• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خوشبحالت من خیلی دوست دارم یه بار برم سمته گرگانو علی آباد ولی هنوز قسمت نشده:ناراحت:

:گریه::گریه::گریه:،آخی!!جدا هنوز نیومدی سمت گرگان و علی آباد؟؟خیلی جای توپیه!!من حاضرم واسه همیشه علی آباد زندگی کنم ولی حیف که نمیشه!!ایشاالله هرچه زودتر بیای سمت ما{همین عید بیای علی آباد}

پسرخاله

کاربر ويژه
رکوردار بارش 24 ساعت گذشته از :

مرند 23/8

سردشت با 18/6

و مریوان 14/3 میلیمتر

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
از آسمان غربه تهران الان ابرهای کومولینبوس رویت میشه امیدوارم رگبارورعدوبرق داشته باشیم.

pokerface

متخصص هواشناسی
huj2wtbdmfk7mewtpcs2.png

nojeana

کاربر ويژه
خواهش می‌کنم قربان. شاعر می‌گه: بهشت آنجاست که آزاری نباشد / بهشت آنجاست کسی را با کسی کاری نباشد!
واقعیتش رو بخواین بنده بیشتر دلم برای مرغ ترش و فسنجان و میرزاقاسمی مادر جان تنگ شده تا چیزهای دیگه!
واقعیت رو گفتی ماهان
دیروز رفتم نهاوند فرصت برا عکاسی نشد در واقع کاری بود فقط دو عکس گرفتم یکی بالکون خونه مون و یکی تو مسیر فیروزان و من هم فکرش رو می کنم فقط برا طبیعت نهاوند و گرین تنگ شده تا خود شهر و مردم

nojeana

کاربر ويژه
این چهل نابالغان از حیاط خونمون خوب پر برف و بدون چین و چروک سمت راست عکس گرین سه خال رو داریم که کم برف تر است
jg0qpvopgvoskk6b73l3.jpg

و اینم بسمت فیروزان از راست به چپ بزرگترین کوهها گرین فارسبان - گنبد کبود - ابتدای گرین گیان هم مشخصه . خوب دیگه شب شد پریشب 1100 اندیشه راه افتادم 400 نهاوند بودم و دیشب 800 را افتادم امروز 0100 رسیدم
iaz99glqxll5uspmah.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
هوا حسابی داره تیره میشه سمت شمالم ابرا ابی هستن رنگشون:سکوت:
فکر کنم فقط بادوخاک بشه!
به نظرم با این نقشه ها تا 1 هفته دیگه تهران و ورامین بارشه خوبی ندارن:ناراحت: ولی شنبه به نظر میاد بارش نیمه غربی کشور خوب باشه

mohamad_73

کاربر ويژه
خدا کنه هومن بارش داشته باشیم زیاد امیدی به روزهای دیگه ندارم
من میرم تا شب دوباره برگردم

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق نقشه رادار از ساعات اندکی دیگه بارش شدید برف دوباره شروع می‌شه

Capture.JPG

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزيزاز اين نقشه چه اطلاعاتي ميشه استخراج كرد؟

eahisig12.gif

كومولونيمبوس توي غرب ايران هست ؟

ماهان.

کاربر ويژه
از این برفه خوشم اومد چون پودری نبود و مثل برف‌های شمال در دمای صفر و نزدیک به صفر بارید

DSC_0365.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درودی دوباره

هم اکنون از گرگان تماس گرفتن و گفتن که هوا بشدت خراب شده!!آسمان بجنورد همچنان پوشیده از ابرای سیروسی است،حدودا 2 ساعت دیگه میریم آشخانه و ساعتای 11 به سمت علی آباد حرکت میکنیم،امیدوارم جنگل گلستان بسته نشه با توجه به شروع زودهنگام بارش های شدید!!!

Rastegari

Banned
این آتیش زدن لاستیک در چهارشنبه سوری مزخرفترین کار ممکن هستش. نه تنها بوی بدی میده و برای انسان خطرناکه بلکه لایه ازون رو هم نازک می کنه! حتما روی آب و هوا هم تاثیر داره دیگه!

خطرات زیادی هم برای جانوران و گیاهان و محیط زیست داره

~~~

دلفین رودخانه‌ای چین در سال ۲۰۰۷ منقرض شده اعلام شد.
دانشمندان بر این باور هستند که نازک شدن لایه ازون پوست نهنگ ها و دلفین ها رو می سوزونه!

Lipotes_vexillifer.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا