• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته این ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 300 میلی بار هم فوق العاده در شکل گیری این بارش بدون وقفه در رشت تاثیر مثبت داشته:

ATEST27789.png

سیبری

کاربر ويژه
روستای لالو در شمال پناهگاه حیات وحش حیدری بدون شک باید یکی از پربارش ترین مناطق شمال شرق باشه
انبوه ترین پوشش گیاهی جنگلی شمال شرق رو میشه اینجا دید
این عکس رو با زوم بالا در خرداد 90 از جاده روستای لالو گرفتم

1sxwg1slr5iv7rs85wy3.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
دو قدم رفتم توی خیابونا با این باد شدیدی که می‌آد و کولاک برف و برف ریز و سوزنی که چش و چال آدمو در میاره، تا مغز استخونم یخ‌ زد!
نتیجه این شد که زود برگشتم خونه. تازه لنز دوربینم خیس شد!

حدود 10 سانت برف روی زمینه و کافیه 7 سانت دیگه بباره تا بشه سنگین‌ترین برف امسال!

DSC_0455.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
تهرون که خیلی کار داره فعلا . شمال تهران بیش از 100 میلیمتر دیگه باید بباره تا پایان شهریور که نرمال بشه . امیدوارم بهار 92 مثل 91 و 90 زیر نرمال نباشه

kabirweather

کاربر ويژه
شهر اصفهان همین الان فکونم نرمال کل سال آبی و کسب کرده باشه !! با اینکه چندین ماه تا پایان شهریور مونده

درود نوروز پیروز

بنده زمستان 89 با بارش نصف امسال را به زمستان نحس 91 ترجیح می دهم آن سال چندین مرتبه برف دیدیم حتی تو اسفند برف خوبی بارید امسال دو سه تا سیل دیدیم:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
دو قدم رفتم توی خیابونا با این باد شدیدی که می‌آد و کولاک برف و برف ریز و سوزنی که چش و چال آدمو در میاره، تا مغز استخونم یخ‌ زد!
نتیجه این شد که زود برگشتم خونه. تازه لنز دوربینم خیس شد!

حدود 10 سانت برف روی زمینه و کافیه 7 سانت دیگه بباره تا بشه سنگین‌ترین برف امسال!

مشاهده پیوست 22041

10 سانت دیگه بباره رکورد برف امسال کوچه ما رو میشکونه . البته ما خیلی سردسیر هستیما دست کم نگیرمون :خجالت2::خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
به به این شب های برفی خیلی لذت بخشه چون ساکت و ارومه و رنگ اسمون و برف منظره بسیار باکلاسی رو ایجاد میکنه

ماهان.

کاربر ويژه
10 سانت دیگه بباره رکورد برف امسال کوچه ما رو میشکونه . البته ما خیلی سردسیر هستیما دست کم نگیرمون :خجالت2::خنده2:

ولی خب جمع برف امسال به نسبت خوب بود:

آذر: 10 سانت
دی: 9 سانت
بهمن: 14 سانت
اسفند: تا الان 30 سانت

در مجموع همه‌ی اینا از 6 سامانه باریدن!

mohamad$

کاربر ويژه
درود نوروز پیروز

بنده زمستان 89 با بارش نصف امسال را به زمستان نحس 91 ترجیح می دهم آن سال چندین مرتبه برف دیدیم حتی تو اسفند برف خوبی بارید امسال دو سه تا سیل دیدیم:گل:

درود . درسته منم بعدش اشاره کردم احتمالا هیچ اصفهانی راضی نیست . من هم راضیم زمستون کلی برف بباره ولی بارش زیر نرمال بشه

navid61

کاربر ويژه
نوید جان سلام . ما که میخوایم بریم بخوابیم شما تازه آنلاین میشی:خجالت2:
فردا تهران خنک تر میشه .

سلام محمد جان
فردا خنك ميشه ولي موقتيه و دوباره از اخر هفته گرم ميشه.
به نظرمن بعد از اين دوره گرما يه سرما و بارش سنگين داريم
خيلي زود گرم شده! تا حالا سابقه نداشت !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باز این ماهان شعله برف رو در وجود ما زنده کرد با این عکسهای برفی که امشب گذاشت.

بازهم مشهد 17 اسفند ، این عکسا رو قبلا نذاشته بودم و واسه اولین باره:

41h3rx29wnzmkr6h4oin.jpg

mohamad_73

کاربر ويژه
امان از دست امیر محسن با این عکساش
یکاری داره میکنه سال دیگه بیایم مشهد تحصیل کنیم:خنده2:

نمیدونم چرا هوا فقط ابریه تنها دلیلش فک کنم رطوبت باشه

mohamad$

کاربر ويژه
امار یخبندون امسال تهران هم فکونم جالب باشه و شاید بتونه با دبی و ابوظبی رقابت کنه

rahsazan

کاربر ويژه
باز این ماهان شعله برف رو در وجود ما زنده کرد با این عکسهای برفی که امشب گذاشت.

بازهم مشهد 17 اسفند ، این عکسا رو قبلا نذاشته بودم و واسه اولین باره:

41h3rx29wnzmkr6h4oin.jpg

سمت غرب مشهد؟
راستی اون عکسهای برف پارسال رو که امروز گذاشتی از بولوار خیام و جلو در هتل هما2 گرفته بودی:50:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سپاس استاد امیر محسن به خاطر تحلیل وضعیت فعلی گیلان.

روز های عید رشت هوای با طراوتی داره.درخت ها هم که بیدار شدن.روز های آینده طبیعت گیلان بسیار دیدنی هست.

ماهان جان الان درخت ها رنگ دلخواه شما هستن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا