• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
درود

واي چشمتون روز بد نبينه باز بهار شد و عطسه من سر به فلك گذاشت. هر چي اسپري ميزنم فايده اي هم نداره همينطور آبريزش از چشم و بيني سرازير مي شه. خدا كنه تو عيد اذيت نكنه :ناراحت:

درود مهرداد جان. آمپول بتامتازون بزن خوب میشی ایشالا
برای من که جواب میده

Rastegari

Banned
کوهستان شمال دزفول (جاده لیوس)

4dc54e1274672f50e34938189.jpg

aznavar

کاربر ويژه

نميدونم اين چه مصيبتيه. وقتي هم ميرم جايي كه درخت زياد هست يا جايي كه گرده گل زياد باشه ميريزم بهم.

از وقتی که بارندگی اینجا کم شده منم به گرده افشانی درختا و گلا حساسیت پیدا کردم. علائمی مث سرماخوردگی پیدا میکنم بخاطر همین چند روز بعد از فروردین میرم آمپولی رو که گفتم میزنم مشکلم حل میشه

کیمیا

کاربر ويژه
از وقتی که بارندگی اینجا کم شده منم به گرده افشانی درختا و گلا حساسیت پیدا کردم. علائمی مث سرماخوردگی پیدا میکنم بخاطر همین چند روز بعد از فروردین میرم آمپولی رو که گفتم میزنم مشکلم حل میشه

نبینم مباحث هواشناسی بره پایین صفحه ایشالله شما هم خوب بشی دادا

amir tehranpars

کاربر ويژه
دزود !
بالاخره استاد اصغری ، به پربارشی شدن نیمه غربی کشور در ماه آپریل،مهر تایید و تکمیل زد!:گل:
با این حساب برخلاف این چندماه گذشته همیشگی ، اینبار شرایط تشکیل ناوه در شرق مدیترانه طی این ماه فراهم تر خواهد بود !
وبه تناوب شاهد تشکیل چنین الگوی سطح زمین خواهیم بود !

i67me602z8f6zk5qgjf.png
[/URL][/IMG]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا