Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
خلاصه محمد رضا جان
زیادبا من شوخی نکن که خطرناکه:خنده2:
در مورد سیستم بعدی توضیح میدید امیر محسن جان ؟ ولی مثل اینکه اونم به درد ما نمیخوره با توجه به این نقشه . چرا ؟
خلاصه محمد رضا جان
زیادبا من شوخی نکن که خطرناکه:خنده2:
سلام استاد مهدی عزیز
امروز تحلیل نقشه چی دارید واسمون.
بنظرت پیش بینی برف سایت ودر داتکام برای مشهد چند درصد احتمال تحقق داره:گل:
سلام
با اين سرعت افتضاح اينترنت مگه ميشه نقشه ها رو چك كرد تا نقشه ها بالا مياد نصف ترافيكم ميره. مخابرات هم قبلا خوب بود حداقل اينترنت طرح نامحدود داشت الان اون هم محدودش كرده.
والله weather.com و intellicast كه ظاهرا هر دو از يك مدل پيروي ميكنند بر اين اعتقادند كه دماي حداقل در اوايل بامداد چهارشنبه به صفر ميرسد و به همين خاطر براي اوايل بامداد چهارشنبه برف در نظر گرفتند كه با طلوع آفتاب و افزايش دما تبديل به باران( Snow changing to rain ) خواهد شد.
ولي ميتوان گفت در خوش بينانه ترين حالت كه اگر برفي هم در مشهد بباره در همان ساعات اول بامداد چهارشنبه و قبل طلوع آفتاب خواهد بود و بعيده كه زمين سفيدپوش بشه.
وا :تعجب2::تعجب2:این من هستم و اونم یه دونه بلور برف نیمه آب شده روی لباس بندهست که بغلاش یه دونه snow grain افتاده! :گل:
سایز عکس: 122 کیلوبایت!
مشاهده پیوست 21967
لامصب اصن عکساش فوق هنری شده!! برم توی جشنوارههای عکاسی شرکت بدمش :تعجب2:وا :تعجب2::تعجب2:
:تعجب2::98::98::86:لامصب اصن عکساش فوق هنری شده!! برم توی جشنوارههای عکاسی شرکت بدمش :تعجب2:
کدوم جاده عزیز جان؟ (به قول ماهان)آخ جون رعد و برق
وضیعت جاده فردا چه طوره برف میاد؟
نوید آواتارت عکسه خودته؟ :10::15:شوخی :39:محمد رضاجان اون روز جالب بود!!!
ساعت 12:30 منطقه آب و برق و نیرو هوایی 25 سانت برف داشت .... در حالی که مرکز شهر 2-3 سانت!!!!!!!!!!
برف مرکز و شرق شهر از بعد از ظهر تازه جوون گرفت!!
نوید آواتارت عکسه خودته؟ :10::15:شوخی :39: