• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
hurrican-smiley.gif

twister-smiley.gif

weather-smiley.gif

خلاصه محمد رضا جان

زیادبا من شوخی نکن که خطرناکه:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در مورد سیستم بعدی توضیح میدید امیر محسن جان ؟ ولی مثل اینکه اونم به درد ما نمیخوره با توجه به این نقشه . چرا ؟

محمد جان متاسفانه با آپدیتهای فعلی اون سیستم هم برای تهران و نواحی غربی کشور مطلوب نیست:ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
hurrican-smiley.gif

twister-smiley.gif

weather-smiley.gif

خلاصه محمد رضا جان

زیادبا من شوخی نکن که خطرناکه:خنده2:

ما مخلص شما هم هستیم ، دیگه گردباد رو بیخیال:تعجب2:
با اصلاح صحبت قبلی ، من آمار بارش شرق مشهد رو به رسمیت نمیشناسم و غرب مشهد رو مبنای بارش در این استان و استانهای همجوار میدانم:خنده2:

vc6j98r9x9to6a1i2m0t.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با اتکا به نقشه های جی اف اس مشهد دومین روز فروردین 1392 رو هم با بارش زیبای باران آغاز خواهد کرد و به پایان خواهد رساند.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام استاد مهدی عزیز

امروز تحلیل نقشه چی دارید واسمون.

بنظرت پیش بینی برف سایت ودر داتکام برای مشهد چند درصد احتمال تحقق داره:گل:

سلام
با اين سرعت افتضاح اينترنت مگه ميشه نقشه ها رو چك كرد تا نقشه ها بالا مياد نصف ترافيكم ميره. مخابرات هم قبلا خوب بود حداقل اينترنت طرح نامحدود داشت الان اون هم محدودش كرده.
والله weather.com و intellicast كه ظاهرا هر دو از يك مدل پيروي ميكنند بر اين اعتقادند كه دماي حداقل در اوايل بامداد چهارشنبه به صفر ميرسد و به همين خاطر براي اوايل بامداد چهارشنبه برف در نظر گرفتند كه با طلوع آفتاب و افزايش دما تبديل به باران( Snow changing to rain ) خواهد شد.
ولي ميتوان گفت در خوش بينانه ترين حالت كه اگر برفي هم در مشهد بباره در همان ساعات اول بامداد چهارشنبه و قبل طلوع آفتاب خواهد بود و بعيده كه زمين سفيدپوش بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
با اين سرعت افتضاح اينترنت مگه ميشه نقشه ها رو چك كرد تا نقشه ها بالا مياد نصف ترافيكم ميره. مخابرات هم قبلا خوب بود حداقل اينترنت طرح نامحدود داشت الان اون هم محدودش كرده.
والله weather.com و intellicast كه ظاهرا هر دو از يك مدل پيروي ميكنند بر اين اعتقادند كه دماي حداقل در اوايل بامداد چهارشنبه به صفر ميرسد و به همين خاطر براي اوايل بامداد چهارشنبه برف در نظر گرفتند كه با طلوع آفتاب و افزايش دما تبديل به باران( Snow changing to rain ) خواهد شد.
ولي ميتوان گفت در خوش بينانه ترين حالت كه اگر برفي هم در مشهد بباره در همان ساعات اول بامداد چهارشنبه و قبل طلوع آفتاب خواهد بود و بعيده كه زمين سفيدپوش بشه.

خیلی ممنون مهدی جان

اگه نقشه خاصی مد نظرت هست همینجا بگو تا بذارم .

ولی ودر داتکام 1 تا 3 اینچ برف پیش بینی کرده پس یعنی میشینه و گرنه Trace میزد!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شهرهای اصفهان و شیراز و بوشهر هم ظاهرا در روز پنجشنبه بارش باران خواهند داشت:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
این من هستم و اونم یه دونه بلور برف نیمه آب شده روی لباس بنده‌ست که بغل‌اش یه دونه snow grain افتاده! :گل:

سایز عکس: 122 کیلوبایت!

DSC_0398.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
این عکس رو یه سال پیش در چنین روزی آقایی که ما مخلصشیم و در غرب مشهد زندگی میکنه از بولوار خیام گرفتن

9b91yw0wwe6lkljmvlyt.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
این مامان‌بزرگ هم فیلشون یاد جوونی کرده، اومدن اسکی روی زمین صاف بکنن :ناراحت:

سایز:‌ 314 کیلوبایت

DSC_0404.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد رضاجان اون روز جالب بود!!!
ساعت 12:30 منطقه آب و برق و نیرو هوایی 25 سانت برف داشت .... در حالی که مرکز شهر 2-3 سانت!!!!!!!!!!
برف مرکز و شرق شهر از بعد از ظهر تازه جوون گرفت!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا