با مسواک زدن بفهمد که وضعیت هوا چگونه است.

در این راستا دستگاهی به نام "طعم باران را می چشد" (Tastes Like Rain) را اختراع کرده است که طعم خمیردندان را برپایه تغییرات آب و هوایی تغییر می دهد.

این دستگاه که در حال حاضر تنها نمونه آزمایشی آن ساخته شده به یک رایانه برپایه سیستم عامل "لینوکس" متصل است.

این رایانه مجهز به رایانه ای است که می تواند با استفاده از پیش بینی های وضعیت هوا دمای ثبت شده در روزهای گذشته را با دمای فعلی مقایسه کند.


در این تصویر، ظرف پخش کننده خمیر دندان، خمیر به رنگ آبی را خارج کرده است که نشان می دهد احتمال بارش باران وجود دارد.

به این ترتیب به "ظرف پخش کننده" خمیر دندان نشان می دهد که به چه طعم و چه رنگی از خمیردندان نیاز است.

این ظرف پخش کننده، اگر هوا سرد باشد خمیردندان با طعم نعناع، اگر هوا گرم باشد خمیردندان با طعم دارچین و خمیر آبی رنگ اگر احتمال آمدن باران وجود داشته باشد را خارج می کند.

براساس گزارش Cnet، این مخترع "ام. آی. تی" اظهار داشته است که محصول نهایی می تواند با یک باتری ولتاژ کم و یک رایانه جنبی کوچک عمل کند.
 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
کارو کایوک وود هنگامی که متوجه شد گردنبندش درست وسط پخش زنده اخبار هواشناسی از لباسش آویزان شده است بعد از مدتی خودداری ناگهان خندید.به گزارش پارس ناز این گزارشگر 51 ساله گوینده خبر هواشناسی در شبکه بی بی سی است که زمان پخش اخبار هواشناسی صبح دیروز گردنبندش پاره شد و این باعث شد برنامه زنده که روی آنتن بود نیمه کاره به دلیل خندیدن مجری اش برای مدت کوتاهی رها شود.

زمانیکه هنوز ثانیه هایی از شروع خبر نگذشته بود ناگهان گردنبد وی پاره شد اما وی همچنان با خونسردی به اخبار ادامه داد تا اینکه 30 ثانیه بعد گردنبند از لباس وی آویزان شد. او هنوز هم سعی داشت تا خونسردی اش را حفظ کند اما ناگهان کنترلش را از دست داد و با صدای بلند خندید.​
او داشت روی نقشه پشت سرش ابرهای باران زایی که از اسکاتلند وارد خاک انگلستان میشدند را نشان میداد که ناگهان گفت : وای خدای من گردنبند من همین الان افتاد. او جلوی خنده اش را گرفت و با دستش سعی در پنهان کردن خنده اش داشت و با صدایی که از شدت خنده فرو خورده میلرزید به اخبار ادامه داد و ناگهان در آخر بخش خبری با صدای بلند شروع به خندیدن کرد.​
سایت پارس ناز
 

sinaet

متخصص بخش فوتبال
امروز


casia3.24hr.png


روز دوم


casia3.48hr.png


روز سوم


casia3.72hr.png



روز چهارم


casia3.96hr.png



روز پنجم


casia3.120hr.png



روز ششم


casia3.144hr.png




مدل بارشWRFسایت هواشناسی کرمانشاه

روزاول

rain24H1.gif


روزدوم
rain24H2.gif


روزسوم
rain24H3.gif


روزچهارم
rain24H4.gif


روزپنجم
rain24H5.gif





پیش بینی بارش ۷ روز آینده نمای خاورمیانه


امروز


mide_qpf_day1.png



روز 2


mide_qpf_day2.png



روز 3


mide_qpf_day3.png



روز 4


mide_qpf_day4.png



روز 5


mide_qpf_day5.png



روز 6


mide_qpf_day6.png



روز 7


mide_qpf_day7.png




مجموع بارش 5 روزآینده


mide_qpf_120hr_msg1.png













پیش بینی بارش ۷ روز آینده نمای آفریقا

امروز

Rafravn244.png


روز دوم

Rafravn484.png


روز سوم
Rafravn724.png



روز چهارم

Rafravn964.png


روز پنجم

Rafravn1204.png


روز ششم

Rafravn1444.png



روز هفتم

Rafravn1684.png




هواشناسی ایران
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا