aria_tehran
کاربر ويژه
از غرب به شرقه؟اینجا هم باد گرفته در حد تیم ملی
از غرب به شرقه؟اینجا هم باد گرفته در حد تیم ملی
برو به قسمت آب و هوا یاسوج در ویکیپدیا. { البته آمارش یه ایراداتی هم داره! }
اینجا : http://fa.wikipedia.org/wiki/یاسوج
تازه با وجود ارتفاع زیادی که داره تعداد روزهای با بارش برفش در ماه مارس هم فقط 1.2 روز هستش که از رشت هم کمتره
بوشهر و شیراز مثلا اگه دما 5- باشه زمانی که هوا بخواد داخل همون روز ابری بشه هوا حداقل 6 درجه گرمتر میشه مثلا میشه 1 درجه.
ولی یه شهری مثل یاسوج و شهرکرد زمانی که هوا ابری میشه و می خواد بارون یا برف بیاد هوا گرم نمیشه بلکه در زمان بارش هوا خیلی خنک تر هم میشه!
یاسوج هم همش نباید نگاه دماش کنیم! و بگیم یاسوج 5- و شیراز هم 5- بلکه باید به نکات دیگه مثل میزان رطوبت و خشکی هوا . پوشش گیاهی و جنگلی. پوشش زمین و... هم توجه کنیم. همین نزدیکی یاسوج به کوه های مثل دنا خودش خیلی تاثیر داره و شب ها از لابه لای کوه ها بلند یاسوج نسیم های خنکی میاد که دما هوا رو کاهش میده.
مثلا نسیم توچال در ویکیپدیا: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B3%DB%8C%D9%85_%D8%AA%D9%88%DA%86%D8%A7%D9%84
یکی از معیارها برای مقایسهی دو نقطه مقدار عدد دمای هواست. در ضمن دمای بوشهر هیچوقت به 5- نمیرسه.
ولی من نقشه ایرانو میبینم باید همونجا باشه هاسلام بر دوستان عزیز:گل:
نه هومن جان فکر کنم اونجا یه منطقه ای بین قوچان تا گلبهار باشه
نیشابور کمی پایینتره
من گفتم مثلا.
یاسوج در غرب فارس بین اون کوه های بلند:
ماهان لزومن توجیه کردنه همه افراد بر مواضعی که پافشاری میکنن وظیفه ی شرعی انسانی و عقلانی نیست!یکی از معیارها برای مقایسهی دو نقطه مقدار عدد دمای هواست. در ضمن دمای بوشهر هیچوقت به 5- نمیرسه.
مناطق با ارتفاع 1800 متر در دامنههای شمالی البرز گاهی تا آخر فروردین هم پوشیده از برف هستند!
فکر میکنم نیشابور یکم پایینتریه، متاسفانه روی این نوع نقشه ها نشونی دقیقی وجود نداره که بشه با دقت نقطه رو مشخص کردولی من نقشه ایرانو میبینم باید همونجا باشه ها
ماهان لزومن توجیه کردنه همه افراد بر مواضعی که پافشاری میکنن وظیفه ی شرعی انسانی و عقلانی نیست!
فکر کنم حق با شماست :گل: الان دقت کردم دیدم جنوبه غربه اون نقطه زرد تقریبا نیشابوره.فکر میکنم نیشابور یکم پایینتریه، متاسفانه روی این نوع نقشه ها نشونی دقیقی وجود نداره که بشه با دقت نقطه رو مشخص کرد
خب نتیجه ی صحبتتون مسلما روشن شدن حقیقت و توجیه شدنه فردی است که بر تفکر یا باوری غلط پافشاری میکرده دیگه!قرار نیست کسی رو توجیه کنم. داریم صحبت میکنیم.
والا من نقشه خونی بلد نیستمفکر کنم حق با شماست :گل: الان دقت کردم دیدم جنوبه غربه اون نقطه زرد تقریبا نیشابوره.
خلاصه اونجا هم بارش از شدت خوبی برخورداره به نظرت شانسه بارش برف در مشهد بیشتره یا نیشابور؟
Tuesday19 March | Wednesday20 March | Thursday21 March | Friday22 March | Saturday23 March | Sunday24 March | Monday25 March | Tuesday26 March | Wednesday27 March |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7° | 5° | 10° | 8° | 13° | 17° | 18° | 8° | 14° |
16 mm precipitation per 24 hours | 6 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 7 mm precipitation per 24 hours | 6 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
بنده وارده بحث نشده و نخواهم شد. فقط اینو بگم که جای آبعلی و فیروزکوه رو هیچ جایی نشاید گرفت!آقا یکم مثبت فکر کنید
من دارم یه شهر خوش آب و هوا معرفی می کنم. بنظرم یاسوج می تونه به یه شهر با کلاس تبدیل بشه.
من دارم یه مرکز استان مثال میارم که در آینده شاید یه شهر مهم در ایران تبدیل بشه که هوای خوشی هم داشته باشه
شما می گید آبعلی و فیروزکوه و فلان و بیصار!!! آخه اینا در آینده چی می خوان بشن؟ همینطوری می مونند ولی یه مرکز استان جای پیشرفت بسیاری داره.