• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه

Rastegari

Banned
تازه با وجود ارتفاع زیادی که داره تعداد روزهای با بارش برفش در ماه مارس هم فقط 1.2 روز هستش که از رشت هم کمتره

بوشهر و شیراز مثلا اگه دما 5- باشه زمانی که هوا بخواد داخل همون روز ابری بشه هوا حداقل 6 درجه گرمتر میشه مثلا میشه 1 درجه.

ولی یه شهری مثل یاسوج و شهرکرد زمانی که هوا ابری میشه و می خواد بارون یا برف بیاد هوا گرم نمیشه بلکه در زمان بارش هوا خیلی خنک تر هم میشه!

یاسوج هم همش نباید نگاه دماش کنیم! و بگیم یاسوج 5- و شیراز هم 5- بلکه باید به نکات دیگه مثل میزان رطوبت و خشکی هوا . پوشش گیاهی و جنگلی. پوشش زمین و... هم توجه کنیم. همین نزدیکی یاسوج به کوه های مثل دنا خودش خیلی تاثیر داره و شب ها از لابه لای کوه ها بلند یاسوج نسیم های خنکی میاد که دما هوا رو کاهش میده.

مثلا نسیم توچال در ویکیپدیا: http://fa.wikipedia.org/wiki/نسیم_توچال

ماهان.

کاربر ويژه
بوشهر و شیراز مثلا اگه دما 5- باشه زمانی که هوا بخواد داخل همون روز ابری بشه هوا حداقل 6 درجه گرمتر میشه مثلا میشه 1 درجه.

ولی یه شهری مثل یاسوج و شهرکرد زمانی که هوا ابری میشه و می خواد بارون یا برف بیاد هوا گرم نمیشه بلکه در زمان بارش هوا خیلی خنک تر هم میشه!

یاسوج هم همش نباید نگاه دماش کنیم! و بگیم یاسوج 5- و شیراز هم 5- بلکه باید به نکات دیگه مثل میزان رطوبت و خشکی هوا . پوشش گیاهی و جنگلی. پوشش زمین و... هم توجه کنیم. همین نزدیکی یاسوج به کوه های مثل دنا خودش خیلی تاثیر داره و شب ها از لابه لای کوه ها بلند یاسوج نسیم های خنکی میاد که دما هوا رو کاهش میده.

مثلا نسیم توچال در ویکیپدیا: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%85_%D8%AA%D9%88%DA%86%D8%A7%D9%84

یکی از معیارها برای مقایسه‌ی دو نقطه مقدار عدد دمای هواست. در ضمن دمای بوشهر هیچ‌وقت به 5- نمی‌رسه.

Rastegari

Banned
یکی از معیارها برای مقایسه‌ی دو نقطه مقدار عدد دمای هواست. در ضمن دمای بوشهر هیچ‌وقت به 5- نمی‌رسه.

من گفتم مثلا.

یاسوج در غرب فارس بین اون کوه های بلند:

Fars_Province_Topography.png

اینم جالبه!!!:

Alborz_mountain_topography.png

پسرخاله

کاربر ويژه
فکر میکنم نیشابور یکم پایینتریه، متاسفانه روی این نوع نقشه ها نشونی دقیقی وجود نداره که بشه با دقت نقطه رو مشخص کرد
فکر کنم حق با شماست :گل: الان دقت کردم دیدم جنوبه غربه اون نقطه زرد تقریبا نیشابوره.
خلاصه اونجا هم بارش از شدت خوبی برخورداره به نظرت شانسه بارش برف در مشهد بیشتره یا نیشابور؟

rahsazan

کاربر ويژه
فکر کنم حق با شماست :گل: الان دقت کردم دیدم جنوبه غربه اون نقطه زرد تقریبا نیشابوره.
خلاصه اونجا هم بارش از شدت خوبی برخورداره به نظرت شانسه بارش برف در مشهد بیشتره یا نیشابور؟
والا من نقشه خونی بلد نیستم
ولی شاید چون نیشابور کمی غربیتره برف در ساعتهایی بباره، مشهد هم که بعیده مگه غربش برف بیاد سمت خونه امیرمحسن

Rastegari

Banned
آقا یکم مثبت فکر کنید

من دارم یه شهر خوش آب و هوا معرفی می کنم. بنظرم یاسوج می تونه به یه شهر با کلاس تبدیل بشه.

من دارم یه مرکز استان مثال میارم که در آینده شاید یه شهر مهم در ایران تبدیل بشه که هوای خوشی هم داشته باشه

شما می گید آبعلی و فیروزکوه و فلان و بیصار!!! آخه اینا در آینده چی می خوان بشن؟ همینطوری می مونند ولی یه مرکز استان جای پیشرفت بسیاری داره.

من می گم یاسوج 1800 متر ارتفاع داره شما باید بگید تبریز یا اصفهان و مشهد! نه بیاید ارتفاعات البرز مثل دیزین رو برای من مثال بزنید!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بجنورد،از 22 میل بارش حدود 5میل برف در دمای 4 درجه و 6میل برف در دمای 1 درجه پیش بینی شده!!

Tuesday19 MarchWednesday20 MarchThursday21 MarchFriday22 MarchSaturday23 MarchSunday24 MarchMonday25 MarchTuesday26 MarchWednesday27 March
10.png
01d.png
04.png
03d.png
01d.png
01d.png
05d.png
01d.png
01d.png
10°13°17°18°14°
16 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.1 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.315.png
vindpil.0025.295.png
vindpil.0025.120.png
vindpil.0000.305.png
vindpil.0025.110.png
vindpil.0025.195.png
vindpil.0025.275.png
vindpil.0000.310.png
vindpil.0025.115.png

پسرخاله

کاربر ويژه
آقا یکم مثبت فکر کنید

من دارم یه شهر خوش آب و هوا معرفی می کنم. بنظرم یاسوج می تونه به یه شهر با کلاس تبدیل بشه.

من دارم یه مرکز استان مثال میارم که در آینده شاید یه شهر مهم در ایران تبدیل بشه که هوای خوشی هم داشته باشه

شما می گید آبعلی و فیروزکوه و فلان و بیصار!!! آخه اینا در آینده چی می خوان بشن؟ همینطوری می مونند ولی یه مرکز استان جای پیشرفت بسیاری داره.
بنده وارده بحث نشده و نخواهم شد. فقط اینو بگم که جای آبعلی و فیروزکوه رو هیچ جایی نشاید گرفت!
شما اگه به قوله خودت داری یه جارو معرفی میکنی لزومی نداره که منطقه ی دیگه ای از کشور رو زیره سوال ببری اونم چه جایی رو دست گزاشتی آبعلی و فیروزکوه که طبیعت و اقلیم و پیست و . . . دیدنه اونها آرزوی خیلیهاست. ختم النساء

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا